Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.314 keer bekeken

Seksdates: hoe pak je dat aan?

22 november 2023,

geschreven door

Je hebt iemand ontmoet op Tinder en het is lust op het eerste gezicht. Je weet precies wat je wilt: de date skippen en direct met elkaar het bed induiken. Maar waar spreek je het beste af? Wil je vaker afspreken? En hoe zorg je ervoor dat het allemaal veilig is? Wij vertellen je alles wat je wilt weten over seksdates.

Waar vind je seksdates?

Seksdates via dating apps

Waren het vroeger anonieme chatrooms op het relatief nieuwe internet waar je seksdates kon vinden, tegenwoordig worden ze op een presenteerblaadje aangeboden. Inclusief foto’s! De makkelijkste plek om iemand te vinden om alleen seks mee te hebben is natuurlijk een datingapp. Tinder, Bumble, Grindr, Happn: in elke app kom je potentiële seksdates tegen. Als iemand direct vraagt om bij één van jullie thuis af te spreken, dan is het wel duidelijk dat diegene uit is op seks.

Daarnaast kun je ook kijken of je bepaalde afkortingen in het profiel van die persoon ziet staan. Zie je ONS, dan heb je geluk: deze persoon is ook op zoek naar een onenightstand. Met FWB zoekt iemand friends with benefits: iemand waar je het leuk mee hebt én waar je vaker seks mee wilt hebben, dus niet maar voor één nacht. Laat je vraag om een seksdate vooral zitten als je HBB in iemands profiel ziet staan: diegene is op zoek naar huisje-boompje-beestje.

Zie je de afkorting ONS, dan heb je geluk: deze persoon is ook op zoek naar een onenightstand.

In je DM’s

Hoe vaak ben jij benaderd via social media door iemand die wilde afspreken? Grote kans dat diegene niet uit is op een serieuze relatie, maar je gewoon hot vindt en een keer wil afspreken. En dat is natuurlijk helemaal prima. Misschien cliché, maar nee heb je, ja kun je krijgen. Spreek dus die ene hottie gewoon aan door in zijn DM’s te sliden. Hou het wel een beetje netjes en stuur niet ongewenst zomaar naaktfoto’s mee. Daar zit niemand op te wachten.

Waar spreek je af tijdens een seksdate?

Bij jou thuis, bij de ander thuis, op een parkeerplaats, in een hotel: wat is de juiste keuze om af te spreken tijdens seksdates? Daar is eigenlijk geen eenduidig antwoord op. We zetten de voor- en nadelen op een rijtje.

Spreek je bij jou thuis af, dan weet je zeker dat de lakens schoon zijn en je je goed en veilig voelt.

Bij jou thuis

Spreek je bij jou thuis af, dan weet je zeker dat de lakens schoon zijn en je je goed en veilig voelt. Je hebt niet te maken met eventuele huisgenoten en kunt doen wat je wilt. Maar als de date tegenvalt, moet je vragen of diegene weggaat. Net als na de seks: wat als de ander blijft slapen en plakken in de ochtend? En dan hebben we het meest vervelende nog niet eens benoemd: wat als iemand agressief wordt en niet weg wil gaan zonder dat ‘ie heeft gekregen waar hij voor kwam?

Bij de ander thuis

Spreek je bij de ander af, dan kun je weggaan wanneer je wilt. Om vervolgens heerlijk in je eigen bed in slaap te vallen. Maar wat als jij een leuke avond hebt gehad en bijna in slaapt valt in zijn armen en vervolgens de deur wordt uitgebonjourd? Je leuke date kan zo een nare smaak achterlaten. En hoe vaak wast hij of zij het beddengoed eigenlijk?

seksdates

In een hotel

Een hotel is een goed alternatief om af te spreken. Het is schoon en anoniem: handig als je huisgenoten hebt. Het nadeel? Het kost geld en er is niet altijd direct ruimte in het hotel van je keuze. Plus, als je direct na de seks weggaat, dan weet iedereen waarvoor je kwam. Je kunt natuurlijk ook lekker blijven en genieten van een nacht in een fijn hotel. Een alternatief is het boeken van een Secret Room. Dit zijn kamers die voor enkele uren worden verhuurd. Speciaal voor seks, ja.

Ergens in de natuur

Wist je dat seks in het openbaar in Nederland niet strafbaar is? Maar voor je direct van bil gaat in de duinen, moet je wel weten dat er zoiets bestaat als artikel 239 van het Wetboek van Strafrecht: schennis van de eerbaarheid. Als je wordt betrapt tijdens de seks, tijdens het masturberen of als je ‘gewoon’ naakt bent, dan kun je hier een flinke boete voor krijgen. Dat neemt niet weg dat het heel spannend kan zijn om seks in het bos te hebben of in je auto op een donkere parkeerplaats. Maar let op dat er geen anderen in de buurt zijn!

Hoe hou je seksdates veilig?

Regel één van seks tijdens seksdates: doe het veilig. Gebruik áltijd een condoom, ook als jij een voorbehoedsmiddel gebruikt. Je kent je date tenslotte nauwelijks en hebt geen idee hoeveel diegene rondscharrelt.

Vertel een vriend(in) waar je heen gaat en met wie je hebt afgesproken. Het is natuurlijk een uitzonderingssituatie dat de date op een nare ervaring uitloopt, maar op deze manier weet in elk geval iemand waar je bent.

Vraag een vriend(in) om je te bellen tijdens je afspraakje. Dit heeft twee voordelen: je hebt een makkelijk excuus om weg te gaan als de date niet leuk is en je kunt laten weten dat alles goed is als je het wel naar je zin hebt.

Seksdates met dezelfde persoon

Na een wilde nacht samen komt al snel de vraag: wil ik hem of haar vaker zien? Dit is een vraag die alleen jij kunt beantwoorden en is afhankelijk van allerlei factoren. Hoe denkt de ander erover? Was het bevredigend? Voelde je je veilig? Een voordeel van friends with benefits zijn, is dat jullie elkaars lichaam steeds beter leren kennen en de seks alleen maar beter wordt. Het risico? Dat je, ondanks al je beloftes, toch verliefd kan worden. Wil je dat risico niet lopen, spreek dan lekker met een ander af!

Wat vind jij van seksdates: yay of nay?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.753 keer bekeken

Geschreven door

Dominantie in de slaapkamer kan super hot zijn, mits dit respectvol en met wederzijds goedvinden wordt gedaan. Voor veel personen is dominant zijn niet per se vanzelfsprekend, maar is er wel de wens om eens iets van het BDSM wereldje te proeven. Doe …
6.753 keer bekeken