Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

303 keer bekeken

Sextoy of statement? De Poetin en Trump Buttplug!

16 februari 2018,

geschreven door

Een kunstenaar wil je niet boos maken. Al is het alleen maar om het feit dat er zomaar een buttplug van je kan verschijnen. Mexicaans-Amerikaanse kunstenaar Fernando Sosa heeft inmiddels al een aantal prominente wereldleiders in zijn collectie.

Politieke buttplugs

Grafisch ontwerper Ferando Sosa heeft de nodige aandacht op hem en zijn ‘kunstwerkjes’ weten te vestigen. De buttplugs dienen als statement tegen het politieke beleid van enkele wereldleiders. Het begon met een buttplug van Kim Jong Un, daarna volgde Poetin en met de Trump buttplug is er alweer een derde politieke leider aan het assortiment toegevoegd.

poetin

Fernando Sosa: “De Poetin buttplug was alweer mijn tweede politiek georiënteerde seksspeeltje. Zoals velen van jullie weten voert Rusland een allesomvattende oorlog tegen de burgerrechten van homoseksuele mensen in Rusland. Ik wou meneer Poetin voor schut te zetten door een voodoopop van hem te maken. Iedereen kon dan  doen met Poetin wat ze wilden, vanuit hun eigen vertrouwde omgeving. Ik bedacht echter een veel betere manier om de reputatie van Poetin ten gronde te richten. Een Poetin buttplug zou een veel beter statement zijn.”

Trump Buttplug

Toen Sosa lucht kreeg van de uitspraken van de Amerikaanse president Donald Trump – waar hij Mexicanen uitmaakte voor ‘moordenaars’ en ‘verkrachters’-  wist hij gelijk hoe zijn volgende buttplug eruit moest komen te zien.

trump

Reacties

De productie van de seksspeeltjes wordt hem niet altijd in dank afgenomen. Sinds zijn Kim Jong Un buttplug uit 2014 heeft Sosa verschillende doodsbedreigingen en homofobe reacties ontvangen. Met de Donald Trump buttplug zijn daar nog een hoop racistische opmerkingen bijgekomen. “De beste manier om te meten of het resultaat behaald is, is aan de hoeveelheid haatmail die ik binnenkrijg”, aldus Sosa.

Waar verkrijgbaar?

De buttplugs – en andere kunst – worden verkocht in de Etsy store van Fernando Sosa. Elke toy is aan te schaffen voor een bescheiden bedrag van € 30,-. Helaas is het materiaal waarvan de buttplugs gemaakt zijn niet geschikt om in je kont te stoppen. Sosa sluit niet uit dat in de toekomst een aantal van zijn kunstwerkjes wel in bijvoorbeeld siliconen verkrijgbaar zijn.

Wie zou jij als buttplug willen zien? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.523 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week bespreken we de fetisj feederisme. Benieuwd wat deze fetisj inhoudt? Lees dan snel verder! feed…
1.523 keer bekeken