It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

26.149 keer bekeken

6 manieren om standje 69 nog leuker te maken!

24 mei 2020,

geschreven door

Standje 69 is natuurlijk een klassieker. Elkaar gelijktijdig stimuleren blijkt in de praktijk echter vaak een lastige opgave. Het is natuurlijk ook niet eenvoudig om je volledig te focussen op wat je aan het doen bent, terwijl je partner jou oraal bevredigt. Om die reden wordt het standje door veel koppels vaak overgeslagen. Zonde, want niets is zo lekker als samen tegelijk genieten. Met de volgende tips wordt standje 69 een stuk leuker!

Standje 69 – de basisstandje 69

Hoe:

Bij standje 69 gaat de man op zijn rug liggen en neemt de vrouw in omgekeerde richting bovenop hem plaats. Beide partners hebben hun mond nu in lijn met elkaars geslacht liggen. Maar jullie kunnen het standje ook op jullie zij uitvoeren.

1. Maak het comfortabel

Houd het ontspannen en sensueel. De man kan zijn knieën een beetje buigen om het voor haar comfortabeler te maken. Om het voor hem prettiger te maken, kan een kussen onder het hoofd worden geplaatst. Zorg daarnaast voor een goede opbouw. Streel en kus het lichaam van je partner, terwijl jullie beide langzaam de positie aannemen.

“De man kan zijn knieën een beetje buigen om het voor haar comfortabeler te maken.”

2. Verken ook andere gebieden

Vergeet niet dat je tijdens standje 69 ook andere gebieden kunt verkennen. Beweeg je handen eens langs andere hotspots van je partner, zoals de testikels, billen of het perineum. Wanneer je even een adempauze nodig hebt, komt je partner zo niks te kort!

3. Sensate Focus oefening

Sensate Focus oefeningen, waarbij koppels zich moeten concentreren op hun eigen beleving, worden gebruikt om te ontdekken welke stimulatie jullie het prettigst vinden. Standje 69 leent zich perfect voor deze oefeningen. Waar normaal één van jullie streelt en de ander zich richt op de ervaring, hoeven jullie nu niet van rol te wisselen. Na afloop kunnen jullie aan elkaar vertellen welke stimulatie jullie het prettigst hebben gevonden.

“Waar normaal één van jullie streelt en de ander zich richt op de ervaring, hoeven jullie nu niet van rol te wisselen.”

4. Gebruik een sextoy

Vind je het moeilijk om standje 69 lang vol te houden, ondanks het gebruik van een kussentje? Met een luchtdruk vibrator of mini vibrator kan jij je partner ook heerlijk stimuleren en krijgt je nek eventjes wat rust!

Let op! Zorg dat je bij het gebruik van een seksspeeltje wel altijd een glijmiddel gebruikt.

5. Variaties op standje 69

zijwaartse 69
De zijwaartse 69 is een meer ontspannende variant van de originele 69. Het standje is perfect wanneer jullie uitgebreid de tijd willen nemen om elkaar oraal te bevredigen, zonder hierbij vermoeid te raken. Zij kan haar buitenste been onder de arm van haar partner klemmen om het standje nog comfortabeler te maken. Daarnaast zijn er nog andere variaties op standje 69, zoals de Yin-Yang positie en De Gouden Poort.

“Het standje is perfect wanneer jullie uitgebreid de tijd willen nemen om elkaar oraal te bevredigen, zonder hierbij vermoeid te raken.”

6. Nog meer afwisseling

Doe niet de hele tijd hetzelfde met je tong, maar probeer zoveel mogelijk te variëren. Probeer een langzaam tempo, ga snel, beweeg in cirkels of zuig een beetje voorzichtig. Probeer je partner elke keer op een unieke ervaring te trakteren. Daarnaast is het ook belangrijk dat je er plezier in hebt! De heetste orale seks is wanneer beide partners helemaal op gaan in het moment.

Wat vind jij van standje 69? Deel het met ons in een reactie!

2 reacties

  1. Standje 69 vind ik het allerbeste op sexgebied. Ik wist niet dat er meer variaties waren. Bedankt voor uw tip en ga dit zeker uitproberen.

  2. Wij genieten altijd optimaal als we in 69 liggen.
    Ik vind het super geil en opwindend als mijn vrouw met haar kutje op mn gezicht/komt zitten.
    Het is heerlijk om haar te likken als zij mijn ook verwend. Helaas kan zij zich dan niet altijd even goed concentreren. 😉

    Maar 69 behoort tot onze favorieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.416 keer bekeken

Geschreven door

Veel mensen hebben een bucketlist voor het leven: een wereldreis maken, een boek schrijven, een angst overwinnen, parachute springen… Maar wist jij dat het ook heel leuk is om een seks bucketlist te maken? Met deze lijst verbreed jij jouw seks-hori…
7.416 keer bekeken