NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

9.294 keer bekeken

25 herkenbare seks blunders

18 maart 2021,

geschreven door

Iedereen heeft wel eens een moment dat je het liefst door de grond zou willen zakken. Veel dingen in het onderstaande lijstje zullen je dan misschien ook niet onbekend voorkomen! Hoewel we er niet graag over praten, gebeuren deze seks blunders bij iedereen wel eens. Lees dus snel verder!

1. Niet tegelijk zin

Jullie liggen samen in bed en hij begint een beetje aan jou te frunniken en tegen je aan te rijden. Jij bent net lekker in je boek aan het lezen en hebt totaal geen zin, dus je wijst hem af. Een kwartier later bedenk jij je, draai je je om en begin jij aan hem te friemelen. Drie keer raden wie er nu opeens geen zin heeft? Ugh.

2. Direct slapen na de seks

Jullie hebben een heerlijk partijtje seks gehad. Jij wilt nog even napraten en ligt lekker op zijn borst. En dan hoor je hem opeens snurken…

3. Hij floept eruit

Zijn piemel floept er steeds uit: misschien wel één van de meest herkenbare en frustrerende momenten. Jullie hebben net samen een lekker standje ontdekt maar zijn penis blijft er maar uit floepen. Dat betekent natuurlijk niet dat jullie niet voor elkaar zijn gemaakt, maar dat het gewoon even niet lukt. Switch naar een standje dat voor jullie beide prettig voelt en stimuleer elkaar ook op andere manieren.

“Jullie hebben net samen een lekker standje ontdekt maar zijn penis blijft er maar uit floepen.”

4. Niet tegelijk kunnen klaarkomen

Hij is gekomen maar bij jou lukt het niet… Tuurlijk, mannen vinden het belangrijk dat vrouwen aan hun trekken komen. Maar soms lukt het gewoon niet. Als hij is gekomen tijdens de daad en jou nog wil verwennen maar het je gewoon echt niet lukt. Don’t worry, het overkomt iedereen! Vergeet de druk van het klaarkomen, geniet van zijn aanraking en knuffel het samen weg.

5. Een zeester in bed

Er is geen enkele man die het leuk vindt als jij er als een zak hooi bij gaat liggen en je bang bent om zijn piemel aan te raken. Laat zien dat je hem lekker vindt en dat je hem wil en schaam je niet voor je lichaam!

6. Condoom gescheurd

Het condoom is gescheurd: misschien niet één van de meest ongemakkelijke momenten maar uiteraard wel héél vervelend. Hij trekt zich terug en opeens blijkt het condoom gescheurd. Gelukkig hoef je niet meteen in de stress te raken over een mogelijke zwangerschap. Neem voor de zekerheid een morning after pil en laat je testen op een mogelijke SOA.

7. Een SOA of iets anders verzwijgen

Onbeschermde seks en niet melden dat je een SOA hebt of geen anticonceptie gebruikt is zeker één van de meest frustrerende momenten voor de ander! We kennen allemaal wel iemand die liever geen condoom gebruikt. Maar vergeet niet dat je je bedpartner daarmee in een positie brengt waar iemand liever niet in zit. Gebruik daarom altijd condooms! Of je het nu leuk vindt of niet.

8. Ongepaste voorstellen

Iets voorstellen waar de ander niet voor in is; we doen allemaal inspiratie op en willen soms graag iets anders. Maar er zijn voorstellen die te ver gaan of die niet gepast zijn. Stel bijvoorbeeld nooit tijdens de eerste date voor om meteen anale seks te hebben. Tenzij je dat graag wilt natuurlijk.

“Stel bijvoorbeeld nooit tijdens de eerste date voor om meteen anale seks te hebben.”

9. Niet willen knuffelen

Een uitgebreide knuffelsessie hoeft natuurlijk niet altijd. Maar het is wel lekker om na de seks heel even te blijven liggen en nog even na te praten. Ook als je een one night stand hebt gehad. Trek niet meteen je kleren weer aan en ren niet meteen de deur uit!

10. Verkeerde dirty talk

Zogenaamde dirty talk wat eigenlijk heel smerig is. Dirty talk kan heel opwindend zijn. Mits het er op een natuurlijke manier uit komt en niet te ver gaat. “Smerige hoer”, “geil sletje van me”, “zuigen, kreng” of vragen in welk gaatje je hem moet stoppen is not done. Vrouwen opgelet: mannen vertellen dat ze schattig zijn tijdens de seks is ook geen goed idee. En iemand heel erg uitschelden ook niet!

11. Telefoneren tijdens de seks

De telefoon opnemen tijdens de seks.. tja. Neem van ons aan, er is (bijna) niets belangrijker dan seks met je partner op het moment dat jullie bezig zijn. Niets! Dat telefoontje kan echt wel wachten. Gouden tip: laat je telefoon in de woonkamer als jullie seks hebben met elkaar, zodat je niet afgeleid wordt.

12. Te veel prestatiedruk

Mannen, vrouwen weten dat het soms niet mee valt. Je moet lang door kunnen gaan, haar kunnen pleasen en het moet ook nog eens lekker zijn. Maak je niet te druk. Hoe meer je je druk maakt over je prestaties, hoe minder het juist wordt. Zet het van je af en ga lekker ongestoord je gang!

“Hoe meer je je druk maakt over je prestaties, hoe minder het juist wordt.”

13. De naam van je ex roepen

Het roepen van de naam van de ex: gelukkig komt het niet heel vaak voor, maar het is wel heel gênant. Stel je voor dat jullie lekker bezig zijn en één van jullie het hoogtepunt nadert, en opeens roep je de naam van een ex. Oops!

14. Te vroeg klaarkomen

Sorry mannen. We vinden het echt niet erg als je je af en toe helemaal laat gaan maar als je komt na 10 seconden, dan zijn we niet blij. Waar we wel blij van worden is als je het even afmaakt met je vingers of je tong…

15. Te vaak wisselen van standje

Om de 2 seconden een ander standje? Een beetje afwisseling is altijd goed natuurlijk, maar we hoeven niet iedere 5 seconden in een andere positie te worden gezet. We weten wel dat je creatief bent en het lang kunt volhouden.

16. Orale seks afdwingen

Je hoofd naar beneden drukken terwijl je geen zin hebt in orale seks: mannen die dit lezen opgelet! Vrouwen zijn er geen fan van als je hun hoofd naar beneden drukt om duidelijk te maken dat je orale seks wilt. Vraag haar vriendelijk of ze je wil pijpen of wacht het moment af dat ze je zo leuk vindt dat ze het wil doen.

“Vrouwen zijn er geen fan van als je hun hoofd naar beneden drukt om duidelijk te maken dat je orale seks wilt.”

17. Te dronken voor seks

En deze geldt voor zowel mannen als vrouwen. Een dronken vrouw is geen engel in bed en een dronken man die hem niet meer omhoog krijgt al evenmin. Heb je een spannende date? Zorg dan dat je niet te dronken wordt. Ben je wel heel erg dronken en lig je bij je partner in bed? Begin niet aan de seks maar ga veilig slapen. Die seks komt morgenochtend wel. Bovendien ben je dan je kater ook meteen kwijt! Win-win toch?

18. Vragen of je bent klaargekomen

Of je nu man of vrouw bent, het is not done om te vragen of je bent klaargekomen. Zeker niet als jullie nog bezig zijn en je iets denkt te voelen. Maar ook niet als jullie al klaar zijn en je als man wilt weten of je wel goed was en zij is gekomen. Ben je echt benieuwd? Vraag het haar dan op een verkapte manier.

19. Motorboaten

Het is een feit dat veel mannen zijn dol op borsten! Vrouwen snappen ook heel goed dat mannen er graag aan zitten en hun gezicht erin willen begraven. En een keer motorboaten is helemaal niet erg. Maar te vaak wordt gewoon niet gewaardeerd.

20. Net het hoogtepunt niet halen

Kom je bijna klaar, wil je partner opeens van positie en tempo veranderen. We hebben allemaal van die posities die heel fijn zijn en waardoor we makkelijk klaarkomen. Uiteraard bestaat er niet zoiets als telepathie tijdens de seks, maar er is niets frustrerender dan bijna klaarkomen en dan opeens moeten wisselen van tempo of positie waardoor het fijne gevoel weer wegebt…

“Uiteraard bestaat er niet zoiets als telepathie tijdens de seks, maar er is niets frustrerender dan bijna klaarkomen en dan opeens moeten wisselen van tempo of positie.”

21. De lover van je scharrel tegenkomen

Het is meer dan frustrerend wanneer je bedpartner even vergeten is te melden dat hij of zij eigenlijk in een relatie zit. Als de lover in kwestie de volgende ochtend dan ook nog doodleuk de slaapkamer binnen komt wandelen, is dat helemaal een domper natuurlijk.

22. Het verkeerde gaatje

‘Per ongeluk’ het verkeerde gat nemen: vrouwen snappen dat het soms moeilijk is aan te voelen waar je nu precies naar toe gaat. Maar als zij duidelijk is geweest dat ze geen anale seks wil, is het een absolute no go om hem vervolgens in het verkeerde gat te proppen. Zeker niet onder het mom van: ”oops, ik merkte het verschil niet.”

23. “Zit je er al in?”

Dit is helemaal een domper als hij er ook daadwerkelijk al inzit! Het is voor mannen dan ook wel één van de meest kwetsende en frustrerende momenten: een vrouw die niet voelt dat jij al naar binnen bent gegaan. Of je nu nog half slap bent of helemaal stijf, het is en blijft niet leuk om te horen. Vrouwen: mocht je hem niet duidelijk voelen, stel dan voor van standje te wisselen.

24. Te veel aanwijzingen

Als je iemand net leert kennen, kun je niet meteen aanvoelen wat de ander fijn vindt. Daarom is het goed om soms net even duidelijk te maken wat je lekker vindt om zo frustrerende momenten te voorkomen. Maar doe dit liever niet te veel of te vaak. Je bent geen TomTom en je bedpartner hoeft niet jouw route meteen te rijden. Wil je wel graag dat je partner weet wat jij fijn vindt? Maak het dan sexy door het zelf voor te doen.

25. Te ingewikkelde standjes

We willen allemaal wel eens iets anders proberen. Maar er is niemand die te ingewikkelde standjes vol kan houden. Vouw haar daarom niet half dubbel of laat haar een vogelnest van zichzelf maken terwijl jij haar penetreert. Ook voor de dames geldt: verwacht niet van je man dat hij de hele Kamasutra uit zijn hoofd kent.

“Vouw haar daarom niet half dubbel of laat haar een vogelnest van zichzelf maken terwijl jij haar penetreert.”

naakte waarheid Heb jij ook een gênant of grappig seksmoment meegemaakt en wil je deze met ons delen? Meld je dan hier aan!

Herken jij één of meerdere van deze frustrerende situaties? Deel jouw seks blunders anoniem met ons door hieronder een reactie achter te laten! Ook wanneer jij nog meer toe te voegen hebt aan dit lijstje, horen we het graag van je.

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

BDSM komt in verschillende vormen en maten, er is voor iedereen wel wat! Er zijn veel mensen die hun activiteiten graag beperken tot de slaapkamer. Maar vandaag introduceren we jullie kort aan de 24/7 BDSM lifestyle. Voor mensen die nét een stapje v…
5.681 keer bekeken