Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

9.844 keer bekeken

Alle tips voor een ontspannend seksleven verzameld!

29 september 2019,

geschreven door

In september krijgen de meesten van ons te maken met een reality check: terug van vakantie, terug naar werk of school. Dan kan het nog best lastig zijn om weer in een fijn ritme te zitten, waarin jij dat relaxte gevoel van de vakantie kan vasthouden. Wil jij die ontspanning houden en doorvoeren in de slaapkamer? De volgende blogartikelen kunnen de weg zijn naar een ontspannend seksleven!

Inhoud van dit artikel

Stress verminderen? Seks helpt!

seks en stressAls je niet lekker in je vel zit, zal het in de slaapkamer niet veel beter gaan. Stress verlaagt je libido, terwijl het juist kan helpen om je te ontspannen. Hier vind jij 13 redenen waarom je vandaag nog aan seks moet doen. Stress verminderen met seks, daar zeg jij toch geen ‘nee’ tegen?

Lees hier de volledige blog: Stress verminderen? Seks helpt!

De 9 beste gezondheidsvoordelen van seks!

seks is gezondDat seks gezond is, wist we al wel. Het zorgt voor ontspanning en maakt gelukzalige hormonen aan. Maar wist jij dat seks bijvoorbeeld ook heel goed is voor je huid en haar? Seks heeft dus vele gezondheidsvoordelen. Lees hier de beste 10 redenen!

Lees hier de volledige blog: De 9 beste gezondheidsvoordelen van seks!

Te moe voor seks? Breng de (ont)spanning terug!

te moe voor seksEen drukke baan of studie, sociale contacten onderhouden en daarnaast ook nog eens het huishouden op orde houden. Soms ben je simpelweg te moe voor seks. Heel begrijpelijk. Maar hoe zorg je ervoor dat je ondanks je vermoeidheid toch de energie kan vinden om intiem te zijn met je partner? Met de onderstaande tips kunnen jullie de seksdrive weer langzaam opbouwen.

Lees hier de volledige blog: Te moe voor seks? Breng de (ont)spanning terug!

De beste tips voor erotische massage verzameld!

erotische massageOp zoek naar wat variatie in de slaapkamer en zijn jullie het standaard voorspel wel een beetje zat? Dan is een erotische massage misschien precies wat jullie zoeken! Om de spanning lekker op de bouwen kunnen jullie veel verschillende delen van elkaars lichaam verwennen. Hier staan de beste tips voor verschillende erotische massages verzameld!

Lees hier de volledige blog: De beste tips voor erotische massage verzameld!

Een beter seksleven met mindfulness

mindful sekslevenMindfulness is goed. Mindfulness is fijn. Hoewel het vaak wordt gelinkt met zaken als depressie, angst en emotionele onrust, kan het ook worden toegepast in ons seksleven. Met mindfullness ga je namelijk bewuster leven. Dus óók meer bewust ervaren hoe jouw seksleven is!

Lees hier de volledige blog: Een beter seksleven met mindfulness

Calorieën verbranden doe je het snelst met déze sex standjes!

sexerciseWil je afvallen, maar ben je niet zo’n sportfreak? Geen probleem! In bed kan je plezier hebben en tegelijkertijd calorieën verbranden. Dus trek een sprintje richting slaapkamer en geniet ervan.

Lees hier de volledige blog: Calorieën verbranden doe je het snelst met déze sex standjes!

Wat is jouw geheim om een ontspannend seksleven te behouden? Deel het met ons hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! …
4.342 keer bekeken