Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

24.088 keer bekeken

7 Tinder fails: zó moet het dus niet!

19 oktober 2020,

geschreven door

Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie, zin hebt om te daten of toe bent aan een one night stand of booty call; grote kans dat jij Tinder (hebt) gebruikt. Dan weet je ook vast dat Tinder zo zijn goede en slechte kanten heeft. Er zijn honderden verhalen met een happy ending te vinden, waar je spontaan een goed humeur van krijgt. Helaas heeft niet iedereen geluk met zijn of haar Tinder match… Wij zetten de grootste tinder fails voor jou op een rijtje. 

De Logé

“Mijn tinder match miste, per ongeluk expres, zijn laatste trein naar huis. Alle restaurants en cafés waren al gesloten, waardoor ik tot 5 uur ‘s ochtends in de vrieskou met hem heb staan wachten op de volgende trein. Alles om niet de nacht met hem door te brengen. Toen zijn trein er eindelijk aankwam, probeerde hij me bij het afscheid te zoenen. Ik heb hem vriendelijk bedankt!”

Lange Jan

Het is altijd lastig om op basis van foto’s in te schatten hoe iemand er echt uitziet. En al helemaal op een platform als Tinder, omdat men zich daar graag beter voordoet. En dan doen dus situaties zoals deze zich regelmatig voor, wanneer je elkaar voor het eerst in het echt ontmoet. “Oh, je bent een stuk langer dan ik dacht. Maar niet op een goede manier..” Bedankt man.

Strategische Stakker

“Tijdens het afspreken van een derde date, vraagt hij of hij bij mij mag blijven slapen. Voordat ik kan zeggen dat hij daar nog wel even op kan wachten, zegt hij dat hij dan eerst ‘strategisch moet aftrekken’ voor hij de nacht met mij doorbrengt. Omdat hij al een tijd droog staat. We hebben overduidelijk geen derde date gehad.”

Mislukte dirty-talk

Het behoort tot een van de grootste nachtmerries: per ongeluk iets raars zeggen tijdens een (eerste) date. Als het per ongeluk gebeurt, dan vergeven we je graag. Helaas houden sommige mannen er wat andere ideeën op na over wat normaal is om te zeggen tijdens een date. “Hij verwees naar mijn vagina als Lebberspleetje.. Ik was not amused.”

“Deze gozer vroeg me, na een paar minuten zoenen, of ik zijn genotsknots wilde vasthouden. Nooit eerder ging ik zo snel van opgewonden naar compleet afgekoeld..

“Helaas houden sommige mannen er wat andere ideeën op na over wat normaal is om te zeggen tijdens een date.”

Kale Karel

“Hij vertelde me dat hij zijn benen schoor, omdat hij een fanatiek wielrenner was. Blijkt dat hij eigenlijk zijn benen scheert omdat hij graag panty’s draagt, mijn panty’s!”

De Uitwisseling

Eerder noemden we al dat het lastig is om iemands uiterlijk in te schatten op basis van een foto, maar deze situatie spant toch wel echt de kroon. “Tijdens mijn tinder date, stond er opeens een totaal ander meisje voor mijn neus. En dan bedoel ik niet dat ze dikker/dunner/langer of hariger was; ik bedoel echt een compleet ander meisje. Maar ze wist wel allerlei feitjes te noemen over de gesprekken die we hadden gevoerd. Heel erg vreemd, na een drankje ben ik toch maar naar huis gegaan.”

“Tijdens mijn tinder date, stond er opeens een totaal ander meisje voor mijn neus.”

De Oldtimer

“Mijn tinder date bleek een stuk ouder te zijn dan dat ik had verwacht. Op zijn profiel stond dat hij 26 was, maar in het echt leek hij eerder halverwege de veertig. Toen ik hem hiermee confronteerde, haalde hij zijn schouders op. ‘Ik weet dat ik ouder ben dan dat ik zei, maar je hebt vast wel daddy issues waar je hulp mee kan gebruiken’. Ik wist niet hoe snel ik een einde moest maken aan deze date, creep!”

Wij kunnen niet wachten op jouw verhaal, deel hem in de reacties!

2 reacties

  1. Ik moet eerlijk toegeven dat ik iemand weleens een vervelende date heb bezorgd, telt dat ook? Want dan wil ik wel meedoen aan de prijsvraag 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.364 keer bekeken

Geschreven door

Een dubbele, extreem lange, dildo zijn we inmiddels wel gewend. En dat is ook niks nieuws. Vaak gebruiken koppels de dubbele giganten maar al te graag voor varierende doeleinden en zo hoort het ook. Maar deze extreem lange Tonguetacle is speciaal gem…
3.364 keer bekeken