Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.472 keer bekeken

10 redenen waarom mannen een ‘cougar’ willen!

13 september 2018,

geschreven door

Sinds Mrs. Robinson uit de veelgeprezen film The Graduate is er een hoop veranderd. Toendertijd sprak men schande van het cougar verschijnsel. Maar vandaag de dag, met vele celebs die ons voorgaan, is een oudere vrouw eerder iets om trots op te zijn dan je ervoor te schamen. Hieronder 10 redenen waarom mannen oudere vrouwen lekkerder en beter vinden.

Dit is waarom een cougar hot is!

1. Ze zijn meer zelfverzekerd

Niets is zo sexy als een zelfverzekerde vrouw. Dat komt niet bij iedereen met de jaren, maar in de meeste gevallen kunnen iets oudere dames met enig zelfgenoegzaamheid in de spiegel kijken. Ze zit lekkerder in haar vel, is bewust van de gebreken die ze heeft zonder dat ze daaronder lijdt.

2. Een rijpe vrouw is volwassener

Oudere dames hebben al het enige meegemaakt in hun leven en laten zich niet meer zo snel uit het veld slaan. Ze kunnen situaties en dus ook relaties beter aan.

3. Wijsheid komt met de jaren

Intelligentie komt met de jaren, is een bekende uitdrukking. Levenservaring en verschillende partners hebben ervoor gezorgd dat het intellectueel allemaal wel in orde is. Ze biedt een geschikte gesprekspartner waar je ook nog wat van kan leren.

4. Ze weet wat ze wil

Door voorgaande relaties weet ze beter wat ze wil en wat realistisch is. Ze weet dan ook relaties op een volwassen manier te koesteren. Ze zeuren niet over hun partner tegen vriendinnen, maar maken bespreekbaar wat er verbeterd kan worden.

5. Op een oude fiets moet je het leren

En dat geldt zeker ook in de slaapkamer. Ze heeft gewoonweg meer ervaring, waarschijnlijk meer geëxperimenteerd en is zich bewuster van haar eigen seksualiteit. Ze genieten daardoor net zoveel van seks als hun jongere bedpartner.

6. Independent ladies for the win

Ook al vult de bankrekening zich niet automatisch naarmate je ouder wordt, over het algemeen kan je stellen dat een oudere vrouw haar geldzaken op orde heeft. De druk voor de mannen om alles te betalen, valt daarmee dan ook weg.

“Oudere vrouwen weten wat ze willen, hebben hun geldzaken op orde, begrijpen mannen beter,  zijn volwassener en hebben veel levenservaring.”

7. Stabieler in het leven staan

Jonge vrouwen weten vaak nog niet wie ze zijn, wat ze willen en hoe daar te komen. Die wispelturigheid is doodvermoeiend voor mannen! Liever dus een vrouw die al die zoektochten naar zichzelf en de zin van het leven allang heeft afgelegd.

8. Meer tolerantie

Meer levenservaring zorgt er vaak ook voor dat je meer geduld hebt en toleranter in het leven staat. Ze staan meer open voor anderen en hebben minder de noodzaak om hun mening hard van de daken te schreeuwen.

9. Mannenkennis

Door meerdere partners en relaties te hebben gehad, snappen ze mannen beter. Ze hebben geleerd wat mannen willen en zijn nieuwsgierig naar wat hun jongere partner kan bekoren. Wie wil zo’n vrouw nou niet!?

10. Aantrekking

De concurrentie is voor de jongere lovers behapbaar. En de cougar zal zich gevlijd voelen door de aandacht van haar jongere partner. Ze heeft minder hoge verwachtingen en misschien dat ze niet minder eisen stelt, maar ze zijn wel realistischer.

Wie vindt een rijpe, oudere dame ook aantrekkelijk!?

1 reactie

  1. Ja idd ,ik vindt dat erg aantrekkelijk 🙂
    Alleen moeilijk om in contact te komen.
    Ben zelf al 53 dus dan wordt het wel lastiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.630 keer bekeken

Geschreven door

Wow, wat is dit? Een kunstmatig maagdenvlies schreeuwt om een spotlightplekje in de We Love Weird categorie. Met dit ‘ding’ kan je namelijk net doen alsof je weer maagd bent. Je denkt misschien dat een leugentje om bestwil wel genoeg zal zijn, maar v…
1.630 keer bekeken
1.362 keer bekeken

Geschreven door

Beeld je even een situatie in waarin je toevallig een buttplug wilt gebruiken, maar ook zin hebt in wijn. Dan komt dit hele gekke seksspeeltje perfect van pas! Maar het is ook een perfect item voor bijvoorbeeld Furniture Play! Een wijnglas zoals dez…
1.362 keer bekeken