Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.059 keer bekeken

Rick and Morty Sextoys? Wubba lubba dub dub!

9 februari 2018,

geschreven door

Rick and Morty fans opgelet! Kan jij niet genoeg krijgen van Mr. Meeseeks en Mr. Poopy Butthole? Heb jij altijd al het vermoeden gehad dat de plumbus een dubbele functie had? Raakte je meteen opgewonden toen Rick zichzelf in een augurk veranderde? Dan is deze voor jou: de Dick and Horny sex toys!

De hofleverancier van We ❤ Weird, Geeky Sextoys, heeft weer een knap staaltje werk geleverd. Geïnspireerd op de serie Rick and Morty, is nu de Dick and Horny collectie gecreëerd*. Jouw favoriete karakters (en de plumbus) zijn omgetoverd tot bijzondere sextoys. Wij zijn wel lichtelijk teleurgesteld dat Jerry geen rol speelt in deze collectie, maar wie weet komt dat in de toekomst nog. Ook wanneer je geen behoefte hebt aan een Mr. Poopy Butt Plug, moet je het ze nageven. Origineel zijn ze zeker!

Cumbus masturbator


Pickle Dick


Mr. Meesex dildo


Mr. Poopy Butt Plug


*Helaas zijn deze geweldige toys vlak voor publicatiedatum van dit artikel niet meer verkrijgbaar. Neemt niet weg dat ze wel errug leuk zijn om te zien, toch?

Welke Rick and Morty sextoy vind jij de leukste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

953 keer bekeken

Geschreven door

Houd jezelf staande in een fantasiewereld hier ver vandaan, waar ijszombies, draken en heleboel seks dagelijks de revue passeren. Met het nieuwe seizoen van Game of Thrones voor de deur, konden we jullie dit opmerkelijke seksspeeltje natuurlijk niet …
953 keer bekeken