Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

4.864 keer bekeken

De 8 foute mannen waarmee je NOOIT iets mag beginnen

20 mei 2019,

geschreven door

Kies jij altijd de foute mannen uit? Eindigt het vervolgens altijd in één groot drama? Wij helpen je een handje op weg door de foute mannen er voor je uit te filteren. In deze blog vind je namelijk de 8 mannen in je leven waar je nooit iets mee mag beginnen. En nee, je mag er ook niet mee flirten!

1. De man die je baas is…

Hij mag dan misschien woest aantrekkelijk zijn – aanzien maakt iemand ook gewoon heel sexy – maar een relatie met je baas is meestal geen goed idee. Als jij een relatie krijgt met je baas, gaan je collega’s anders naar je kijken. Elke keer dat jij iets leuks van hem krijgt, zullen zij denken dat het door jullie relatie komt.

Bijvoorbeeld een wijziging in werktijden die jou goed bevalt of een extra bonus. Je collega’s zullen nooit geloven dat hij jou hetzelfde behandelt als hen. Dus nee, in dit geval kun je werk en privé beter gescheiden houden.

2. De man die de beste vriend van je ex is…

De beste vriend van je ex die na de break-up ineens appt hoe het met je gaat. Je kon altijd wel lachen met hem en eigenlijk was hij ook best aardig. Maar uhm, ja, wat nu? Hoe zou jij het vinden als jouw ex er met één van jouw beste vriendinnen vandoor gaat? Helemaal niet leuk natuurlijk.

“Zijn beste vriend daten is té confronterend en té dichtbij.”

Zijn beste vriend daten is té confronterend en té dichtbij. Mocht deze situatie te vermijden zijn, doe het dan ook in alle gevallen. Wanneer jullie echt intens verliefd zijn, dan is er weinig meer aan te doen. Zorg er dan in ieder geval wel voor dat jij je ex met respect behandeld. Vertel het hem op tijd, voordat hij het via anderen te horen krijgt.

3. De man die de ex van één van je vriendinnen is…

Daten met de ex van een goede vriendin kan het vertrouwen flink op de proef stellen, zowel in je vriendschap als in je relatie. Het is maar net hoe dichtbij die vriendin staat, hoe lang het al uit is en hoe jullie tegenover deze ongeschreven regel staan.

Daarnaast moet je er zelf op vertrouwen dat hun relatie ook tot het verleden behoort. Als je het nog niet zo weet met die man, en je vindt je vriendschap belangrijk, dan is makkelijker om gewoon nee te zeggen.

4. De man die je hart al een keer gebroken heeft…

Jullie waren aan het daten. Dit is hét dacht jij. Hier was je al die jaren naar op zoek geweest. Je was tot over je oren verliefd maar van de één op andere dag liet hij niks meer van zich horen. Jij bleef achter met een gebroken hart. Na een lange herstelperiode kom je er beetje bij beetje boven op.

“Je was tot over je oren verliefd maar van de één op andere dag liet hij niks meer van zich horen.”

En nu opeens, na al die tijd, neemt hij weer contact op. Hij wil het weer proberen en is er nu wel klaar voor. Trap er alsjeblieft niet in. Houd de eer aan jezelf. Hij gaat je opnieuw gebruiken en zal je weer met een gebroken hart achterlaten. Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

6. De man waarvan je weet dat hij fout is… 

Hij houdt zich bezig met duistere zaakjes, ging in zijn vorige relatie altijd vreemd of is enorm bezitterig. Jij hebt misschien het idee dat jij degene bent die hem kan veranderen, maar geloof ons. Jij kan hem niet veranderen en je moet het ook niet willen proberen.

Je weet wat ze zeggen:“Een vos verliest wel zijn haren, niet zijn streken“. Diep in je hart weet je dat het geen goed idee is. Luister naar je gevoel en laat deze man aan je voorbij gaan.

6. De man die vreemdgaat… 

Op het moment dat een man met jou vreemd gaat kunnen er meerdere dingen aan de hand zijn. Natuurlijk kan hij verliefd zijn, maar de kans is groter dat hij zin had in een verzetje. Misschien gaat het even niet zo goed tussen hem en zijn vriendin. Hebben ze regelmatig ruzie of komt hij op seksueel gebied niet aan zijn trekken.

“Natuurlijk kan hij verliefd zijn, maar de kans is groter dat hij zin had in een verzetje”

Je kunt het idee krijgen dat hij voor jou zal gaan, omdat hij jou het gevoel geeft dat hij je leuk vindt. Toch zal hij in de meeste gevallen terug gaan naar zijn huidige relatie. Hij heeft het geprobeerd, het was leuk voor even vervolgens blijf jij met een gebroken hart achter.

7. De man die andere verwachtingen heeft van een relatie dan jij…

Wanneer je een relatie aangaat is het belangrijk dat je er allebei hetzelfde instaat. Wanneer hij bijvoorbeeld voor een open relatie wilt gaan, terwijl jij dat helemaal niet ziet zitten, is het belangrijk om hier vanaf het begin duidelijk over te zijn.

Misschien denk je in het begin dat je het wel kunt gedogen en dat het vanzelf over gaat. Maar op den duur zal het geheid voor problemen gaan zorgen. Wees daarom eerlijk tegen elkaar en spreek je verwachtingen uit. Kom je er samen niet uit? Dan kun je er maar beter helemaal niet aan beginnen.

8. De man die altijd verliefd was op je beste vriendin… 

Hij was altijd tot over zijn oren verliefd op jouw beste vriendin. Hij heeft alles geprobeerd, maar tevergeefs zij had geen enkele interesse in hem. Het is hem duidelijk geworden dat er niks te halen valt en hij heeft eindelijk opgegeven.

“Hoe leuk hij ook mag zijn, jij zal je altijd tweede keus blijven voelen.”

Nu opeens richt hij zijn pijlen op jou. Natuurlijk, aandacht van een jongen is altijd vleiend. En hoe leuk hij ook mag zijn, jij zal je altijd tweede keus blijven voelen. Eerlijk is eerlijk: dat ben je toch uiteindelijk ook in dit geval?

Ga jij ook altijd voor de foute mannen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.092 keer bekeken

Geschreven door

Seks is romantisch, sensueel, beestachtig en soms… behoorlijk ongemakkelijk. En geloof ons, dat hoort er gewoon bij! In onze rubriek ‘De Naakte Waarheid’ lees jij de echte verhalen van onze lezers. We lopen allemaal weleens een blauwtje, en met…
2.092 keer bekeken