Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.828 keer bekeken

Sex blunders openbaar gemaakt!

18 januari 2018,

geschreven door

Iedereen heeft wel eens een momentje in de slaapkamer waarbij het even wat minder gaat. Niks om je voor te schamen! Of nouja, sommige situaties zijn eigenlijk te gênant om het ooit nog over te hebben. Gelukkig hebben we een aantal sex blunders op het internet kunnen vinden. Veel leesplezier!

1. Een knallend geluid..

“Mijn man en ik keken naar Spartacus, een bloederige maar sexy show. We waren beide enorm opgewonden en halverwege de aflevering waren we al samen op zijn hondjes bezig. Hij duwde naar voren en ik duwde stevig naar achteren, toen we ineens een raar geluid hoorden en ik hem in elkaar zag zakken. We hebben meteen een flinke ijszak tegen zijn penis gehouden, maar de zwelling werd niet minder. Ik zette hem af bij de eerste hulp terwijl ik op de parkeerplaats achterbleef. Ik voelde teveel schaamte om met hem mee te gaan, omdat ik wist dat iedereen naar me zou kijken. De artsen vertelden ons dat alleen het bindweefsel van zijn penis gescheurd was. Gelukkig was er geen operatie nodig en zou zijn penis vanzelf genezen. Een echte gladiator, die man van mij!” – T.

2. Ass to mouth

“Mijn vriend en ik zijn allebei behoorlijk fan van anaal. Toen we beiden terugkwamen na een avondje stappen, ontstond er al snel een heftige vrijpartij. Anale sex kon natuurlijk niet lang uitblijven. De seks was zo opwindend en intens dat toen hij klaar was gekomen, ik hem zonder na te denken gelijk begon te pijpen. Geen goed idee. Ik ben de rest van de avond met mondspoeling in de weer geweest.” – M.

3. Vervelende glijpartij

“Ik en mijn partner waren een aantal jaar terug aan het experimenteren met erotische massages. Om het matras niet smerig te maken hadden we van te voren een sexlaken aangeschaft. Nu konden we ons naar hartenlust helemaal insmeren met massage olie. Natuurlijk was er ook behoorlijk wat van dat spul op het laken gekomen. Toen we na de massage overgingen naar seks vloog ik bij de eerste de beste stoot met mijn hoofd tegen het hoofdeinde van het bed aan. Auw!” – P.

4. Zure slagroom

“Mijn vrouw en ik besloten om wat extra smaak aan ons seksleven toe te voegen door een keertje slagroom bij de seks te betrekken. Ik pakte de bus uit de koelkast en bracht het naar onze donkere slaapkamer, spoot het over haar borsten heen en begon het af te likken. Het smaakte een beetje vreemd en ik dacht dat haar huid de slagroom misschien een slechte smaak gaf. Het werd steeds erger, dus ik deed het licht aan, het was helemaal groen van schimmel.” Mijn partner begon hysterisch te lachen, net als ik overigens. De seks hebben we wel uit moeten stellen. De volgende dag heb veel tijd op het toilet doorgebracht.” – S.

5. Klop, klop

“De seks met mijn ex-scharrel was altijd vrij mild. Zijn penis was aan de kleine kant, waardoor we het eigenlijk altijd in missionaris positie deden, met mijn benen over zijn schouders. Het bed kwam bij elke stoot lichtjes tegen mijn slaapkamermuur aan, die tot aan de muur van de slaapkamer van een andere huisgenoot liep. Toen we ons ritme eenmaal te pakken hadden, hoorden we ineens iemand aan de andere kant van de kamer zijn keel schrapen. De stemming gelijk verpest. Niet veel later ben ik verhuisd.” – N.

Zelf wel eens een seksblunder begaan? Durf je hem ook met ons te delen? Deel je verhaal dan in een reactie hieronder!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Als vrouw hebben we het allemaal wel eens gehoord: het advies om met een spiegel naar je vulva te kijken. Sommigen hebben het meteen tot in detail bestudeerd en anderen hebben het tot op de dag van vandaag nooit gedaan. Schaamte is helaas dan toch vaak de reden…
372 keer bekeken