door JustJay

Sekshoroscoop Juni 2022

1 juni 2022 door JustJay

Een gloednieuwe sekshoroscoop staat klaar! In juni zijn de dagen het langst van het hele jaar, dus laten we hopen dat we ze op een spannende manier doorbrengen. Lees snel wat de sterren deze maand voor jou voorspellen op sensueel gebied!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Waar jij in juni behoefte aan hebt, Waterman, is rust! Zowel voor je lichaam als je geest. De enige erotisch getinte activiteit die jij deze maand mag uitoefenen, is het in ontvangst nemen van massages. Je hoeft het alleen maar lief aan je partner te vragen! Ook voor de single Waterman geldt: laat je niet teveel meeslepen door de onnodige zorgen van mensen om je heen. Zoals jij kan relaxen, dat zouden zij ook eens wat vaker moeten proberen! Komt juli om de hoek kijken, dan lever je weer topprestaties. En wat zal iedereen blij zijn dat jij je ingehouden hebt.

Kom tot rust met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen Oktober
Vissen

You’re on fire, Vissen! In juni lijkt het wel alsof al je wensen uitkomen. Je mag dan ook uitgebreid genieten, maar verlies de behoeften van je partner niet uit het oog. Zolang je oplettend blijft, houd je dit gevoel zo lang mogelijk in stand, en bereik je misschien zelfs nog wel meer… Single Vissen, de sterren zijn ook jou gunstig gezind. Je zit niet alleen in een goede flow, maar voelt je bijzonder avontuurlijk! Hét moment om nieuwe sensaties uit te proberen. Gebruik eens een nieuwe toy of techniek om je hoogtepunt te bereiken. Je hoeft niet altijd te racen naar de finishlijn!

Uit je liefde met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram Oktober
Ram

Je bent weer helemaal opgeladen, Ram, en dat uit zich natuurlijk tussen de lakens! Aan passionele seks geen gebrek. Maar probeer ook eens wat vaker te checken hoe het met je partner gaat en vraag door. Het kan zijn dat hij/zij niet meteen veel te zeggen heeft, en dat is ook oké! Het gaat erom dat de fysieke kant van jullie relatie best weleens ruimte mag maken voor de emotionele kant. Ben je single? Ga dan voor die date! Lol maken is altijd goed, maar doe eens je best om je gedachten écht te delen. Dit kan leiden tot een intiemere relatie dan je ooit eerder gehad hebt.

Doe nieuwe ontdekkingen met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier Oktober
Stier

Oh jee, Stier, kon je jezelf niet bedwingen? Mei was één groot feest, maar daar betaal je nu de prijs voor. Maak je niet druk, je komt er wel weer bovenop! Maar doe maar even niet te wild deze maand. Wil je je frustratie kwijt, dan doe je er goed aan om je partner erbuiten te laten. Hij/zij zet zich graag voor jou in, maar je moet jezelf soms ook overeind helpen! De single Stier daarentegen zal zich sneller herstellen. Onafhankelijkheid is fijn, maar realiseer dat er niks mis mee is om af en toe om hulp te vragen! Al is het maar iets kleins, je relaties worden er hechter van.

Help jezelf op gang met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen Oktober
Tweelingen

Je bent weer lekker op gang, Tweelingen! Doordat je je hebt opengesteld voor nieuwe ervaringen, kun je in juni weer genieten van een frisse blik en een wereld aan mogelijkheden. Maar probeer niet te hard van stapel te lopen. Door steeds die snelle dopamine rush te zoeken, ontwikkel je een slechte gewoonte. Stel de meest spannende activiteiten een beetje uit en verspreid ze over de maand. Zo zorg je dat je niet in een mum van tijd alweer in een dipje beland. Heb je een (bed)partner? Dan zal hij/zij je best een handje willen helpen.

Verwen jezelf af en toe met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft Oktober
Kreeft

Het valt in juni niet mee om alle ballen in de lucht te houden, Kreeft, maar houd vol! In de loop van de maand zal alles weer soepeler verlopen. Je partner vraagt deze dagen misschien meer van je dan redelijk is. Probeer dit toch kalm te benaderen, want door de stress zou je weleens per ongeluk een gevoelige snaar kunnen raken. Communiceer open en eerlijk naar je partner, en hij/zij zal je de ruimte geven die je nodig hebt. In de tussentijd kun je jezelf prima tot rust laten komen! Single Kreeft, jij mag best wat royaler uitpakken!

Neem tijd voor jezelf met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw Oktober
Leeuw

Voel je die vonken, Leeuw? Dat je een sterke connectie met je partner hebt, wist je natuurlijk allang. Maar het is alweer even geleden dat je het zo goed kon voelen. Jullie passie voor elkaar komt deze maand niet alleen tot uiting tussen de lakens, maar in alle hoeken van het huis! Maak je wel goed schoon als je klaar bent? Ook singles mogen veel moois van juni verwachten, maar je krijgt het niet in de schoot geworpen. Stel jezelf open op, single Leeuw, en zorg op z’n minst dat je er verzorgd bij loopt. Trim die “manen” maar wat bij, en houd ook maar wat condooms op zak!

Ontspannen met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd Oktober
Maagd

De temperaturen lopen niet alleen buiten op, Maagd. Ook in de slaapkamer zal jij deze maand veel hete momenten beleven. Na een wat minder spannende periode op seksueel vlak, is het tijd om de spanningsboog weer op scherp te zetten. Niet alleen koppels durven verder te gaan dan ooit, ook tijdens jouw single momenten zal jij veel nieuwe dingen uitproberen. Wij dachten dat je wel moe zou zijn na de masturbatiemaand, maar niets lijkt minder waar. Jouw libido is sky-high!

Verwen jezelf met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal Oktober
Weegschaal

Weegschalen in relaties weten meestal goed de balans te vinden tussen quality time met de partner en met zichzelf. Maar deze maand heb jij extra veel behoefte aan tijd voor jou alleen. Dat is in principe niet erg, maar zorg dan dat je wel blijft communiceren met je partner, anders kan deze denken dat jij niet meer geïnteresseerd bent. Als je elkaar ziet, neem dat wat extra tijd in de slaapkamer bijvoorbeeld…

Single Weegschalen hebben in juni niks te klagen. Kwaliteit boven kwantiteit. Er zijn misschien niet veel mensen met wie je praat/date maar diegene de er wel is, is erg speciaal voor je… Jullie hebben een diepe connectie op verschillende gebieden en dat is heerlijk!

Neem tijd voor elkaar met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen Oktober
Schorpioen

Oh, Schorpioen. Jij zet je scharen ergens in en laat niet meer los voor je hebt wat je wil. Jij gaat op je doel af als een leeuw op zijn prooi. En dat is goed, meestal… Let er deze maand op dat je niet te opdringerig bent en zorg dat je niet pusht. Nee is nee. Respecteer de ander zijn grenzen. We weten dat je handelt uit passie en liefde, maar het kan soms verkeerd overkomen. Maar maak je niet druk, als jij goed oplet komt het wel goed. En wees niet bang om sorry te zeggen. Je fouten toegeven is juist heel erg sexy. 

In de slaapkamer merk je ook dat je dominante kant overheerst deze maand. Maak daar gebruik van door te experimenteren met BDSM.

Rustig aan doen en genieten met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter Oktober
Boogschutter

Er is niets mis met af en toe even niets doen, Boogschutter. Even een stapje terug doen is voor jou erg belangrijk. Of je nu in een relatie zit of single bent, deze maand moet jij je even op jezelf focussen. Je hebt afgelopen periode te veel rekening gehouden met anderen en daardoor ben jij jezelf wat uit het oog verloren. Kies deze maand vaker voor jezelf door er lekker een dag op uit te gaan in je eentje, koop een cadeau voor jezelf en ga bij jezelf na wat het is waar jij nu écht gelukkig van wordt. 

Experimenteer met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok Oktober
Steenbok

Steenbok, deze maand is een maand vol zelfreflectie. Dit klinkt wellicht wat saai, maar dat is het zeer zeker niet. Door meer naar je intuïtie te luisteren, zul je uiteindelijk meer plezier uit je relaties halen. Naarmate de maand vordert, zul jij je energieker en meer ruimdenkend voelen. Je zult dus misschien een date plannen met iemand die normaal gesproken niet je type is. Als je in een relatie zit, kun je samen met je partner nieuwe dingen uitproberen. Dit kan een nieuw restaurant, maar ook iets nieuws en spannends in de slaapkamer zijn.

Lekker opwarmen met…

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid