Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.010 keer bekeken

Met welk sterrenbeeld moet jij wel en niet daten?

10 juni 2019,

geschreven door

De meeste mensen besteden geen aandacht aan het sterrenbeeld van hun partner. Het maakt toch niks uit dat je partner een Stier is en jij een Vissen? Maar we zeggen niks voor niks dat het geschreven staat in de sterren! Dus hier op een rijtje, de sterrenbeelden met wie jij absoluut wel én niet moet gaan daten!

Waterman

Wel daten: Boogschutter

Samen met Boogschutter zijn jullie een echt power couple! Jullie zijn beide energiek en klaar om de wereld te zien. Jullie relatie zal zowel zorgzaam als passioneel zijn. Jullie balanceren elkaar goed en dit maakt jullie ook financieel sterk.

Niet daten: Stier

Waterman, jij bent down to earth en zoekt een partner waarop je kunt bouwen. Dit zul je niet vinden in de Stier. Dit sterrenbeeld is romantisch van aard, en deze passie zal jou snel te veel worden. Jij bent onafhankelijk, en de Stier heeft iemand nodig om op te steunen. Op langer termijn is dit voor jullie beide funest.

Vissen

Wel daten: Steenbok

Met de Steenbok is het een match made in heaven. Ondanks de ruwe buitenkant van de Steenbok, is dit sterrenbeeld erg liefdevol en gevoelig. Je zal precies weten wat de Steenbok nodig heeft, en de Steenbok is niet bang om zich emotioneel open te stellen wanneer dit nodig is.

Niet daten: Leeuw

Vissen, een relatie met een Leeuw is vermoeiend. In het begin kan het nog erg romantisch zijn, maar op langer termijn werkt het gewoon niet. Jij hebt een partner nodig die emotioneel open kan zijn en daarvoor is de Leeuw simpelweg niet geschikt.

Ram

Wel daten: Leeuw

Je zoekt een uitdaging en zal deze vinden in de Leeuw. Jullie zijn beide enorm loyaal en de grote romantische gebaren van de Leeuw zal de Ram fantastisch vinden. Daarnaast zijn de Leeuw en de Ram samen het eerlijkste stel, zij zetten de waarheid boven alles. Dit komt de communicatie ten goede.

Niet daten: Steenbok

De Ram is een echte levensgenieter, een eigenschap die slecht past bij de Steenbok. De Steenbok houd namelijk van regelmatigheid. Als Ram voel je je alleen maar bekritiseerd, daarnaast ben je stiekem op zoek naar liefde en aandacht. Maar de Steenbok zal niet tussen de lijntjes kunnen lezen.

Stier

Wel daten: Maagd

De Maagd is een rare snuiter, en daar houdt de Stier wel van! Jullie hebben een apart gevoel voor humor en kunnen goed lachen. Daarnaast is de Maagd super zorgzaam en ook nog eens creatief. De Maagd wil wel met jou in het diepe springen!

Niet daten: Waterman

De romantische Stier is geen goede match met de Waterman. De Waterman is graag onafhankelijk en heeft andere prioriteiten. Daarnaast zal je het excentrieke gedrag van de Waterman niet waarderen. De passie die de Stier heeft is simpel weg teveel voor de Waterman.

Tweelingen

Wel daten: Weegschaal

Een gewaagde match die vooral op basis van plezier is gemaakt. De Weegschaal is sociaal maar wel gevoelig. Daarnaast kun je heerlijk jezelf zijn bij een Weegschaal zolang je ze maar betrekt bij je plannen.

Niet daten: Schorpioen

De serieuze Schorpioen is een no go! Waar jij leuk wilt flirten verlangt de Schorpioen al snel naar meer. Dit geeft jou een claustrofobisch gevoel. Je hebt meer bewegingsruimte nodig om te doen wat je leuk vind, en de Schorpioen zit dat dus niet zitten.

Kreeft

Wel daten: Schorpioen

Je zou het misschien niet verwachten Kreeft, maar de Schorpioen is misschien precies wat je nodig hebt. Iemand die intens voelt, meelevend is en ontzettend trouw! Jullie relatie is daarnaast ook nog een intens wat je dat vleugje avontuur geeft wat je verlangt.

Niet daten: Boogschutter

Met de Boogschutter is het altijd avontuur, zelfs als je daar niks voor voelt. Daarnaast hoef je ook geen diepgaande gesprekken te verwachten, want daar voelt de Boogschutter niet zoveel voor. Kreeft, al deze drukte hoef je niet te trekken. Pak je rust en time to move on!

Leeuw

Wel daten: Waterman

De Romeo voor jouw Julia, de Bonnie voor jouw Clyde. Tenminste, als jullie het aankunnen! Tegengestelden trekken elkaar aan. Jouw sterke emoties wegen goed af tegenover de gegronde Waterman.

Niet daten: Vissen

Leeuw, de emotionele Vissen zoekt graag je steun, maar hoe lang hou je dat vol? Je weet dat dit verdriet niet door jou word veroorzaakt maar toch voel je je schuldig. Daarnaast hebben zowel de Leeuw als de Vissen een gat in hun hand.

Maagd

Wel daten: Stier

Een fijne match want jullie zijn beide gematigd en hardwerkend! De Stier zal goed voor je zorgen en zal je raad en hulp met liefde aannemen. Daarnaast houd de Stier soms wel van een avontuurtje en dit zal je helpen om uit je schulp te kruipen.

Niet daten: Weegschaal

Het lijkt de perfecte match. De Weegschaal is op korte termijn een prima partner waarmee je veel dingen gemeen hebt. Maar waar de Maagd ijverig is, is de Weegschaal gemakzuchtig. Jij zult al het zware werk moeten doen om de relatie soepel te laten verlopen. Is de Weegschaal al die moeite wel waard?

Weegschaal

Wel daten: Tweeling

Weegschaal, de perfect balans bestaat niet. Maar de Tweeling voldoet wel aan bijna al jouw wensen! Een leuke partner waar je plezier mee kan hebben en die ervoor open staat om nieuwe dingen te proberen.

Niet daten: Maagd

In de Maagd zul jij geen goede match vinden Weegschaal. Op het eerste gezicht lijkt het aanlokkelijk, maar dit sterrenbeeld houd van mensen corrigeren. En daar kan jij niet zo goed mee omgaan. De Maagd is erg doelgericht, en laat het nou net zo zijn dat jij een wat meer ontspannen houding aanneemt in het leven.

Schorpioen

Wel daten: Vissen

Soms kan Vissen een beetje emotioneel zijn, maar dat kun je wel aan Schorpioen! Jullie zijn beide enorm intens in de liefde en dit werkt prima. Daarnaast is Vissen erg meegaand en dat vind je wel prettig.

Niet daten: Tweelingen

Je zoekt stabiliteit, je valt hard in de liefde, en af en toe kom je een beetje dominant over. De Tweelingen is daarom hét sterrenbeeld waar je niet mee moet daten. De onduidelijk lijnen die de Tweelingen schets over jullie relatie maken je onzeker. Je denkt dat je de Tweelingen misschien kunt doorgronden, maar dat is een verloren strijd.

Boogschutter

Wel daten: Ram

De grappige, enthousiaste Ram accepteert je compleet! De Ram heeft stiekem wel wat aandacht nodig, maar dat is niet perse het einde der tijden, want de Ram daagt je uit en is ook nog eens liefdevol, maar niet té plakkerig.

Niet daten: Kreeft

Kreeft zal je na een tweede date al de ware gaan noemen. Dan gaan bij jou de alarm bellen wel rinkelen! Daarnaast is de Kreeft niet zo’n uitgaans- type, dus je hoeft niet te verwachten dat Kreeft er veel voor voelt om met jouw iets leuks te doen.

Steenbok

Wel daten: Kreeft

De Kreeft haalt het beste in je naar boven Steenbok! Het geduldige karakter van de Kreeft zal jouw intensiteit goed balanceren. Daarnaast waardeert de Kreeft kleine dingen over grote romantisch gebaren. Jullie zullen goed op elkaar zijn ingespeeld.

Niet daten: Ram

Je zult merken dat jij en Ram niet bepaald het beste koppel maken. De Ram zal veel aandacht nodig hebben die jij niet kan verschaffen, daarnaast is het opvliegende karakter van de Ram meer een stoorzender dan een toevoeging aan jullie relatie.

Matchen jij en je partner? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.386 keer bekeken

Geschreven door

Liggen jij en je lover een lekker potje te seksen; popt die ene gezamenlijke vriend van jullie ineens in je hoofd op. Hoe zou de seks met diegene eigenlijk zijn? Oeps, focus! Het is iedereen wel eens overkomen en als dit niet het geval is, is je fant…
1.386 keer bekeken