Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.622 keer bekeken

Hey, het zijn er twee! Strap-on met 2 vibrerende dildo’s

2 december 2020,

geschreven door

Zeg maar hey, dan krijg je er twee! Deze strap-on is voorzien van niet één, maar twee vibrerende dildo’s. Met de ene penetreer je jouw partner terwijl je het andere gedeelte zelf in brengt. Vibrerend feest voor jullie allebei dus! Op deze manier wordt seks met een strap-on nóg leuker.

Strap-on met twee vibrerende dildo’s

Seks hebben met een normale strap-on is voor de gevende partij sexy en opwindend omdat zij haar partner laat genieten, maar lichamelijk ervaart zij er niet heel veel stimulatie van. Maar met een dubbele strap-on zoals deze is dat een heel ander verhaal! Deze strap-on heeft namelijk ook een dildo aan de binnenzijde van het harnas. Deze wordt ingebracht door de drager zodat ook zij penetratie en vibratie ervaart. Dit is dubbele penetratie, maar dan anders!

“Deze strap-on heeft namelijk ook een dildo aan de binnenzijde van het harnas”


De toy heeft 10 vibratiestanden en is gemaakt van zijdezacht siliconen. Het harnas is verstelbaar. Beide dildo’s hebben een licht gebogen schacht waardoor de perfect zijn voor G-spot stimulatie. Na afloop is de toy makkelijk schoon te maken omdat je de dildo’s uit het harnas kan halen. Maak ze dan schoon met toycleaner, en lauwwarm water.

Is dit iets voor jou?

2 reacties

  1. Ik heb inmiddels de holle strap on dildo gebruikt en dat was een geweldige ervaring en zeker voor mijn partner. Zij verlangde steeds naar een hevige penetratie die ik haar niet meer geven kon ivm gebrek aan een harde erectie. Maar nu is het dubbel genieten. Wij beide zijn zeer content. Hartelijk dank voor jullie goede voorlichting.
    Met vriendelijke groet. Adje.

    1. Jullie content, wij content! Bedankt voor je fijne reactie en goed om te horen dat jullie samen genieten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

21.225 keer bekeken

Geschreven door

Anale seks. De kans is groot dat je er weleens aan hebt gedacht, wanneer je dingen weer een beetje wilt omgooien in de slaapkamer. Het is helemaal niet gek wanneer jij je afvraagt hoe het voelt en of dit territorium de moeite waard is om te verkennen…
21.225 keer bekeken