Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Dit zegt je sterrenbeeld over jouw seksleven!

19 april 2022,

geschreven door

Ben jij een vurige Ram of een dromerige Vissen? En is jouw match een knuffelige Kreeft, of toch een speelse Tweeling? Natuurlijk zegt je sterrenbeeld veel over je karakter, maar je kunt ook nieuwe ontdekkingen doen over je seks- en liefdesleven. Haal nog meer uit je sekshoroscoop door je te verdiepen in jouw sterrenbeeld, in dit overzicht!

Jouw maandelijkse sekshoroscoop

Ben je benieuwd wat jij deze maand in de slaapkamer gaat beleven? Op onze blog vind je de nieuwste horoscoop!

Snel naar jouw sterrenbeeld:

Ram: warmbloedig en hartstochtelijk

De sekshoroscoop van de Ram laat er geen gras over groeien. Jij bent in het dagelijks leven een doener, dominant en vurig, maar dat laat je ook zien in de slaapkamer! De Ram heeft geen angst voor het onbekende en neemt graag de leiding. Geduld is niet jouw sterkste punt, ook niet in de slaapkamer. Je gaat recht op je doel af, namelijk klaarkomen. Pas wel op; door je directe aanpak kun je je bedpartner weleens afschrikken! Je wil niet aan de behoeften van je partner voorbijgaan. Verder houdt de Ram niet van routine en heeft hij of zij behoefte aan een partner die ook van vernieuwing houdt.

Beste matches: Tweeling, Leeuw, Boogschutter en Waterman

“Je neemt graag de leiding en wilt snel bevredigd worden. Geduld is niet jouw sterkste punt, ook niet in de slaapkamer.”

Stier: grote seksuele behoeftes

De Stier is een trouwe en tedere minnaar met enorme behoeftes. Seks is voor dit teken net zo belangrijk als eten en drinken. Je kunt je dus wel voorstellen dat de Stier een enorm libido heeft! Je houdt ervan om het liefdesspel samen te laten gaan met een heerlijk diner en een wijntje bij kaarslicht. Lange vrijpartijen en lange uurtjes strelen zijn helemaal jouw stijl. Je bent iemand die geduldig is van aard, wat een goede uitkomst is voor je nieuwe partner die aan veel eisen moet kunnen voldoen. Als jij een Stier wil veroveren in de slaapkamer, zet dan maar een romantisch muziekje op!

Beste matches: Kreeft, Maagd, Steenbok en Vissen

Tweeling: speels en doortastend

De Tweeling is het meest speels en doortastend van de hele dierenriem. Je vind het vooral belangrijk dat er gepraat wordt tijdens het liefdesspel, het seksuele aspect komt daarna. Communicatie tijdens de seks staat voor jou gelijk aan afwisseling in de slaapkamer. De Tweeling is energiek en een geboren flirt, die gaat voor spannende seks op onbekende plekken. Je bent niet op je mondje gevallen en je hebt er geen moeite mee om in de slaapkamer te zeggen wat je leuk en lekker vindt. Wil je de Tweeling veroveren? Zorg dan voor genoeg afwisseling in bed!

Beste matches: Leeuw, Weegschaal, Waterman en Ram

“De Tweeling is energiek en een geboren flirt, die gaat voor spannende seks op onbekende plekken.”

Kreeft: gevoelig en teder

De Kreeft is gevoelig, trouw en teder en een echte knuffelbeer. Net als de Stier heeft de Kreeft ook een heerlijke sfeer nodig om in the mood te komen. Daarnaast is de Kreeft een van de meest gulle bedpartners die je je kunt wensen. Hij of zij zal namelijk tot het uiterste gaan om je tot een hoogtepunt te brengen. Je bent wel ietwat voorzichtig in de slaapkamer, want je hebt een partner nodig die loyaal is. Als je de Kreeft voor je hebt gewonnen, maak je hem of haar vooral blij met een erotische massage die zich richt op de borststreek.

Beste matches:
Maagd, Schorpioen, Vissen en Stier

Leeuw: kwaliteit boven alles

De Leeuw is een geboren leider en dat is terug te zien in de slaapkamer. Daarnaast is de Leeuw energiek en hartstochtelijk, en heeft hij of zij graag een onderdanige partner die zich laat betuttelen. Het zal je dan ook niet verrassen dat een Leeuw een voorkeur heeft voor SM. Heb je een Leeuw geschaakt en wil je hem of haar opwinden? Dan is sexting een aanrader! Let er wel op dat je je niet te dominant opstelt. De Leeuw geeft zich niet snel gewonnen, maar geniet van alles tijdens de seks, van het voorspel tot het knuffelen na afloop.

Beste matches:
Weegschaal, Boogschutter, Ram en Tweelingen

Maagd: drang naar perfectie

De Maagd is een perfectionistisch sterrenbeeld dat niet van viezigheid houdt. Het zal je dan ook niet verbazen dat de Maagd terughoudend is in de slaapkamer. Door een kritische houding kan een Maagd bovendien erg koel overkomen, wat zijn of haar bedpartner misschien een beetje afschrikt. Als het ijs eenmaal is gebroken, is seks met een Maagd fantastisch! Overweeg je seks met een Maagd? Dan is het heel belangrijk dat je hygiënisch bent en alles goed hebt verzorgd.

Beste matches: Schorpioen, Steenbok, Stier en Kreeft

“Door een kritische houding kan een Maagd bovendien erg koel overkomen, wat zijn of haar bedpartner misschien een beetje afschrikt.”

Weegschaal: het symbool van de liefde

Jij streeft op seksueel vlak naar harmonie. Voel je wat onenigheid, dan ga je al snel op zoek naar seks bij iemand anders. De Weegschaal heeft veel aandacht nodig en houdt ervan als zijn of haar partner regelmatig de liefde betuigt. Communicatie is voor jou heel belangrijk. Als dit eenmaal goed loopt, dan beloon je je partner met een vrijpartij vol passie. Regelmatig seks geeft jou het gevoel dat de band met je partner sterker is. Wil je een Weegschaal veroveren? Verleid hem of haar dan eerst met een etentje.

Beste matches: Boogschutter, Waterman, Tweelingen en Leeuw

Schorpioen: ongeremd en experimenteren

De Schorpioen is snel verliefd en gaat tijdens de seks helemaal tot het uiterste. Seks is voor een Schorpioen ontzettend belangrijk. Jouw seksuele honger is onverzadigbaar en je staat overal voor open. Het enorme uithoudingsvermogen van dit sterrenbeeld is weleens lastig bij te benen voor partners. Mocht je een Schorpioen willen strikken, weet dan dat je altijd klaar moet zijn voor een heftige avond. Daarnaast verwacht de Schorpioen dat je eerlijk en loyaal bent.

Beste matches: Steenbok, Vissen, Kreeft en Maagd

“De Weegschaal heeft veel aandacht nodig en houdt ervan als zijn of haar partner regelmatig de liefde betuigt.”

Boogschutter: overal seks

De Boogschutter heeft het liefst een partner die niet al te preuts is. Ze hebben niet veel nodig om op seksueel vlak geprikkeld te raken en ze houden van spontane vrijpartijen. Wil je een Boogschutter verleiden? Trek dan gewoon eens spontaan een kledingstuk uit! De Boogschutter houdt van snel en gemakkelijk, maar houd er rekening mee dat het wel sexy moet zijn. Ook vreemde plekjes werken voor dit teken uit de dierenriem helemaal goed. Een meewerkende partner is de enige must.

Beste matches: Waterman, Ram, Leeuw en Weegschaal

Steenbok: preuts en terughoudend

De Steenbok heeft een enorm verantwoordelijkheidsbesef. Hierdoor duik je niet snel met iemand het bed in. Liefde en seks zijn voor jou een serieuze zaak. Je kijkt het liefst de kat uit de boom en hebt zelf de touwtjes in handen. De Steenbok heeft een wellustig persoon nodig die ook nog eens heel trouw is. Als de Steenbok eenmaal los is, gaat hij of zij er ook volledig voor en laat zich soms zelfs van zijn of haar kinky kant zien!

Beste matches: Vissen, Stier, Maagd en Schorpioen

“Je kijkt het liefst de kat uit de boom en hebt zelf de touwtjes in handen. De Steenbok heeft een wellustig persoon nodig die ook nog eens heel trouw is.”

Waterman: seks moet speciaal zijn

De Waterman is vindingrijk en gevoelig. Voor dit teken staat liefde gelijk aan vriendschap. De Waterman neemt graag de leiding in bed en vindt het leuk om allerlei nieuwe technieken uit te proberen. Je vindt het leuk om te variëren en houdt er niet van om de regels van het spel op te volgen. Je seksleven kent veel hoogtes en dieptes. Op het ene moment is je seksdrive through the roof, het andere moment heb je totaal geen zin. De Waterman bedrijft graag de liefde op onbekende plekken en momenten.

Beste matches: Ram, Tweelingen, Boogschutter en Weegschaal

Vissen: sensualiteit staat voorop

De Vissen is romantisch, sensueel en hartelijk. Dat komt ook tot uiting in de slaapkamer. De Vissen loopt over van de erotische fantasieën en is continu op zoek naar versmelting. Seks moet voor de Vissen vooral langzaam opbouwen en afwisselend zijn. Hij of zij verliest zich graag in zijn of haar partner. Geur en sfeer zijn heel prikkelend voor dit sterrenbeeld en verbondenheid is vooral belangrijk. De Vissen bekijkt seks door een roze bril, waardoor er een dromerige sfeer wordt gecreëerd.

Beste matches: Stier, Kreeft, Schorpioen en Steenbok

Kun jij je vinden in de omschrijving van je sterrenbeeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

768 keer bekeken

Geschreven door

Donderdag 20 April is het nationale Secretaressedag! Wil jij weten wat je nodig hebt voor een spannend rollenspel of waarmee je als baas je secretaresse echt verrast? Wij hebben de stoutste producten voor deze dag voor je op een rijtje gezet. [edc-l…
768 keer bekeken