Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Sekshoroscoop September 2020

1 september 2020,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van september? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

De R zit weer in de maand en dat betekent dat je goed om jezelf moet denken, Waterman! Rust, reinheid en regelmaat helpen je deze maand goed door. Ook op seksueel en relationeel vlak is het belangrijk om goed om deze drie punten te denken in september. Neem de rust en tijd om je seksuele verlangens te (her)ontdekken en weer een te worden met je sexy kanten. Wees eerlijk naar jezelf en naar een eventuele (seks)partner over wat je dwarszit en wat je graag anders zult willen zien. Alleen op deze manier krijg je rust in je hoofd.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

It’s sexy time! Vissen, wat ga je lekker deze maand. Zowel de single vissen als de gebonden persoon, zijn on fire in september. Je weet wat je wel en niet wil en bent niet bang om dit aan te geven bij je (seks)partner. September is dan ook een maand vol vuur, passie en sexy momenten voor jou. Pas wel op dat je zelfverzekerdheid niet in arrogantie om slaat, want dit kan voor scheve gezichten zorgen.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Ram, wat is er met jou aan de hand? Heb je problemen met het communiceren met je sexy zelf? Zit je niet lekker in je vel en staat daarom jouw seksleven op een laag pitje? Dit is de maand om daar verandering in te brengen! De sterren hebben zelfs een beetje medelijden met je, dus ze zullen lief voor je zijn in September. Ben jij ook een beetje lief voor jezelf en je intieme zones? 😉

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Stier, je doet je naam eer aan. Wat een energie heb jij deze maand! De laatste maand van het kwartaal is dan wel aangebroken, maar jij zit nog vol warmte van de zomer. Nu het buiten wat is afgekoelt, kan je de hitte mooi in de slaapkamer introduceren. Probeer deze maand eens wat te experimenteren met Temperature Play, het zal je verbazen wat warmte en kou kan doen met je lijf…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De stand van de sterren maakt jou een enthousiaste en liefdevolle partner! Je hebt veel zin om dingen samen met je liefje te ondernemen en hem of haar flink in de watten te leggen. Probeer samen een weekendje samen door te brengen en ga er desnoods samen op uit. De liefde die je terugkrijgt in de slaapkamer is enorm bevredigend. Door jouw enthousiasme trek je eenvoudig mensen in je omgeving aan. Singles moeten hier zeker gebruik van maken. Ga niet meteen voor het eerste de beste lekkertje, maar wacht geduldig tot de juiste persoon zich aandient.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft kan erg kortaf reageren wanneer er iets onverwachts gebeurt in zijn relatie. Je wil graag alles dirigeren, wat de nodige weerstand kan oproepen bij je partner. Probeer je iets flexibeler op te stellen om de harmonie tussen jou en je liefje te bewaren. Wanneer je dit lukt, zal je zien dat je hier in de slaapkamer ook voor beloond wordt! De single Kreeft is uit op iets serieus en heeft minder zin in een scharrel of een eenmalig avontuurtje. Durf hier ook eerlijk vooruit te komen en zorg dat je niemand aan het lijntje houdt.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Het kan een hele mooie maand worden, Leeuw! Op het gebied van liefde en romantiek doen zich er een aantal interessante kansen voor, die je absoluut niet onbenut mag laten. Je zit goed in je vel en weet daardoor de aandacht van het andere geslacht regelmatig op je te focussen. Wanneer je merkt dat er met je geflirt wordt, is het zeker aan te raden om hier op in te gaan. De kans is namelijk groot dat je een nieuwe vlam tegenkomt, waarmee je echt iets leuks kunt opbouwen. Heb je een vaste partner? Dan zou het zomaar kunnen dat jullie deze maand een volgende stap in jullie relatie zetten!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Jij voelt je zo lekker deze maand, Maagd! Jouw toegenomen energie zorgt voor een enorme boost aan zelfvertrouwen en maakt je avontuurlijker dan ooit. Je zal regelmatig met je partner (of scharrel) willen experimenteren en samen nieuwe seks standjes uit proberen of misschien wel avontuurlijke kinky seks willen. Wanneer het je ook nog lukt om de seksuele fantasieën van je partner te achterhalen, wordt september een perfecte maand op het gebied van seks en intimiteit!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Ook deze maand schiet jij je pijlen weer raak hoor. Man, man, man het begint bijna saai te worden hoe goed jij bent in het versieren en verleiden. Op seksueel gebied heb jij dus zeker niks te klagen. Mocht jouw onvervulde honger naar lichamelijke bevrediging toch nog niet gestild zijn, dan is dit het ideale moment om wat te experimenteren met nieuwe toys.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Pijnlijk, maar waar: de zomer is voorbij. Maar het goede nieuws is dat de herfst voor jou een heel sexy seizoen is. Kortere dagen betekenen langere nachten en dat zie jij wel zitten… want in de nacht kom jij echt tot leven. En met die hete avonden had jij het ook wel gehad. Nu het wat koeler is kan jij weer de hele nacht door, als je begrijpt wat wij bedoelen. Spinnenwebben in de bomen, maar niet in jouw ondergoed, want september is jouw sexy season!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Deze maand kom jij echt in touch met jouw innerlijke jaag instinct. Jij zult deze maand iets tegenkomen dat jij moet hebben. En met iets, bedoelen we iemand. Jij rust niet voor jij deze prooi in je bed hebt. En als het je eenmaal gelukt is, is het ongelofelijk. Wauw. Bereid je dus goed voor en onthoud; je harde werk zal beloond worden!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Jij kan wel eens koppig zijn, maar deze maand is het verstandig om je in de slaapkamer eens helemaal over te geven. De sterren voorspellen namelijk dat je dan een nieuwe versie van jezelf ontdekt. Een versie die je heel graag wil kennen, geloof ons. Je komt achter talenten en gevoelige plekjes waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Well hallo god(ess) of sex, welcome!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand december? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman Voor jou is deze maand een goede, Waterman…
6.101 keer bekeken
3.881 keer bekeken

Geschreven door

Het is 1 april, maar deze maand is geen grap! 🐸 Dankzij het lenteweer genieten we allemaal van een lekkere boost in libido. De vraag is alleen: wat betekent dat voor jouw seks- en liefdesleven? Ontdek wat de sterren voorspellen in de EasyToys sekshoroscoop van april 2024!…
3.881 keer bekeken