Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.364 keer bekeken

Tong jezelf vanbinnen met de Tonguetacle

7 juni 2019,

geschreven door

Een dubbele, extreem lange, dildo zijn we inmiddels wel gewend. En dat is ook niks nieuws. Vaak gebruiken koppels de dubbele giganten maar al te graag voor varierende doeleinden en zo hoort het ook. Maar deze extreem lange Tonguetacle is speciaal gemaakt voor het sologebruik!
Tonguetacle

Het binnenste eruit halen

Ben jij klaar voor een compleet nieuwe orale ervaring? Het zal waarschijnlijk de allerlangste tong zijn die je ooit zult gebruiken (of zien)! Deze Tonguetacle is geïnspireerd op een bepaald genre Hentai, welke erg populair is. Deze flexibele dildo van ruim een meter(!) kan alle plekken in en op je lichaam een lik geven. Je kunt de Tonguetacle zelf customizen, want niet iedereen wil een roze. They’ve got it licked! De keuze is reuze; maar liefst 41 kleurenopties zijn er beschikbaar op de website.
Zou jij deze Tonguetacle aanschaffen én gebruiken? Laat het ons weten in een reactie!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

644 keer bekeken

Geschreven door

Daar waar ik van mening was dat illusionist Victor Mids de CEO was van Mindf*ck, moet ik mijn mening toch een beetje bijstellen. Met deze brainfucker tillen we dit begrip toch naar een heel ander niveau. Fantaseren over een dame met de beauty én bra…
644 keer bekeken