door NaughtyNick

Een heftige spanksessie onder één knop!

9 maart 2018 door NaughtyNick

Ben jij een man met twee linkerhanden en wil je ook wel een keer indruk maken met een boormachine? Met dit geniale opzetstuk van Lovebotz gaat je dat zeker lukken!

Automatische flogger

Wanneer je de hele dag bent wezen klussen, moet er natuurlijk ook een beetje ontspant worden. Met het flogger opzetstuk zet jij samen met je vriendin nog even de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ en kom je tegelijkertijd een beetje aan je ontspanning toe. Het flogger opzetstuk past op elke standaard boormachine. Dit maakt het een verplichte accessoire voor elke doe-het-zelver!

automatic flogger

Zo werkt het

Met een druk op de knop laat je maar liefst 16 kunstleren stroken op haar achterwerk landen. Het moet geen haastklus worden natuurlijk. Laat de boor daarom eerst een beetje warmdraaien in een laag tempo. Wanneer haar zitvlak voldoende is opgewarmd kan je gerust ook wat hogere snelheden uitproberen.

flogger automatisch

Nu nog een mooie gele bouwhelm , een veiligheidsvestje en een pakje zware tabak en je rollenspel is compleet! 😉 Voor € 67,- heb jij dit geweldige opzetstuk al in huis! Voor dat geld heb je in ieder geval de garantie dat je nooit bij ‘Help, mijn man is klusser!’ terecht komt. Jouw klus-skills zullen echt niet meer ter discussie staan.

Nog meer klussen?

Wil je jouw gereedschapskist nog verder uitbreiden? Of zijn jij en je partner niet zo van de SM? Bekijk dan eens de Drildo (inderdaad, een boormachine met dildo) of de stotende thrust-bot. Met deze tools moet je elk karwei tot een goed einde kunnen brengen. Klussen was nog nooit zo leuk!

Zou de automatische flogger een aanwinst zijn voor jouw gereedschapskist?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid