Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.361 keer bekeken

Tong jezelf vanbinnen met de Tonguetacle

7 juni 2019,

geschreven door

Een dubbele, extreem lange, dildo zijn we inmiddels wel gewend. En dat is ook niks nieuws. Vaak gebruiken koppels de dubbele giganten maar al te graag voor varierende doeleinden en zo hoort het ook. Maar deze extreem lange Tonguetacle is speciaal gemaakt voor het sologebruik!
Tonguetacle

Het binnenste eruit halen

Ben jij klaar voor een compleet nieuwe orale ervaring? Het zal waarschijnlijk de allerlangste tong zijn die je ooit zult gebruiken (of zien)! Deze Tonguetacle is geïnspireerd op een bepaald genre Hentai, welke erg populair is. Deze flexibele dildo van ruim een meter(!) kan alle plekken in en op je lichaam een lik geven. Je kunt de Tonguetacle zelf customizen, want niet iedereen wil een roze. They’ve got it licked! De keuze is reuze; maar liefst 41 kleurenopties zijn er beschikbaar op de website.
Zou jij deze Tonguetacle aanschaffen én gebruiken? Laat het ons weten in een reactie!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.277 keer bekeken

Geschreven door

Dat vrienden tijdens het stappen een cockblock kunnen zijn, is algemeen bekend. Vervelend, maar gemakkelijk op te lossen. Wanneer jij jouw ideale wingman (of woman!) hebt gevonden, staat niks meer in de weg voor een spetterende one night stand. Of to…
1.277 keer bekeken