Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Cuckqueaning: het bedriegen van je partner waar zij bijstaat

4 september 2020,

geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Deze week bespreken we de fetisj Cuckqueaning. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

cuckqueaning:
zelfst.naamw. (v)

Een spel waarbij de man meer seksuele vrijheden heeft dan de vrouw.

De term cuckqueaning is een begrip uit het sadomasochisme en heeft betrekking op een spel waarbij de man meer seksuele vrijheden heeft dan zijn partner. Zo mag de mannelijke partner seksuele contacten onderhouden met andere vrouwen. De vrouwelijke partner weet hier vanaf en keurt dit gedrag goed. Sterker nog: zij is er gewoon bij wanneer hhaar partner seks met een ander heeft en vindt het opwindend om te zien hoe haar partner het bed met een ander deelt. Veel vrouwen masturberen terwijl ze van een afstandje toekijken. Meedoen mag in de meeste gevallen niet.

Wist je dat… de rollen ook wel eens worden omgedraaid? Deze fetish noem je cuckolding.

Het woord is afgeleid van koekoek (cuckoo) waarbij de vrouwelijke koekoek bevruchte eieren in het nest van een andere vogel legt en deze door een andere vogel laat uitbroeden.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

24.129 keer bekeken

Geschreven door

De zomer ligt op de loer! We gaan eropuit, het warme zonnetje tegemoet, dus laat al die zorgen maar van je afspoelen. Of je nu op ontdekkingsreis gaat in een ver land, of op een camping in de buurt verblijft, één ding is zeker: je gaat maximaal gen…
24.129 keer bekeken