door JustJay

24 kerstcadeautjes in één… Pak jij ‘m uit? 🎁

6 december 2022 door JustJay

Eén gift box met maar liefst 24 opwindende speeltjes en accessoires, om je zintuigen mee te verwennen. Natuurlijk kun je deze braaf één voor één uitpakken tot het kerst is. Maar wie houd je nu eigenlijk voor de gek? Dat is echt niet de enige manier om van de Naughty & Nice Adventskalender 2022 te genieten!

“Is het nog niet te laat?”

We mogen 1 december dan gepasseerd zijn, maar dat betekent niet dat het te laat is! Je kunt dit mooie cadeaupakket namelijk uitpakken hoe en wanneer je maar wilt. Om je op gang te helpen, delen wij graag een paar spannende tips…

1. Advent kerstquiz

Waarom niet een spannende quiz maken, waarbij ieder goed antwoord wordt beloont met een pakje van de Adventskalender? 24 spannende vragen (bijvoorbeeld over de liefde), 24 sensuele toys om uit te delen! Geloof ons, dat wordt een kerstavond die je niet snel vergeet.

2. Een kerstdag voor jou alleen

24 uur, 24 cadeautjes. Ieder uur een sexy verrassing – dat is pas een goede manier om kerst te vieren! Heb je toch liever een goede nachtrust, dan kun je de cadeautjes natuurlijk ook over de eerste én tweede kerstdag verspreiden. Of pak ieder uur twee stuks uit!

3. Sexy bingo avond

Je hebt vast weleens bingo gespeeld, toch? Nou, het hoeft echt niet zo saai te zijn. Geef die bingo molen een zwiep, zie welk nummer je krijgt en pak het toebehorende cadeautje uit! Dit spelletje kun je alleen, samen met je partner of met je vrienden spelen.

“I don’t want a lot for Christmas… only one gift box 😇”

4. Party gift uitdelen

Het kan natuurlijk ook nog makkelijker! Feestje op de planning? Voor hem, voor haar en voor ons – iedereen krijgt een opwindend cadeautje mee naar huis! Een sexy en hilarische souvenir om na afloop uit te delen. Met elkaar ruilen kan eventueel altijd nog.

5. Aftellen tot nieuwjaar

Wil je dan toch het liefst aftellen, dan kun je de cadeautjes natuurlijk ook geleidelijk uitpakken, tot Oud en Nieuw! Bewaar het laatste cadeautje voor het moment dat de klok twaalf slaat en je zult gegarandeerd met vuurwerk het nieuwe jaar inluiden 🎇

Ontdek de adventskalender!

  • Geen producten gevonden

Hoe ga jij de adventskalender uitpakken..? Laat een reactie achter!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid