Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.670 keer bekeken

9 verrassende redenen waarom mannen gek zijn op missionaris positie

3 mei 2018,

geschreven door

Dat mannen doggy style helemaal het einde vinden, zal niemand verbazen. Maar heus, ook het missionaris standje is errug populair! Zo zijn er wel 9 redenen te bedenken waarom je vanavond nog dit heerlijke standje moet doen, omdat mannen er gewoon dol op zijn. Lees ze hier!

10 redenen waarom de missionaris positie een favorietje is

1. Liever lui dan moe

Vooral voor de lui aangelegde heren onder ons, is het missionaris standje een ideaal standje tijdens de seks. Veel hoeft hij niet te doen. Alle acrobatische varianten natuurlijk daar gelaten 😉

Missionaris is perféct voor ochtendseks, wanneer jullie nog niet helemaal wakker zijn. Heftige work-out seks kan je wel bewaren voor ná de koffie.

2. Er kan weinig fout gaan

De missionaris is bijzonder simpel in zijn uitvoer. Dus voor alle boys die nogal onzeker zijn over hun sex skills, is dit een hele veilige keuze. Hij hoeft haar niet te tillen of zich in allerlei inspannende bochten te wringen. Want wat kan er mis gaan?

3. Makkelijk om zijn orgasme-face te verbergen

Tja, een orgasme-gezicht is niet echt héél aantrekkelijk. Sommige mensen hebben werkelijk zo’n uitgesproken mimiek, dat je daar spontaan droog (of slap) van wordt. Met de missionarishouding kan je heel makkelijk je gezicht verbergen bij de nek van je lover.

4. Hij is in control

Veel mannen houden ervan om toch de touwtjes in de handen te hebben in de slaapkamer. Het missionaris standje is bij uitstek de positie waarin hij het tempo kan bepalen én hij zijn bedpartner kan domineren.

5. Uitzicht over je hele lijf

Een beetje vent steunt graag op zijn armen om het liefdesspel eens goed te aanschouwen. Het totale plaatje van jouw gezicht, blote borsten, buik en hoe zijn penis in- en uit gaat: hij vindt het lovely, wat een uitzicht!

6. Het is intiem

Los van het feit dat het uitzicht bij dit standje behoorlijk geil kan zijn, blijft het één van de meest intieme posities tijdens de seks, doordat jullie lichamen gemakkelijk kunnen ‘samensmelten’.

7. Je ziet zijn rommelige kamer niet

Een beetje vergezocht is het wel, maar voor sommige mannen blijkt het toch een dingetje te zijn: seks hebben in een rommelige slaapkamer. Zeker als hij je na een date jou meeneemt,vindt hij het prettig dat je eerder een schoon plafond zal zien, dan een grond vol lege bierflesjes en pizzadozen.

8. Hij kan zijn biceps showen

Een man pronkt graag met zijn spierbundels. Wanneer hij boven jou ligt en op zijn armen steunt, is natuurlijk een perfecte gelegenheid om zijn kracht te showen. Misschien doet hij zelfs wel wat push-ups!

9. Je kan je benen over hem heen slaan

Hard bewijs is er niet, maar veel mannen schijnen het erg hot te vinden als jij als wulps en gretig je benen over zijn lijf klemt. Zo laat je in ieder geval meer zien dat je er zin in hebt, dan wanneer je er als een zeester bij ligt…

En heren, hoe dol zijn jullie op de missionaris positie?

2 reacties

  1. Dat van die benen kan ik als man zeker beamen. Als ze het niet doet pak ik ze zelf en sla ze om me heen. Ik wordt er zo geil van. En dat uitzicht inderdaad lekker naar die borsten kijken die op en neer gaan bij iedere stoot.

  2. voor mij maar een favoriet standje:: de missionarishouding. je hebt alles onder controle en kom geweldig klaar.je kunt ieder moment even stoppen .tongzoenen ook goed mogelijk. je penis blijft goed stijf. een mooi klaarkomgezicht is volgens mij juist een pluspunt. kortom, er zijn veel leuke standjes maar de missionaris voert de boventoon. ps al mijn kinderen zijn in deze houding verwekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.776 keer bekeken

Geschreven door

Met de Mega Pounder hebben we dit keer een bijzonder seksspeeltje uit ons eigen assortiment uitgekozen! De Mega Pounder is een compacte seksmachine die het werk voor jou uit handen neemt. Het seksspeeltje heeft een automatische stootfunctie, waardoor…
2.776 keer bekeken