NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

22.868 keer bekeken

Calorieën verbranden doe je het snelst met déze sex standjes!

22 oktober 2018,

geschreven door

Wil je afvallen, maar ben je niet zo’n sportfreak? Geen probleem! In bed kan je plezier hebben en tegelijkertijd calorieën verbranden. Dus trek een sprintje richting slaapkamer en geniet ervan. 

Calorieën verbranden met 5 verschillende sex standjes

1. Doggy style

doggy style Doggy style is voor velen misschien wel het favoriete standje. Hij is in ieder geval zeer geliefd bij de heren onder ons. Maar wist je dat je tijdens een goede vrijpartij in dit standje maar liefst 100 calorieën kan verbranden? Mooi meegenomen, toch?

2. Het beste blowjob standje

pijp standje Orale seks is goed voor de calorieverbranding! Met een beetje pijp-beurt verbrand je al snel 100 calorieën. Maar alleen als hij staat en jij knielt. En dat dan 30 minuten volhoudt. Dus misschien kan je afwisselen met een ander opwindend standje voor een full workout 😉

3. Cowgirl

cowgirl Ook de Cowgirl wordt door menigeen zeer gewaardeerd. Niet alleen hebben mannen een fijn uitzicht, vrouwen kunnen in dit standje prima het tempo bepalen. Het is ook nog eens uitstekend voor diepe penetratie. Maar wat natuurlijk ook prettig is: 30 minuten vrijen in dit standje zorgt ervoor dat je nadien behoorlijk wat calorieën lichter bent! Dit geldt uiteraard enkel voor de dames.

Heren verbranden helaas niet zoveel met de Cowgirl, aangezien ze niet zoveel hoeven te doen 😉

4. Reverse cowgirl

reverse cowgirl Misschien wel nóg populairder dan de Cowgirl, is de Reverse Cowgirl. Niet alleen vanwege het spectaculaire uitzicht voor de mannen, maar ook voor het seksuele plezier voor de vrouwen. Dit standje vraagt nogal wat van de vrouw. In dit standje kan je als vrouw maar liefst 210 calorieën verbranden! Mits je het 30 minuten volhoudt.

5. De Italiaanse kroonluchter (en variaties)

italiaanse kroonluchter Wil je écht een goede work-out in bed? Probeer dan de Italiaanse kroonluchter, of standjes die daar op lijken. Hierbij plaatst de vrouw zich boven de man, terwijl ze op haar handen steunt. Dit vraagt veel spierkracht. Wil je het nóg intensiever maken? Plaats dan je voeten op zijn schouders. Houd dit 30 minuten vol en je kan 450 calorieën verbranden. Goede reden dus om vanavond nog dit seks standje te proberen, toch?

Met welk sex standje zou jij vanavond nog de calorieën willen verbranden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

524 keer bekeken

Geschreven door

Liefde gaat door de maag en sextoys zijn eigenlijk gewoon liefdesspeeltjes. Dus waarom niet combineren? De Burger Ballgag stilt al je honger naar dat onderdanige, niets kunnende verlangen in de slaapkamer (of je kelder). Dus ben je op zoek naar een u…
524 keer bekeken