Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Standje van de week: Lapdance

23 juni 2019,

geschreven door

Zoals elke zondag komen wij ook deze week weer met een nieuw standje. En we hebben er weer eentje voor je: de Lapdance. Pak een schrift, maak aantekeningen en probeer het standje vanavond nog uit met je geliefde! 

Seksstandje: Lapdance

standje lapdance

  • Categorie: Face to face, Girl-on-top
  • Stimulatie: G-Spot, anaal
  • Penetratie: Niet diep
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

De vrouw gaat bij dit standje bovenop haar partner zijn schoot zitten. Dit werkt het best als zijn haar knieën kan laten rusten op een bed of bank. Het is een heerlijk intiem standje waarbij veel oog- en lichaamscontact is. Daarnaast is het voor hem ook mogelijk om bijvoorbeeld haar nek of borsten te kussen. De vrouw neemt de leiding tijdens dit standje en kan zich afzetten met haar onderbenen.

Je kunt je lichaam iets naar achteren laten hangen om de hoek van penetratie te veranderen.

Sextoys combineren met het Lapdance standje

Probeer het standje een keer uit in een sex schommel! Daarnaast leent het standje zich ook uitstekend voor het gebruik van een vibrerende cockring.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een nieuwe maand betekent een nieuw standje! Vandaag een standje waarbij we de focus leggen op anale penetratie (al kan vaginaal ook prima in deze positie). Dit standje kan je op de bank, op het bed of zelfs op de trap uitvoeren. Je kan het zo kinky …
8.218 keer bekeken