Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Sekshoroscoop Januari

30 december 2016,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van Januari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Het lukt je deze maand eindelijk problemen op te lossen waar je al lange tijd mee rondloopt. Je bent vrij in je hoofd en hebt zin om van alles te ondernemen. Je bent meer vergevingsgezind en herstelt een aantal relaties die wat schade hadden opgelopen. Probeer de toegenomen energie die je ervaart om te zetten in acties waar anderen ook wat aan hebben. De energie die je daarvan krijgt helpt je door de meer moeilijke momenten van deze maand heen. Wat seks betreft heb je in januari niks te klagen. Je neemt een voortrekkersrol op je in de slaapkamer en voelt de drang om te experimenteren. Een seksspeeltje wat jullie beide kunnen gebruiken of spannend rollenspel zou zomaar eens een vast ritueel in de slaapkamer kunnen worden.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Vissen in een moeizame relatie zullen het niet makkelijk krijgen deze maand. Vooral aan het begin van de maand is de band tussen jou en je geliefde stroever dan anders. Jij mist romantische gebaren van zijn/haar kant. Halverwege de maand wordt het beter. Jullie zullen dan ook meer oog krijgen voor het seksuele gedeelte van jullie relatie. In de slaapkamer versterken jullie je band. Maar doe het wel rustig aan. De single Vissen krijgt een hoop verleidelijke aandacht deze maand en dat zorgt voor een betoverende uitstraling. Maar let op: al die aandacht maakt je wel een beetje verwend waardoor de kans groot is dat een potentiële geliefde je de rug toekeert.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

De Ram zal in januari weinig tijd hebben in verband met werk, school of iets anders. Toch zit het in de liefde wel goed deze maand. Behalve van je partner mag je ook verleiding op je werk verwachten. De korte periodes die jij met je geliefde spendeert zijn zeer romantisch. Ook aan passie en erotiek is geen tekort. Jullie verkennen uitgebreid elkaars lichaam waarbij er elke keer heerlijk genot zal zijn. Heeft je partner een keer geen zin? Probeer hem/haar op sympathieke wijze over te halen. Voor de single Ram is de kans groot deze maand dat jij ware liefde vindt. Vooral aan het einde van de maand wanneer je minder druk bent. En jij bent er helemaal klaar voor. Behalve liefde vind je ook passie.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Voor de Stier in een relatie gaat het allemaal wat minder soepel deze maand. Aan liefde en intimiteit is er een gebrek. Aan seks niet. Omdat liefde deze maand mist in de slaapkamer, zul jij vooral voor je eigen genot gaan en zo snel mogelijk tot een hoogtepunt willen komen. Jouw partner zal dat niet altijd kunnen waarderen. Sluit jezelf daarom niet af en probeer een beetje liefde te tonen tijdens passionele momenten. Ook is het een vruchtbare maand. Wanneer je een kinderwens hebt, kan het deze maand nog wel eens raak zijn. Ook de singles zijn vruchtbaar. Pas op voor ongewenste zwangerschappen. Ook jij bent op zoek naar alleen lust in januari. Let op: zoek voor je nachtelijke avontuurtjes mensen die geen relatie willen. Anders zou je anderen nog wel eens kunnen kwetsen.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Er is voor de Tweelingen in een relatie deze maand minder ruimte voor liefde. Maar je kunt daar wel zelf wat aan doen. Organiseer een romantisch uitje bijvoorbeeld en kies daarbij een romantische plek die jullie passionele en emotionele kant aanwakkert. Toch zullen er niet veel vrijpartijen plaatsvinden en doet de band met je geliefde geen goed. Grote kans dat jij te maken zult krijgen met een liefde van buitenaf. Er mag geflirt worden, maar ga niet verder dan dat om je huidige relatie niet in gevaar te brengen. Voor de singles is de romantiek en verbintenis beter. De kans bestaat dat er een mysterieuze liefde op je pad komt. In het begin weet je misschien niet zo goed wat je ermee aan moet. Later in de maand wordt dat beter.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Het lukt je deze maand goed om je uit te drukken Kreeft! Jij en je partner begrijpen en voelen elkaar daardoor perfect aan. Dit zorgt voor een goede stemming thuis en in de slaapkamer. Je hebt zoveel energie dat het je eenvoudig lukt iedereen om je heen te overtuigen van jouw ideeën en standpunten. Had je nog iets wilds in gedachte voor in de slaapkamer? Dit is dit hét moment om jouw wilde fantasieën met je partner te delen. Singles let op! Deze maand is het niet aan te raden om aan iets serieus of nieuws te beginnen. Kreeften gaan het deze maand in ieder geval zeker lukken om een meer diepgaande ervaring met hun partner te beleven. Verwacht geen perfectie van je partner en van jezelf achterwege, de kans op een teleurstelling is dan groot.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw in een relatie is vooral in het begin van de maand in een experimentele fase. Hierbij ligt de nadruk niet op romantiek en intimiteit, maar ben jij vooral bezig de grenzen van je genot en dat van je partner op te zoeken. Deze maand sta jij open voor nieuwe dingen in de slaapkamer. Aan het einde van de maand zal die seksuele focus verminderen en gaat de aandacht meer naar de liefde voor je partner. De vrijgezelle Leeuw gaat net als de gebonden Leeuw in het begin van de maand ook op zoek naar seks. Jij zal dan ook niet de behoefte hebben thuis te blijven zitten. Hierdoor kom je op veel plekken. Overigens een tip voor de single en gebonden Leeuw: deze maand kun je beter je scherpe tong binnenhouden.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Maagden zullen in januari merken dat ze wat veeleisender en kritischer in het leven staan. Emoties op relationeel gebied kunnen hierdoor hoog oplopen. De maand kan daardoor gepaard gaan met de nodige spanningen. Probeer je gedachten zoveel mogelijk voor je te houden. Je kunt deze maand bot overkomen. De spanningen kunnen elkaar snel opvolgen. De kans is dan ook groot dat je de problemen van gisteren vandaag alweer vergeten bent. Probeer het geven van kritiek daarom zoveel mogelijk te vermijden. Je seksdrift zal door alle spanningen in ieder geval wat lager zijn dan normaal gesproken. Wanneer het er dan toch van komt is het een mooie gelegenheid om je partner te laten zien dat er nog steeds heel veel liefde in het spel is.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

De Weegschaal voelt zich deze maand mooi en aantrekkelijk. Bovendien zijn er talloze momenten van liefde en geluk. Laat aan het einde van de maand je werk even voor wat het is en besteed liefde aan je partner, vrienden en familie. Voor de Weegschaal in een relatie is dit de maand om leuke dingen te doen met je geliefde. Al is het maar een wandeling samen, het doet jullie relatie absoluut goed. Halverwege de maand ben je heel even onzeker over jullie band, maar er is niks om je zorgen over te maken. Grote kans dat het tussen je oren zit. De single Weegschaal heeft deze maand kans om een potentiële liefde tegen het lijf te lopen. De kans zit er dik in dat je deze bijzonder persoon gaat vinden op je werk of op school.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

In januari voelen Schorpioenen zich ver verwijderd van persoonlijke problemen en beperkingen. Hierdoor zal de maand voor jou maar ook je partner een stuk rustiger en zonder al teveel stress verlopen. Het lukt je beter om lang gekoesterde dromen en gevoelens bespreekbaar te maken met je partner op een sierlijke en niet dwingende manier. De kans dat in januari jouw ‘dromen’ op liefdesgebied uitkomen is dan ook groot deze maand.  Singles voelen dat hun libido omhoog gaat begin van de maand en zullen zich gaan oriënteren op mogelijke dates. Later in de maand kan je sekslust en communicatievermogen wat afnemen. Durf daarom in ieder geval stappen ondernemen voor de tweede helft van de maand als je uit bent op succes in de liefde!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Boogschutters gaan met januari een sociale maand tegemoet. Je geniet veel populariteit en bent voor jouw doen zelfs een beetje een romanticus deze maand. In januari ben je een graag geziene gast op elk feestje en partijtje. Verwacht dan ook veel uitnodigingen van mensen om je heen. Het hele weekend op stap met je naasten is natuurlijk heel leuk, maar vergeet niet je partner ook de nodige aandacht te geven. Neem je partner mee uit eten en gebruik je romantische bui om haar of hem eens goed in de watten te leggen. Je kunt de drang hebben om ook met anderen te flirten. De kans bestaat dat je hierin te ver gaat en de grenzen opzoekt. Een beetje avontuur is leuk Boogschutter, maar bedenk voor jezelf waar je prioriteiten liggen. De single Boogschutter komt verschillende interessante contacten tegen. De kans dat er een potentiële lover tussen zit is aanwezig!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Steenbok, er staat je een positieve maand te wachten. Je bent niet alleen de vrolijkheid zelve maar voelt je ook sexyer dan ooit! Je zelfvertrouwen is daardoor deze maand ongekend hoog waardoor je makkelijker je mening durft uit te spreken en beslissingen durft te maken. Jouw vrolijkheid en zelfvertrouwen maken je enorm aantrekkelijk voor je partner. Er staan je dan ook een aantal heerlijke en intieme momenten met hem of haar te wachten. Doordat alles in de slaapkamer op rolletjes loopt, gaat het op het werk/school ook uitstekend. Ook singles zullen een toenemende en positieve energie ervaren, die het maken van nieuwe contacten zeker zal laten versoepelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Wingman Condooms zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het leven van seks-liefhebbers! Je hoort steeds vaker de commercials op de radio en je ziet steeds vaker advertenties voorbij komen. De meeste mensen zijn laaiend enthousiast over de Wing…
714 keer bekeken