Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

20.311 keer bekeken

7 makkelijke standjes voor jouw eerste keer

3 maart 2021,

geschreven door

Ben jij nerveus over je allereerste keer of krijg je misschien zelfs wel een mini paniekaanval? Gefeliciteerd, je bent volkomen normaal! De eerste keer seks is vrijwel nooit zoals je ziet op televisie of op pornosites en waarschijnlijk ook helemaal niet zoals je verwacht. Er zal geklungel en onhandigheid zijn, maar wij hebben alvast 7 standjes voor jou verzameld om de eerste keer zonder een paniekaanval te beleven. 

Bekijk ook:

De Eerste Keer

De eerste keer seks met iemand hebben is super spannend en ik denk dat bijna iedereen die een eerste vrijpartij heeft meegemaakt dit kan beamen. En ja, er zal geklungel zijn. Er zal onhandigheid zijn en hoogstwaarschijnlijk heb je geen orgasme. Er kan zelfs wat pijn of een beetje bloed zijn. Maar hey, het is je eerste keer! No pressure. Als jij kan omarmen dat de eerste keer seks er wat rommelig aan toe kan gaan en dat je er echt steeds beter bij gaat voelen, dan kan je je kansen vergroten om een leuk, sexy én goed begin te maken voor wat je nog meer te wachten staat.

“Ja, er zal geklungel zijn. Er zal onhandigheid zijn en hoogstwaarschijnlijk heb je geen orgasme.”

Makkelijke seks standjes

Er zijn ontzettend veel verschillende seksstandjes, maar niet alle posities zijn even prettig voor een eerste keer. Sommige standjes zijn bijvoorbeeld alleen geschikt als je houdt van diepe penetratie en anderen als je enorm lenig bent. Dat zijn natuurlijk ook fantastische standjes, maar die wil je misschien liever voor een andere keer bewaren. Het is de eerste keer enorm belangrijk dat jij je volledig op je gemak voelt en goed kan ontspannen.

#1 De Doe-het-zelf

Tijdens het Doe-het-zelf standje zitten jij en je partner recht tegenover elkaar. Zorg dat jullie voeten elkaar aanraken, hierdoor zal je het standje intiemer ervaren. Terwijl jullie allebei masturberen hebben jullie geweldig uitzicht op elkaar. Laat elkaar zien welke manier van aanrakingen je fijn vindt en maak jezelf warm voor de rest van het seksuele verloop.

“Terwijl jullie allebei masturberen hebben jullie geweldig uitzicht op elkaar.”

#2 Missionaris

De Mission (not so impossible) aris is een perfect standje om voor het eerst penetratie seks mee te ervaren. Het is niet voor niets een klassieker. Voor meer controle, in plaats van rechtstreeks naar de missionaris met wijd open benen te gaan, neem je de gebruikelijke houding aan, maar krul je je benen voor je op.

“Het perfecte standje om voor het eerst penetratie seks mee te ervaren.”

eerste keer seks op elkaar

#3 Standje 69

Standje 69 is een heel bekend standje, misschien wel de één van de meest bekende qua naam. Bij dit standje draait het om orale seks, waarbij beide partners gelijktijdig geven en ontvangen. Je kunt je niet meer aan elkaar bloot geven dan met standje 69.

“Bij dit standje draait het om orale seks, waarbij beide partners gelijktijdig geven en ontvangen.”

#4 Lepeltje Lepeltje

lepeltje lepeltjeSpoonen is niet alleen heel romantisch wanneer jullie samen slapen, het is ook een fantastisch seks standje! Spoonen geeft je een gevoel van veiligheid en is daarom perfect voor de eerste keer seks. Profiteer van die knuffelige houding om je eerste keer liefdevol en comfortabel te ervaren.

“Spoonen geeft je een gevoel van veiligheid en is daarom perfect voor de eerste keer seks.”

#5 Cowgirl

sex standje
Bij de Cowgirl heeft de dame de touwtjes in handen. Misschien klinkt dit een beetje spannend, maar het is een prima standje voor de ontmaagding. De vrouw kan bij dit standje namelijk zelf het tempo en diepte van de penetratie aangeven, waardoor eventuele pijn en bloedingen zoveel mogelijk tegengehouden worden. Variaties op dit standje zoals de Leaning Cowgirl of Reverse Cowgirl zijn ook perfect voor de eerste keer sex.

“De vrouw kan bij dit standje zelf het tempo en diepte van de penetratie aangeven, waardoor eventuele pijn en bloedingen zoveel mogelijk tegengehouden worden.”

#6 De Lapdance

lapdance vrouw
Woman on top posities zijn perfect voor de eerste keer seks. Net zoals bij de Cowgirl heeft bij de Lapdance de vrouw de touwtjes in handen en kan ze tempo en diepte bepalen. Het is helemaal prima om zo langzaam te gaan als je zelf wilt, het kan het zelfs lekkerder maken! Leg je handen op de schouders van je partner en rijd op het gewenste tempo op en neer. Als je het onder de knie hebt, kan je ook rondjes draaien met je heupen of proberen wat dieper te gaan.

“Het is helemaal prima om zo langzaam te gaan als je zelf wilt, het kan het zelfs lekkerder maken!”

lapdance

#7 Doggy Style


Net als Standje 69, is ook Doggy Style een ware klassieker. Als die hele ontmaagding een beetje overweldigend voor je is en je bang bent om rare gezichten te trekken tijdens de seks, dan is Doggy Style jouw redder in nood. Het enige wat je hoeft te doen is op je handen en knieën te gaan zitten en te voelen hoe het is om een ander mens in je te voelen.

“Als die hele ontmaagding een beetje overweldigend voor je is en je bang bent om rare gezichten te trekken tijdens de seks, dan is Doggy Style jouw redder in nood.”

Voorbereiding is het halve werk!

Onthoud! Als jij goed voorbereid bent op de eerste keer seks, zal dit ook al veel stress wegnemen. Er zijn vier punten waar je rekening mee moet houden en als je dit doet heb je al een heel goede basis:

  1. Masturberen: Masturbatie helpt je bij het vertrouwd raken met je lichaam, hoe het nou eigenlijk werkt en wat jij lekker vindt.
  2. Bescherming: Wanneer je penetratie seks hebt, zorg dan altijd dat je bescherming bij je hebt om jezelf en anderen tegen soa’s en een ongewenste zwangerschap te beschermen.
  3. Communiceren: Dit is een proces die voor, tijdens en na de seks een belangrijk onderdeel is. Onderwerpen zijn onder meer: Wie brengt het condoom mee? Waar voelen jullie je beiden comfortabel bij?
  4. Probeer te ontspannen: Natuurlijk kan het zijn dat jullie eerst elkaars hotspots niet kunnen vinden en de kans is ook aanwezig dat je lichaam gekke geluiden gaat maken. Lach er om en ga verder met jullie bezig waren. Het komt echt wel goed!

“Natuurlijk kan het zijn dat jullie eerst elkaars hotspots niet kunnen vinden en de kans is ook aanwezig dat je lichaam gekke geluiden gaat maken. Lach er om en ga verder met jullie bezig waren. Het komt echt wel goed!”

eerste keer sex
Hoe was jouw eerste keer? Viel het mee of tegen? Laat het ons weten in de comments!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.363 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een fetish voor. Deze week lichten wij de -niet geheel ongevaarlijke- fetish hy…
1.363 keer bekeken