Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Gezien in Paalstraat 69: #2 Een rollenspel, durf jij dat wel?

5 maart 2023,

geschreven door

In de slaapkamer tijdelijk even in de rol van een ander kruipen. Even niet zijn wie je bent, maar een compleet ander persoon spelen. We hebben het over een rollenspel. Voor veel mensen bekend terrein, voor anderen een spannende fantasie en voor weer anderen een ver-van-hun-bed-show. In dit artikelen delen wij wat tips om te beginnen met een rollenspel!

Hoe begin je met een rollenspel

Heel veel mensen fantaseren over een rollenspel. Als jij er dus benieuwd naar bent, ben je zeker niet de enige! Maar als jij nog nooit een rollenspel hebt gedaan, snappen we dat het een beetje spannend kan zijn. Hoe begin je met een rollenspel? Wij hebben wat tips!

Stap 1: Bespreek je fantasie met je partner

Bespreek van tevoren dat je graag een rollenspel wilt proberen. Het is namelijk een beetje vreemd als jij midden een een hete sessie ineens met een accent begint te praten en een heel ander persoon speelt. Toch? Bespreek dus van tevoren samen wat jullie een sexy rollenspel lijkt en hoe jullie het beiden voor jullie zien. Spreek af wat wel en niet mag en hoe ver jullie willen gaan.

Stap 2: Bereid je goed voor

Daarna is het handig om in je eentje goed na te denken over je rol. Praat je met een accent? Of kleed je je op een speciale manier? Of misschien zie je er hetzelfde uit als normaal, maar is je karakter gewoon anders. Oefen voor de spiegel hoe je rollenspel-karakter zich gedraagt, zodat je niet ongemakkelijk bent met je partner.

“Het kan echt voelen of je seks hebt met een ander persoon!”

Stap 3: Heb plezier

Tijdens het rollenspel mag je uiteraard lachen, zeker in het begin. Maar probeer uiteindelijk wel serieus te zijn met z’n tweeën. Want alleen dan zal je de echte sexy spanning ervaren. Het kan tijdens een rollenspel namelijk echt zo zijn alsof je seks hebt met iemand anders. Misschien is je partner normaal gesproken wel heel dominant in de slaapkamer. Tijdens een rollenspel kan deze heel onderdanig zijn, zodat jij de dominante schoenen aan moet trekken. Dat verschil in machtsverhouding en gedrag kan ontzettend sexy zijn!

Rollenspel inspiratie

Misschien zit je wel direct vol ideeën. Je favoriete filmheld bijvoorbeeld, of speel twee onbekenden op zakenreis die elkaar voor het eerst ontmoeten. Of speel jezelf en doe of je stiekem een affaire hebt! Als je wat inspiratie kan gebruiken, lees dan onze 25 sexy rollenspel ideeën!

Rollenspel outfits

Een rollenspel  kan ook buiten de slaapkamer al beginnen. Bijvoorbeeld met een “blind date” in een restaurant of een “toevallige ontmoeting”  in de supermarkt. Maar je kan het ook gewoon alleen binnen de slaapkamer houden en helemaal uitpakken met sexy rollenspel kostuums!

Over Paalstraat 69

Paalstraat 69 is een comedyserie die exclusief te zien is op TikTok waarin we een samengesteld gezin volgen dat open en eerlijk over sekszaken praat. Weg met het taboe! Elke week uploaden ze vier video’s die razend populair zijn. Kijken dus!

@paalstraat69 Ga jij weleens samen in bad? #comedy ♬ origineel geluid – Paalstraat 69

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.650 keer bekeken

Geschreven door

Na een inspannende werkweek wil je als vrouw ook weleens lekker op de bank hangen. Netflix aan, een wijntje erbij en natuurlijk een sexy slip die je dubbel penetreert! Netflix and Chill? Zo maak je het een succes! Dubbele penetratie? Waarom de moeite…
3.650 keer bekeken