Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

17.463 keer bekeken

9 spannende date ideeën op een rijtje!

4 april 2021,

geschreven door

Als je in een langere relatie zit, raakt de sleur er soms nog wel eens in. Je hebt niet altijd tijd voor elkaar, jullie levens lopen niet helemaal synchroon of je hebt simpelweg geen inspiratie meer voor een leuke date. Tijd om daar verandering in te brengen! Wij leggen je 9 spannende date ideeën voor. 

1. Dirty Affair

Hebben jullie allebei een rustige dag op werk en de mogelijkheid om er even tussenuit te gaan? Boek een hotelkamer in de buurt en spreek daar met elkaar af. Houd je een beetje van rollenspellen? Je kunt personages voor jezelf maken en de rollen spelen. Wat dacht je van de getrouwde vrouw en haar minnaar? Of de zakenman en de schoonmaak dame. Bekijk onze rollenspel kostuums voor meer inspiratie!

2. Blind date

Ga apart van elkaar naar een restaurant toe (als dit corona-wise weer mogelijk is) en doe alsof je elkaar voor de eerste keer ontmoet. Heren, stap op je dame af, bied haar een drankje aan en kijk waar de nacht je naartoe leidt. Dames, accepteer zijn drankje en verleid hem. Jullie zijn compleet vreemden voor elkaar. Deze date verleent zich ook uitermate goed voor een rollenspel om het extra spannend te maken. Wie weet eindigen jullie met een vluggertje op het herentoilet.

3. Dinnerdate

Kook voor hem een uitgebreid diner in je mooiste lingerie. Je partner kan plaatsnemen aan tafel in zijn of haar ondergoed en aanschouwen hoe jij een geweldige maaltijd bereidt. Geniet van jullie etentje en steek wat kaarsjes aan. Wanneer jullie uitgegeten zijn kun je zelf op tafel gaan liggen en in combinatie met chocolade bodypaint dienen als dessert.

4. Fotoshoot

Kies outfits voor elkaar of doe elkaar een sexy setje cadeau. Heb oog voor detail; dim het licht voor een romantisch effect, zorg voor goede muziek op de achtergrond en de fotoshoot kan beginnen. Wanneer jullie het perfecte plaatje hebben geschoten mogen jullie elkaar ein-de-lijk bespringen. Altijd al een keer een eigen sex tape willen maken? Dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om de camera te laten draaien…

5. Swing it

Swingen is een vrijblijvende en eerlijke manier om in contact komen met personen buiten de eigen relatie. Hierbij worden jij en je partner gecombineerd met een ander koppel. Door heel Nederland worden in clubs avonden georganiseerd speciaal voor nieuwsgierige stellen. Maar ook via dating apps kunnen jullie in aanraking komen met andere stellen. Swingen is zeker niet voor iedereen weggelegd, maar als jullie er beiden voor openstaan is het zeker een héle spannende date!

6. Picknick

Zoek in de omgeving een compleet afgelegen, romantisch plekje en neem een mand vol lekkers mee. Tijd voor een picknick! En hoe maak je dat nou spannend? Juist; poedelnaakt. Misschien vind je dat iets te spannend. Draag dan bijvoorbeeld een jurkje, zonder ondergoed of een los zittende broek zonder boxer. Zo zijn jullie wel bedekt, maar kunnen jullie makkelijk bij elkaars intiemste plekjes. Heb een gezellige avond met je partner in de frisse buitenlucht en verwen elkaar met lekkere hapjes en spelletjes.

“Draag bijvoorbeeld een jurkje, zonder ondergoed of een los zittende broek zonder boxer.”

7. Time to play

Trek een flesje wijn open en speel een erotisch spel met je partner. Bijvoorbeeld een potje strippoker waarbij je kledingstukken neemt als inzet. Daarnaast kun je ook variëren met spannende opdrachten. Of speel je liever met de seksdobbelstenen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

8. Flashback

Herhaal jullie eerste date en ga terug naar waar het allemaal begon. Bestel bij hetzelfde restaurant of huur de film die jullie destijds in de bioscoop zagen. Sterker nog, doe alsof je op eerste date bent. Stel elkaar vragen om de ander beter te leren kennen, over bijvoorbeeld de toekomstplannen en dromen. Mensen veranderen in de loop van de jaren en je zult verrast zijn hoeveel je nog over je partner kan leren.

9. Happy Ending Massage

Draai de verwarming een paar graden hoger, steek wat kaarsjes aan en geef elkaar om de beurt een full body massage (met full body bedoelen we ook echt full body). Gebruik hierbij een erotische massage olie , verwen elkaar en ga voor een happy ending. 

Wat ga jij doen op je volgende date? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.641 keer bekeken

Geschreven door

Je kunt erover liegen, maar iedereen weet dat vrijwel elke man wel eens met zichzelf heeft gespeeld onder de douche of in bad. Het is nergens voor nodig om je ervoor te schamen, want het is hartstikke normaal! We gaan het je nu nog even iets makkelij…
2.641 keer bekeken
1.176 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek We love Weird bespreken we elke week de meest bijzondere seksspeeltjes. Nou, we hebben er weer eentje voor je gevonden hoor! Het volgende seksspeeltje lijkt misschien wel meer op een gamba dan op een vibrator, maar vergis je niet: deze …
1.176 keer bekeken