Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.154 keer bekeken

Maak seks nóg gezonder met deze groenten dildo’s

9 september 2020,

geschreven door

In de rubriek We love Weird bespreken we elke week de meest bijzondere seksspeeltjes. Nou, we hebben er weer een hoor! Dit volgende speeltje is een set die ook niet verkeerd zou staan in je keuken of in een mooie glazen vitrinekast vol glazen beeldjes. Vanaf nu kan jij een spannend avontuurtje beleven met jouw favoriete groenten. Seks is gezond en met deze toys al helemaal.

Glazen Groenten Dildo Pakket

Een glazen aubergine?! Jazeker, maar ook een wortel, een komkommer, een banaan (oké dit is een fruitsoort) en een… roze wortel? zitten in dit Glazen Groenten Dildo Pakket. Je kunt dus zelf kiezen welke groente jij in je sausje dipt. Deze toys zijn gemaakt van onbreekbaar veiligheidsglas en daarom veilig te gebruiken. Het voordeel van glazen toys is dat je ze kan gebruiken voor temperature play, dus opwarmen in warm water of koelen in de koelkast.

“Heb jij je dagelijkse hoeveelheid groenten al binnen gekregen”, krijgt ineens een heel andere betekenis 😉

Hoe heb  jij je groenten het liefst? Op je bord of in je broek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

3…2….1… rollen maar! Dice up your role play met ons geweldige, unieke EasyToys rollenspel game! Met dit spel kan jij een spannend rollenspel beleven… Geen inspiratie? Geen probleem, want de dobbelstenen bepalen jouw lot voor de avond. Ben jij…
4.217 keer bekeken