NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

12.277 keer bekeken

7 standjes voor seks zonder penetratie

18 januari 2021,

geschreven door

Ben jij op zoek naar seksstandjes waar geen penetratie aan te pas komt? Hoera en gefeliciteerd met deze lijst. Met onderstaande standjes uit ons archief kunnen jullie heerlijke seks hebben zonder dat daar penetratie bij komt kijken. Happy sexy time! 

1. Standje 69

Ja duh, deze klassieker kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Niets is zo lekker en opwindend als tegelijkertijd genieten en daarom is dit standje waarbij je elkaar oraal bevredigt meer dan perfect voor seks zonder penetratie. Bij standje 69 gaat de ene persoon op de rug liggen en neemt de andere persoon in omgekeerde richting bovenop plaats. Beide partners hebben hun mond nu in lijn met elkaars geslachtsdeel liggen. Maar jullie kunnen het standje ook op jullie zij uitvoeren.

2. Doe het zelf

Het kan erg opwindend zijn om jezelf naar een hoogtepunten te werken wanneer je partner jou in de ogen aankijkt. Tijdens het Doe-het-zelf standje zitten jij en je partner recht tegenover elkaar. Zorg dat jullie voeten elkaar aanraken, hierdoor zal je het standje intiemer ervaren. Terwijl jullie allebei masturberen hebben jullie geweldig uitzicht op elkaar.

3. Saddle Up!


Het lijkt misschien alsof hier gepenetreerd wordt, maar niets is minder waar! Neem plaats op de schoot van je partner. Je kunt met je rug tegen de borst van je partner leunen om het standje zo comfortabel mogelijk te maken. De onderste persoon kan zijn vinger bij jou naar binnen brengen en jij kan met jouw clitoris/eikel spelen. Maak het standje nog iets heter door af en toe ook met het geslacht van je partner te spelen. De onderste persoon heeft ook de mogelijkheid om degene die bovenop zit in de nek te kussen en eventueel enkele lieve woordjes in te fluisteren 😉

“De onderste persoon kan zijn vinger bij jou naar binnen brengen en jij kan met jouw clitoris/eikel spelen..”

4. Magisch Tapijt

Voor dit magische standje maak je gebruik van een seksschommel. Zorg dat je met je billen stevig in de schommel zit en leun vervolgens voorzichtig achterover. Je partner gaat boven jouw gezicht staan en buigt zich vervolgens over jou heen om jou oraal te stimuleren. Door zijn armen om jouw middel te slaan, kan hij jou heen en weer laten schommelen zodat jij hem ook oraal kunt bevredigen. Standje 69 in de lucht!

5. Facesitting


“Damn, wat zou ik graag op dat gezicht willen zitten.” Wie kent deze uitspraak nou niet? Facesitting is een heerlijk seksstandje waarbij je geniet van een Dominant gevoel en fantastische orale verwennerij. Bij dit standje kan je kiezen voor orale stimulatie van de geslachtskenmerken of anus, maar je kan het ook combineren. Verwen je een persoon met vrouwelijke geslachtskenmerken? Stimuleer dan haar anus met je tong en breng één of meer vingers bij haar vagina in. Wanneer je een persoon met mannelijke kenmerken verwend, kan je de eikel stimuleren met je tong en de anus zachtjes vingeren.

“Verwen je een persoon met vrouwelijke geslachtskenmerken? Stimuleer dan haar anus met je tong en breng één of meer vingers bij haar vagina in. Wanneer je een persoon met mannelijke kenmerken verwend, kan je de eikel stimuleren met je tong en de anus zachtjes vingeren.”

6. Rimming Doggy

Dit standje is uitermate geschikt voor onder andere anaal voorspel! Bij rimmen bevredig je de anus op orale wijze. Dit doe je bijvoorbeeld met je lippen en/of je tong. Daarnaast kan je ook de vagina en clitoris stimuleren vanuit deze positie met een sextoy. Als echte billenliefhebber vind jij het vast geen straf om met je neus tussen de billen van je partner te zitten! Probeer op een zo comfortabel mogelijke manier plaats te nemen achter je partner en geef alles wat je hebt.

7. De Gouden Poort

Dit standje is niet zomaar een standje en alleen weggelegd voor de lenige mensen onder ons. De Gouden Poort is een spannende variatie op Standje 69 en ben je (waarschijnlijk) niet gewend in de slaapkamer. De meest lenige persoon neemt plaats op het gezicht van de partner en buigt zich achterover zodat het gezicht bij de intimate parts van je partner komen.

Wat is jouw favoriet uit deze lijst? Laat het ons weten in de reacties!

1 Response

  1. Facesitting vind ik de best, ik kan bij vagina met mijn vinger spelen tegelijkertijd ik kan haar anus beetje liken haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.750 keer bekeken

Geschreven door

Kerst staat voor de deur en dat betekent maar één ding: inkopen doen! Ontzettend leuk, maar voor velen knap lastig om originele kerstcadeaus op de kop te tikken. Wij versimpelen die zoektocht door de spannendste kerstcadeaus voor hem en haar op te…
10.750 keer bekeken
7.805 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij weleens van een subspace gehoord? Dit is een mentale staat die je kan bereiken met een BDSM-spel. Dat klinkt best bijzonder, toch? Het is in ieder geval een enorm intense ervaring. Ben jij benieuwd hoe dit voelt en hoe je dit zelf kan ervaren…
7.805 keer bekeken