Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

easyfit
1.573 keer bekeken

Seksueel fit worden? Doe mee met EasyFit!

6 maart 2024,

geschreven door

Het is belangrijk om op alle vlakken fit te zijn: mentaal, fysiek én seksueel. Daar helpen we je natuurlijk graag bij! Met EasyToys als coach word jij topatleet in de slaapkamer, behaal jij goud op solo- en contactsporten en ben je in recordtijd seksueel fit. Klaar voor de start?

EasyToys x Fitness

De komende maanden staan in het teken van sexual wellness; seksuele gezondheid en heerlijke work-outs om deze te boosten. We richten ons op waarom het zo belangrijk is om zowel fysiek als mentaal fit te zijn en hoe dit een positief effect heeft op jouw seksleven.

Disclaimer: onze definitie van ‘fit’ draait niet om sixpacks, grote billen en maatje 36. Het gaat om de beste versie van jezelf zijn. Als jij je geestelijk en lichamelijk op je best voelt, dan kun jij jouw seksleven invullen zoals jij dat wilt. Dát is de definitie van seksueel fit zijn!

Fysiek + mentaal = seksueel fit

Gezond leven heeft vele positieve effecten op je lichaam, maar wist je dat dit ook effect heeft op je seksuele gezondheid? Wat je eet en hoe vaak je beweegt, beïnvloedt onder andere jouw conditie, uithoudingsvermogen, slaap, immuunsysteem en bloedsomloop.

Onder meer beweging en een gebalanceerd dieet geven je lichaam een opkikker; je zit lekkerder in je vel en ervaart minder stress. En geen zorgen, voor fysieke uitdagingen ben je hier op de juiste plek! Wij maken jouw slaapkamer tot een seksuele sportschool 😉

Wist je dat… een goede bloedcirculatie een grote rol speelt bij opwinding? Bij mannen draagt het bij aan erecties en bij vrouwen aan natuurlijke lubricatie en gevoeligheid van de clitoris.

Lekker in je vel zitten gaat natuurlijk ook over je mentale gesteldheid. We hebben allemaal wel eens last van stress, wat je libido al gauw negatief beïnvloedt. Zonde.

Oprecht genieten van seks kan pas als jij je mentaal goed voelt en van je eigen lichaam houdt. Zonder belemmeringen zoals onzekerheid of stress. Van mindfulness tot tantra seks, we gaan overal bij langs!

seksueel fit

Welk invloed heeft seks op je lichaam?

Hoe helpt regelmatig van bil gaan met jouw gezondheid? Nou, op allerlei manieren! Net als bij sporten komen er tijdens seks allerlei stofjes vrij die ons goed laten voelen en helpen bij – daar is ‘ie weer – een betere bloedcirculatie.

Met als bijkomende hoogtepunten van een orgasme: betere nachtrust en weerstand, minder kans op prostaatkanker, minder hoofdpijn en menstruatiekrampen, plus het is goed voor je botten. Seks en sport gaan hand in hand met een gezond bestaan!

Doe jij mee met EasyFit?

It’s the circle of life, baby! Dit was nog maar het topje van de ijsberg. Bereid je de komende tijd voor op tips, tricks en advies waarmee jij een gezonder en fitter seksleven leidt. Ga in je eigen tempo aan de slag om je leven de boost te geven die het verdient.

Start je training met…

Gezonde bekkenbodemspieren zorgen voor betere seks en intensere orgasmes! Onze dubbele vaginaballetjes kunnen vrouwen daarbij helpen. Train je voldoende, dan wordt je vagina strakker en je seksleven nog spannender.

Liever als man je uithoudingsvermogen trainen? De stamina training kit bevat onder andere orgasmevertragende middelen én een heerlijke masturbator om je bedprestaties mee te verbeteren!

Wat doe jij al om seksueel fit te zijn? Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

32.661 keer bekeken

Geschreven door

Aaaah, de zomer. De zon schijnt, het kwik stijgt. Dikke truien zijn inmiddels ingeruild voor luchtige shirtjes en blote armen en benen komen weer tevoorschijn uit hun winterslaap. Ons libido stijgt met elke nieuwe zonnestraal en na zo’n ellenlange ti…
32.661 keer bekeken