Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.146 keer bekeken

7 tekenen dat je met een fuckboy te maken hebt

14 januari 2019,

geschreven door

Denk je net dat het eindelijk serieus gaat worden tussen jou en die ene leuke jongen, blijkt het een onvervalste fuckboy te zijn! Zo’n gast die je constant aan het lijntje houdt, ook met andere meiden aanpapt en je uiteindelijk laat zitten met een gebroken hart. Wat moet je met dit soort gasten? Nou, wij hebben een aantal tips voor je om het kaf van het koren te kunnen scheiden!

1. Hij vertelt nooit wat hij doet

gif1
Terwijl jij in geur en kleur beschrijft hoe je dag eruit heeft gezien, houdt hij zich wijselijk stil. Hij is ergens wezen chillen, maar waar en met wie wordt niet verteld. Is dit met enige regelmaat dan heb jij alle reden om te twijfelen aan zijn integriteit!

2. Maar hij heeft het altijd druk

gifje2
Fuckboys hebben het altijd druk met iets. Heeft hij green stress van het werk, dan komt het wel ergens anders vandaan. Waar het op neerkomt is dat hij minder tijd voor jou heeft en dat je daar maar begrip voor moet hebben.

3. Van onderwerp veranderen

new_topic
Verandert hij ineens van onderwerp, wanneer jij hem een vraag stelt? Als fuckboys ergens een hekel aan hebben, is het wel aan eerlijk zijn. Hij kan ook in één keer heel lief gaan doen en op die manier de aandacht van jouw vraag proberen af te leiden.

4. Valse beloftes

beloftes
Hij belooft je van alles. Jullie gaan lekker winkelen, samen uit eten of een weekendje weg. Maar wat komt hier uiteindelijk van terecht? Inderdaad, helemaal niets. Er komt altijd wel wat tussen bij de fuckboy. Niet meer geloven deze onzin dus!

5. Zijn vrienden weten niet wie je bent

geen idee
Zijn vrienden blijken niet te weten wie jij nou precies bent. Je krijgt bijvoorbeeld een verontwaardigend berichtje wanneer je één van zijn vrienden toevoegt op Facebook of Instagram. Wanneer hij in jou bijzijn een bekende tegenkomt, is de kans groot dat hij je helemaal niet voorstelt!

6. Flirten doet hem niks

flirt
Wanneer een andere jongen met jou begint te flirten, laat hij dit net even iets te makkelijk gaan. Sterker nog, het doet hem eigenlijk helemaal niks. Lekker dan…

7. Dominant gedrag houdt hij niet van

dominant
De meeste mannen vinden het heerlijk wanneer de vrouw af en toe eventjes de touwtjes in handen neemt. Vooral tussen de lakens. Een fuckboy heeft echter liever niet dat jij te dominant bent. Hij heeft liever niet dat jij teveel initiatief neemt in de relatie, aangezien hij zijn eigen planning erop nahoudt.

Heb jij weleens te maken gehad met een fuckboy? En hoe kwam je daarachter? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.201 keer bekeken

Geschreven door

In het begin van een relatie is alles spannend. Maar hoe langer je bij elkaar bent, hoe beter je elkaar leert kennen. Ook in de slaapkamer. Spanning maakt dan plaats voor andere emoties en daar hoort ook een ander soort seks bij. Wij beschrijven 7 ve…
7.201 keer bekeken