It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Dit is waarom je moet daten met een man die een zus heeft!

3 december 2020,

geschreven door

Vroeger hoorde je vast wel eens: Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus. Dat is natuurlijk niet waar. Maar het is wel zo dat mannen en vrouwen heel verschillend zijn. Het is dan niet zo gek dat er veel mannen zijn die vrouwen zo vaak niet begrijpen. Máár nou schijnt het dat mannen die opgegroeid zijn met een zus, vrouwen een stuk beter begrijpen en daardoor betere partners zijn!

Zus & Zo

Wij hebben een rijtje met zes punten om aan te geven waarom mannen met een zus over het algemeen goede partners zijn. Natuurlijk kunnen mannen zonder zus ook heel leuk, lief en goed zijn en er zitten uiteraard ook mannen met zussen tussen die we achter het behang willen plakken dus neem dit artikel met een piepklein korreltje zout.

#1 Hij wordt niet bang van het woord ‘menstruatie’ of ‘ongesteldheid’

Hij had niet alleen zijn moeder, maar ook zijn zus in huis die eens per maand ongesteld werd. Hij weet dus het verschil tussen maandverband en tampons en dat is handig als je hem naar de winkel stuurt in een noodsituatie. Hij weet ook dat het niet vies is, maar een normaal onderdeel van het leven van een vrouw.

#2 Hij is beschermend

Het maakt niet uit hoe stoer je als man bent, als iemand je zusje kwetst, dan doe jij daar wat aan. De drang om zijn “kleine” zusje te beschermen zit erin vanaf de eerste dag dat hij broer werd en dit gevoel zal altijd blijven. Omdat hij dit gevoel zijn hele leven al kent, zal hij ook beschermend zijn voor zijn vriendin. Hij weet dat je meisjes en vrouwen als prinsessen hoort te behandelen. Hij zou het daarom niet pikken als iemand jou lastig valt.

#3 Hij is empathisch en communicatief sterk

Mannen met zussen hebben meer kans om communicatief en empathisch sterk te zijn dan mannen zie zijn opgegroeid zonder zus. Dat zegt psycholoog Imani Movva. Vrouwen zijn blijkbaar beter in zelfreflectie en goed in het begrijpen wat anderen nodig hebben. Een man met een zus krijgt dit dan (onbewust) van zijn zus mee tijdens het opgroeien.

#4 Hij is bekend met moodswings en emoties

Nog even terugkomend op punt #1. Een man die opgegroeid is met een zus weet hoe zij kan veranderen tijdens haar ongesteldheid. De moodswings en hormonen zijn voor hem dus niks nieuws. Hij weet dus dat hij die dagen geen discussies met je moet voeren en zeker geen opmerkingen moet maken over je lichaam of je kleding.

#5 Voor vrouwadvies kan hij naar zijn zus

Sommige vrouwen zijn nogal jaloers aangelegd. Het is dan niet prettig als je partner een vriendschappelijke relatie heeft met een andere vrouw. Helemaal niet als je weet dat hij voor advies over jullie relatie naar haar gaat. Terwijl het op zich best logisch is dat hij de mening van een andere vrouw graag wil gebruiken op een moment dat het niet zo lekker gaat tussen jullie. Als jouw vriend een zus heeft, kan hij naar haar gaan voor dit soort advies zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over die andere meid met wie hij zijn gevoelens deelt.

“Soms heeft hij gewoon advies nodig van een andere vrouw.”

#6 Hij weet hoe liefdesverdriet eruit ziet voor een vrouw

Hij heeft waarschijnlijk gezien hoe zijn zus eraan toe was toen haar hart werd gebroken. Hij weet dus hoe vreselijk het is. Hij heeft nog steeds af en toe flashback naar de prullenbak vol lege verpakkingen Ben&Jerry’s en de dramatische tranentrekker marathons op Netflix. Daarom zou hij wel extra oppassen als de kans bestaat dat hij een hartje moet breken. Hij zou je dus nooit zomaar keihard dumpen.

#7 Hij is geduldig

Hij heeft geleerd dat vrouwen meer tijd nodig hebben in de badkamer, of op de wc, of met het uitzoeken van de juiste outfit. Hij heeft dus geleerd om geduldig te zijn. Dus als jij een man date die is opgegroeid met een zus, kan jij gewoon rustig de tijd nemen om je klaar te maken zonder dat hij ongeduldig van onderaan de trap roept: “Schat, hoe lang nog?”.

Ben jij een man met een zus of heeft je partner een zus? Herken jij deze punten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

959 keer bekeken

Geschreven door

Als we boos zijn, zijn we even niet meer onszelf. Soms doen we dingen waar we achteraf niet zo trots op zijn. Maar goed, dat hoort er wel een beetje bij he? En waarom zijn ruzies met onze partner altijd het meest extreem? They really bring out the…
959 keer bekeken
2.589 keer bekeken

Geschreven door

Eens in de zoveel tijd kom je een product tegen dat zo weird is en tegelijkertijd ook gewoon heel tof is! De Flexxio is zo’n product en het is een Zwitsers zakmes onder de koppeltoys. Test je flexibiliteit met deze spannende flexibele sextoy. Dubbel …
2.589 keer bekeken