Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

9.606 keer bekeken

Tips voor een avondje all inclusive genieten

8 juni 2020,

geschreven door

Wie zegt dat je naar een 5 sterren hotel moet om all inclusive te genieten? Wij niet. Maak van je huis een ultieme happy place en verwen jezelf lekkerder dan ooit tevoren. Tijdens dit avondje zullen jij en je partner ultiem genieten.

1. Food voor de mood

Liefde gaat door de maag, ontspanning gaat door de mond. Wacht, dat zeggen ze niet… maar je snapt ons wel toch? Wat we bedoelen is dat je op deze avond moet zorgen voor eten waar jij heel blij van wordt. Bestel bij je favoriete pizzeria, laat een chef aan huis komen om een 4 gangen diner voor je te koken of haal een frikadel bij de snackbar, doe waar jij echt blij van wordt.

2. Tijd om te spuiten

Naast goed eten is een goed drankje natuurlijk essentieel voor een avondje all inclusive genieten. Laten we het hebben over de crème de la crème onder de vloeibare genotsmiddelen: Champagne. Champagne heeft het allemaal: Looks, uitstraling, inhoud. Champagne is sexy, elegant en opwindend. Een goede fles mag niet ontbreken deze avond. Laat die fles lekker spuiten (laat het een voorbode zijn voor een ondeugend en ontspannen avondje)!

3. Minder is meer

Dat je thuis zit, betekent niet dat je niet uit kan pakken met je outfit. Koop een nieuwe supersexy outfit. Doe eens gek en draag een galajurk of 4-delig pak met daaronder héél sexy ondergoed. Of draag alleen ondergoed (de kleding gaat later op de avond toch uit).

4. Muziekje

Ooit van een eargasm gehoord? Dat is de (onofficiële) benaming voor het euforische gevoel dat je krijgt als je geweldige muziek hoort. Zorg dus dat je van te voren een afspeellijst hebt samengesteld met alleen maar bevredigende nummers voor jou. Sit back en relax of laat die heupjes lekker los op de fijnste tunes. Wij hebben je alvast geholpen want op Spotify is onze EasyToys afspeellijst “De beste Sex playlist allertijden” te vinden.

5. Rub you down?

Weinig dingen zijn meer ontspannend dan een heerlijke massage. Zorg dus dat jij deze avond iemand hebt uitgenodigd die goed kan masseren. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten massageolie. Er zijn oliën met een verwarmend effect, oliën met sexy, verleidelijke geuren en er zijn massagekaarsen. De kaars steek je aan en het kaarsvet wordt een warme olie die heerlijk aanvoelt op je lichaam. Zodra alle plekjes van je lichaam gemasseerd zijn ben jij klaar voor de laatste stap van je all inclusive avondje genieten.

6. Genieten van elkaar

Leer je partner nog beter kennen met een sexy erotisch spel. De spellen bestaan uit vragen en opdrachten. Op deze manier praten jullie over dingen die anders onbesproken bleven en proberen jullie standjes uit waarvan jullie het bestaan niet eens afwisten.


Kennen jullie elkaar al door en door? Dan is een koppeltoy altijd fijn om de seks net een beetje extra spannend te maken. Sommige koppeltoys kan de vrouw vaginaal inbrengen en daarnaast kan ze ook nog vaginaal gepenetreerd worden door de partner. Extra stimulatie voor allebei! Maar ook een dildo, gewone vibrator of cockring zullen jullie allebei plezier brengen.

Hadden jullie meer een all inclusive thema feestje in gedachten? Dat kan ook! met een rollenspel maak je het altijd spannend. Wat dachten jullie van…hotelgast en zwembad schoonmaker? Of dj en groupie?

Deel jij jouw ultieme all inclusive avondje met ons?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.445 keer bekeken

Geschreven door

Dat voeding veel invloed heeft op hoe je eruit ziet en hoe je je voelt, is algemeen bekend. Maar beste mannen, weet wat je eet! Want bepaalde snacks kunnen er daadwerkelijk voor zorgen dat jouw erectie nóg prominenter aanwezig is. Check gauw dit blo…
6.445 keer bekeken