It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

EasyToys winkel
333 keer bekeken

EasyToys komt overal! Opening nieuwe winkel in Den Haag!

3 april 2024,

geschreven door

Je hebt het vast voorbij zien komen, de tientallen lege panden met “EasyToys komt hier” stickers. EasyToys winkels door het hele land, dat zou toch geweldig zijn?! Helaas was dat onze 1 april grap. Maar het leuke nieuws is dat we wél een echte fysieke winkel krijgen in Den Haag.

Onze ideale wereld

Met onze 1 april grap wilden we jullie niet op het verkeerde been zetten, maar wel een voorproefje geven van onze ideale wereld. Een wereld waarin sekstoys en sexual wellness onderdeel zijn van het normale leven, zonder taboes! 

Met onze grap leek het of wij in meer dan 100 steden zouden “komen”.  Er komen dus helaas geen fysieke winkels in al deze plekken, maar onze bezorger komt hier natuurlijk wel. Dus waar jij ook woont, wij komen bij jou!

Oh, oh, oooooooh Den Haag

Met de nieuwe winkel in Den Haag hebben we twee winkels in het land. We hebben namelijk ook al een store in Groningen. Maar eigenlijk is de EasyToys Store meer dan een winkel. Het is een belevenis. Of je nou komt voor inspiratie, advies of gewoon om je nieuwsgierigheid te stillen, je zal hier vinden wat je zoekt (en misschien zelfs wel meer).

In de EasyToys winkel vindt je wat je zoekt - en meer!

Bij EasyToys werken we allemaal keihard om het taboe rondom seks en het gebruik van speeltjes te doorbreken. We willen dat iedereen zich vrij voelt om te praten over plezier en genot, zonder rode wangetjes.

Kom jij snel een van onze winkels bezoeken? De winkel in Den Haag opent 14 april 2024.