Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

6.140 keer bekeken

Dé sekshoroscoop van 2019 – Hoe sexy wordt dit jaar voor jou?

16 december 2018,

geschreven door

We laten 2018 achter ons, want 2019: here we come! Ga jij komend jaar eindelijk jouw prins (of prinses) op het witte paard ontmoeten? Of misschien nemen jij en je liefje wel een volgende stap in jullie relatie. Lees in dit artikel gauw jouw sekshoroscoop voor 2019!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Het jaar 2019 staat voor een ontzettend serieus jaar. Je bent dit jaar meer geïnteresseerd in diepere onderwerpen van het leven. Deze diepere onderwerpen helpen jou op het sociale gebied. De nieuwe relaties die jij aangaat, gaan ervoor zorgen dat je meer over jezelf gaat ontdekken. Al ga je in 2019 wel de kant op dat je steeds meer je eigen intuïtie wil gaan volgen. Daarnaast ga je een zorgzame rol aannemen naar andere mensen toe. Niet te veel, anders gaat men zich geremd voelen in hetgeen dat hij of zij graag doet. Tevredenheid is het woord dat jouw 2019 perfect gaat omschrijven, het wordt een jaar vol hobbels en plezierige momenten. Wees dapper en heb vertrouwen dat jij en je partner de juiste keuzes gaan maken.

Jouw seksleven gaat hobbelig worden. Je gaat je meer bezighouden met carrière en dat zal het seksleven van jou en je partner totaal niet ten goede komen. De single Waterman zal door zijn successen nieuwe experimentele seksuele contacten leggen. Het wordt wel aangeraden om condooms te gebruiken, anders zal de Waterman van een koude kermis thuiskomen.

Favoriete maanden: augustus, november & december

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Wauw! Waar 2018 misschien tamelijk teleurstellend was, gaat 2019 echt jouw jaar worden. Op alle vlakken zal het meer dan goed met je gaan. Een onderwerp zal het hele jaar centraal staan in het leven van de Vis; succes. Je ervaart zeker succes in de liefde, maar ook in je carrière zul je meer succes gaan ervaren dan in 2018. Financieel gaat het in het begin van 2019 ietwat minder. Hoe verder het jaar vordert ga je financiële meevallers krijgen en daardoor merk je dat je relatie een enorme boost krijgt. Je vrienden en familie moet je met deze meevallers niet vergeten. Zij zullen jou bijstaan in het begin van het jaar en weten precies wat er in je omgaat. Als single Vis kom je tot de conclusie dat je meer moet gaan sporten. Dit zorgt ervoor dat je sociaal sterker gaat worden en vriendschappen versterkt.

Jouw seksleven heeft niemand iets op aan te merken en jouw partner al helemaal niet. Het voelt tijdens de seks alsof jij herboren bent, alsof jij alle narigheid van 2018 achter je hebt gelaten. Hetzelfde geld voor de single Vis; de seks is meer dan goed! Alle aandacht zal naar de seksuele relaties gaan die het echt verdienen en waar je kansen in ziet.

Favoriete maanden: januari, juni & december

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Het wordt een jaar vol liefde en warme emoties en eigenlijk is dit datgene wat je altijd al wilde en naar opzoek was. Hierdoor hangt er meer rust in je leven, waardoor je stabieler in het leven staat. Je kunt je richten op datgene wat jij het fijnst vindt en dat is liefde. Let wel op dat je hier nog wel eens in door kunt slaan en daardoor teveel controle wil uitoefenen. Dat is iets wat je juist zo min mogelijk moet doen in je liefdes- en seksleven. Probeer het los te laten, dan zul je zien dat het veel moois zal brengen voor jou dit jaar.

Jouw seksleven: Dit jaar lukt het jou om je seksuele gevoelens goed uit te drukken, zowel in woorden als daden. Je bent zeer sensueel in 2019 en daardoor verleidelijker dan de afgelopen jaren.

Favoriete maanden: februari, juni en december

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Het verleden kan in 2019 een grote rol spelen, waardoor je soms wel eens teveel piekert over dingen waar je niet veel meer aan kunt veranderen. Je zult harmonie moeten vinden in de dingen die je niet kunt veranderen en dingen die je wel kunt veranderen. Lukt dit, dan zal je liefdesleven beter worden en ook je seksleven hiervan profiteren. Zowel de Stier in relaties als de singles hebben dit jaar een sterk verlangen naar vrijheid. Er zullen dit jaar veel momenten zijn waarbij je kans hebt op een korte flirt of een onenightstand, maar doet dit alleen wanneer je er volledig achterstaat.

Jouw seksleven: Seks zal in 2019 een ongelooflijke ervaring zijn. Je zit vol passie en avontuur en mensen zullen genieten van de  seks en spanning die jou te beleven is. Je zult dit jaar alles uit de kast halen om het interessant te maken voor jou en je bedpartner.

Favoriete maanden: Februari, mei en juli.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De Tweeling is van nature verleidelijk, flirterig en houdt van plagen. Je zult altijd opvallen, zelfs als je hier niet bewust van bent. Dit jaar zal in het teken staan van experimenteren, waarbij een trio of orgie zeker niet is uitgesloten. Je houdt niet van saaiheid en wilt plezier beleven. Indien je een relatie hebt sta je misschien zelfs wel open voor een vrije relatie met je partner, maar onthoud dat eerlijkheid hierbij belangrijk is. De Single tweeling zal dit jaar niet snel toegeven aan één persoon, omdat die het fijn vindt meerdere mensen te adoreren en te bespelen. Je wilt geregeld seks hebben en zeker niet met één persoon.

Jouw seksleven: Dit jaar zul je je bedpartner(s) versteld doen staan. Je zult experimenteren met spannende en nieuwe handelingen. Waarbij je zeker niet alleen gericht bent op je eigen bevrediging, maar je bedpartner staat hierbij centraal. Dit zal zorgen voor onvergetelijke hoogtepunten en vrijpartijen.

Favoriete maanden: februari, maart en juni.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De sterren liegen er niet om: in 2019 zullen er grote veranderingen op het gebied van liefde en relaties gaan plaatsvinden. Een prille relatie krijgt de kans om door te groeien naar een stevige, stabiele en meer serieuze relatie. De Kreeft die al in een langdurige relatie zit krijgt te maken met verschillende mogelijkheden: ofwel een naderende relatiebreuk, ofwel de liefde voor elkaar zal opnieuw opbloeien. Waar 2018 een rustig jaar leek te zijn met weinig pieken en dalen, zal 2019 het tegenovergestelde zijn. Ook de single Kreeft staat een enerverend seksleven te wachten komend jaar. Verschillende interessante dates zullen de revue passeren, maar pas in de tweede helft van dit jaar loop je de kans om een wel heel bijzonder iemand te ontmoeten…

Jouw seksleven zal in het begin van dit jaar te maken krijgen met een sleur. Dit zorgt ervoor dat je wakker wordt geschud en een nieuwe weg in gaat slaan, met positieve gevolgen op het  gebied van erotiek.

Favoriete maanden: mei, september & december

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Leeuw, wat ben jij meegaand ineens! Je kunt in 2019 beter met meningen omgaan die afwijken van de jouwe. Wanneer je in een relatie zit, zal je merken dat er hierdoor minder frictie tussen jou en je partner zal zijn. Je voelt minder de behoefte om jouw zin door te drijven en je durft zelfs af en toe even de touwtjes uit handen te geven! Je zult zien dat anderen ook goede beslissingen kunnen maken en dat dit positieve effecten heeft voor jou relatie. Probeer jouw meegaande gedrag vast te houden en je zult zien dat jij en je partner dit jaar dichter naar elkaar toegroeien.

Jouw seksleven krijgt een andere wending in 2019. Doordat jij je minder dominant opstelt in de slaapkamer,  bevrijdt je het seksuele beest in je partner. Hij of zij zal jou echt verrassen en nieuwe inzichten geven op seksueel gebied. De seks zal vooral in de eerste maanden van 2019 super zijn!

Favoriete maanden:  februari, april & december

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De eerste helft van 2019 zal in het teken staan van het terugvinden van de balans, gezien de turbulentie van afgelopen jaar. Hierdoor leer je welke mensen belangrijk voor je zijn, al zul je ook afscheid gaan nemen van anderen. Waar ergens een deur sluit, opent altijd weer een raam. Rond april staat jou een onverwachte ontmoeting te wachten, die een belangrijke rol zal spelen voor de rest van dit jaar. De Maagd in een relatie krijgt dit jaar met enige ups en down te maken, vooral op het gebied van seks. Dit heeft direct invloed op de kwaliteit van je relatie. Het is belangrijk om hier samen met je partner je schouders onder te zetten, in plaats van je hoofd in het zand te steken. Er samen aan werken zal tegen het einde van het jaar zijn vruchten gaan afwerpen.

Jouw seksleven zal goede momenten, maar ook slechte fases kennen. Wees ervan bewust dat jij zelf een actieve rol kan spelen bij het verbeteren van de seks, indien deze in een sleur terecht komt. Durf jezelf meer te laten gaan, ook op het gebied van zelfbevrediging. Uiteindelijk draagt dit bij aan een beter seksleven met je bedpartner.

Favoriete maanden: februari, juli & november

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Het jaar 2019 begint goed voor jou Weegschaal! In de eerste maanden van het nieuwe jaar ervaar je een enorme toename aan energie. Hierdoor lukt het jou makkelijker om bepaalde negatieve dingen van vorig jaar los te laten en je volledig te richten op hetgeen wat komen gaat. De toename aan energie die je in het begin van het nieuwe jaar voelt, zorgt ervoor dat je je steeds vaker in nieuwe, spannende situaties zal bevinden. Hierdoor zal je op een andere manier tegen zaken aan gaan kijken en dingen op een andere manier beleven. Het nieuwe jaar wordt dan ook een jaar waarin jij meer dan ooit zult gaan experimenteren en steeds meer over jezelf komt te weten.

Jouw seksleven wordt een stuk interessanter in 2019. Je onderneemt en experimenteert er stevig op los in het dagelijks leven en ontwikkelt daardoor ook nieuwe fantasieën en wensen op seksueel gebied. Maak deze bespreekbaar met je partner en bekijk je ook hier nieuwe ervaringen kunt opdoen!  

Favoriete maanden: januari, februari & augustus

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Schorpioen, niet alles kan altijd goed lopen in de liefde. De kans is groot dat jij komend jaar tegen een aantal obstakels in de liefde aanloopt, die je zelfvertrouwen op liefdesgebied kunnen aantasten. Laat je niet uit het veld slaan en maak onzekerheden in je relatie bespreekbaar met je partner. Door met elkaar te blijven communiceren zullen sommige obstakels minder groot lijken dan je eerst dacht. De single Schorpioen is in de eerste maanden van 2019 wat terughoudend in het maken van nieuwe contacten. Wil jij dit jaar slagen in de liefde, dan zal je daar echter wel wat voor moeten doen. Wacht niet tot de liefde naar jou toekomt, maar ga zelf op zoek!

Jouw seksleven kent ups en downs komend jaar. Loopt het even wat minder op liefdesgebied? Ga dan niet bij de pakken neer zitten, Schorpioen! Kaart je onzekerheden zo snel mogelijk aan bij je partner en zoek samen naar een oplossing om de situatie te verbeteren. Je zult merken dat jullie hierdoor dichter naar elkaar toe groeien en de seks halverwege het jaar steeds beter en heter wordt!

Favoriete maanden:  maart, juni & juli

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

2019 staat duidelijk in het teken van liefde en relaties. Hoewel het jaar wat roerig zal beginnen, zal vanaf maart een andere wind gaan waaien. Je relatie zal zich naar een dieper level begeven en jij en je partner waren nooit eerder zo in balans. Let op dat je het niet als vanzelfsprekend gaat zien, maar blijf investeren in je relatie om sleur te voorkomen. Dit jaar zal er dan ook meer ruimte zijn om te experimenteren met nieuwe dingen in de slaapkamer. als single Boogschutter staat jou ook een liefdevol jaar te wachten. In de eerste helft van het jaar zal je genieten van vrijblijvende aandacht, maar dit is niet van blijvende duur. Rond juli zal je knopen moeten doorhakken, die bepalend kunnen zijn voor de rest van het jaar. 2019 wordt voor jou een jaar waarin jij jezelf relationeel en seksueel meer gaat leren kennen, zodat je de juiste keuzes kan maken.

Jouw seksleven wordt experimenteel, vernieuwend en energiek! Je leert een nieuwe kant van jezelf kennen, waarvan jij dacht dat je die niet in je had. Je lijkt voor meer en meer open te staan en dat lijkt gunstig te zijn voor zowel jou persoonlijk, als jouw seks- en liefdesleven. Ook leer je dit jaar steeds beter je eigen grenzen aan te kunnen geven. Go Boogschutter!

Favoriete maanden: maart, september & december

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

2019 start voor jou met een erg positieve en stabiele periode. Je langdurige relaties merken het effect van je enorme stabiliteit. Alles gaat letterlijk voor de wind de komende tijd. Je gaat een positief rolmodel zijn voor de mensen in je directe omgeving. Wel krijgt de Steenbok het advies mee om dit niet naar zijn/haar hoofd te laten stijgen. In het begin van 2019 ga jij meer wederzijdse liefde, vriendschap en respect ervaren vanuit deze kring met naaste mensen. Je langdurige liefdevolle relaties krijgen ruim baan om verder door te groeien. Daarentegen krijgen je vriendschappelijke relaties de komende tijd juist een grote kans om uit te groeien tot een kortstondige seksuele relatie. De positieve energie die jij gaat ervaren heeft een negatieve ervaring op je prille relaties. Je zult merken dat er verschillende breuken gaan ontstaan. Hetzelfde geld voor de single Steenbok, het wordt een zware periode voor jou. De sterren hebben onvoorziene gebeurtenissen voor jou in petto. Echter zal er in de loop van de helft van 2019 een oude bekende opduiken. Deze gaat jouw 2019 maken op alle vlakken.

Jouw seksleven zal een lichte sleur ervaren en snakt naar een boost. Deze seksuele boost zal niet vanzelf uit de lucht komen vallen. Hier moet je echt aan werken. Experimenteel zijn is voor jou niks en je gooit het over de traditionele boeg. Dit pakt uiteindelijk beter uit dan verwacht.

Favoriete maanden: mei, april & juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.282 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van januari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!Recente SekshoroscoopBenieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!…
2.282 keer bekeken