Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.267 keer bekeken

De schattigste buttplug die je ooit hebt gezien!

6 september 2019,

geschreven door

Niet alle gekke seksspeeltjes hoeven een eng of aanstootgevend uiterlijk te hebben. Het volgende seksspeeltje heeft een superschattig voorkomen en wil niets liever dan jouw nieuwe slaapkamervriendje worden. Maak kennis met de snoezige Octo-buttplug van Geeky sextoys!

Octo-plug

Is dit niet de leukste buttplug die je ooit gezien hebt? Met de ronde bolvormige kop en een vrij dikke basis is het een ervaring die je waarschijnlijk geweldig zult vinden! De roze Octo-Plug heeft een invoerdiepte van 10 centimeter. De basis van de plug bestaat uit een aantal kleine tentakels die een mooie roze ster vormen om je eigen sterretje 😉

Als dat je iets te groot is, is er ook een kleinere variant van het speeltje verkrijgbaar. Deze is geel van kleur, maar ziet er minstens zo schattig uit als zijn grote broer. De kleine variant heeft een in te brengen lengte van 6 centimeter en is daarmee een betere optie voor diegenen die nog geen of weinig ervaring hebben met anale stimulatie.

octo buttplug

Geeky sextoys

In deze rubriek zijn al vaker speeltjes van het Australische bedrijf Geeky Sextoys voorbijgekomen. Geeky sextoys probeert de taboes die vandaag de dag nog steeds op seksspeeltjes rusten te doorbreken, door de speeltjes op een leuke en nerdy manier te presenteren. De seksspeeltjes worden met de hand gemaakt en zijn gebaseerd op superhelden en fantasie figuren uit verschillende films en series.

Heb jij liever een klassieke buttplug of lijkt je zoiets leuker voor in je nachtkastje? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

888 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week is dat Anasteemafilie. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! Anasteemafilie: zelfst.naa…
888 keer bekeken