Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

7.248 keer bekeken

8 dingen die je NIET moet doen op je eerste date!

7 maart 2019,

geschreven door

Eerste dates zijn een ramp! Je bent hartstikke nerveus, je brengt een avond door met iemand die je nog niet kent en je bent constant aan het nadenken hoe je zelf overkomt. Geeft niet, iedereen heeft dit. Om het iets makkelijker voor je te maken hebben we 8 dingen die je absoluut moet vermijden op je eerste date!

1. Constant op je telefoon kijken

Je date gaat niet doorkrijgen dat je mogelijke interesse hebt, wanneer je telkens op je telefoon loopt te kijken. Helemaal wanneer je naar Instagram foto’s van de hond van de buurman loopt te kijken en je telkens moet vragen wat hij of zij nou ook alweer zei…

2. Over je ex beginnen

Dit lijkt misschien een voor de hand liggende regel, maar je zou verbaasd zijn hoe gemakkelijk het is om over je ex na te denken wanneer je voor het eerst weer gaat daten. Onthoud dat wanneer je in het verleden blijft leven, je nog niet echt klaar bent voor de toekomst. Je date zal denken dat je nog steeds niet over je ex heen bent. Daarnaast lijkt het net alsof je je nieuwe date constant aan het vergelijken bent. Niet doen dus!

3. Te hoge verwachtingen hebben

Hoge verwachtingen leveren jou alleen maar meer stress op. Ga er gewoon lekker ontspannen in, wees jezelf en kijk hoe het loopt. Als je geen hoge verwachting hebt, kan het ook niet tegenvallen!

nervous2

4. Te laat komen

Dit spreekt voor zich natuurlijk, maar komt vaker voor dan je denkt. Zorg dat je al lang van te voren in de make up gaat, je outfit hebt klaarliggen en ga een keer niet met de laatst mogelijke bus. Laat jij je date wachten, dan sta je gelijk al met 1-0 achter!

5. Je date laten betalen

Ook al ben je helemaal platzak, je gaat je date echt niet alles laten betalen. Het minste wat je kunt doen is je eigen deel betalen. Maar ook anno 2019 vinden mannen en vrouwen het heel normaal wanneer de man alles betaalt. Gaat je date goed en wil je geen risico nemen? Betaal dan gewoon alles!

6. Geen vragen stellen

Hoeveel zelfvertrouwen je ook mag hebben, voorkom dat je het teveel over jezelf hebt tijdens je eerste date. Wanneer je een beetje nerveus bent, vergeet je soms om zo nu en dan vragen te stellen. Vergeet niet dat je date waarschijnlijk ook het woord wil. En als je hem of haar een vraag stelt, denk er dan ook aan om naar het antwoord te luisteren. Wanneer je af en toe kunt doorvragen, laat je zien dat je luistert en interesse toont!

7. Slechte hygiëne

Eerste indrukken zijn belangrijk. Als jij een uur in de wind stinkt, komt er geen tweede date! Douche, scheer, poets je tanden en trek schone kleding aan. Vergeet ook niet om deodorant te dragen en een parfum of aftershave te proberen. Behandel elke eerste date als een speciale gelegenheid; misschien wordt dit wel je toekomstige levenspartner!

smelly

8. Alcohol

Veel mensen proberen zich van te voren wat moed in te drinken voor een eerste date, maar wees op je hoede! Alcohol laat je inderdaad wat makkelijker praten, maar dit kan ook de verkeerde kant opslaan. Je kunt sneller dingen zeggen die je liever niet had willen zeggen, of verder gaan dan je misschien had willen gaan op een eerste date. Met een paar drankjes in de mik, pak je ook sneller nog een drankje. Voor je het weet loopt je date uit de hand. Laat je drankje ook nooit onbewaakt achter op een date met een onbekende.

Heb jij nog meer tips voor wat je NIET moet doen tijdens een eerste date? Deel ze dan met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.102 keer bekeken

Geschreven door

Wanneer je hebt besloten om zwanger te worden, wil je dat het liefst zo snel mogelijk. Rond je ovulatie ben je maar met één ding bezig en dat is raak schieten. Onder het motto: “alle beetjes helpen”. Zes simpele manieren om je vruchtbaarheid ei…
5.102 keer bekeken