Sekshoroscoop September 2023

31 augustus 2023 door JuicyJoy

Het is back to school season, baby! De zomervakantie is voorbij en we genieten na van alle mooie herinneringen die we in de zomermaanden op hebben gedaan. Deze momenten zullen ons nog lang warm houden nu we terug naar school en werk gaan, maar uiteraard staan er ook genoeg nieuwe, spicy ervaringen klaar 😉

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Er zijn veranderingen op komst, Waterman. September staat hierdoor voor jou in het teken van onzekerheid. Maar maak je niet druk, want dit betekent ook dat er een hoop mogelijkheden op je pad komen. Het is aan jou om hier de juiste weg in te vinden en een bevredigende balans te vinden tussen plichten en plezier.

Pas wel op dat je in je zoektocht je partner niet te veel meesleept in jouw soms wispelturige stemmingen. Ben je single? Dan zul je er deze maand goed aan doen om je voornamelijk te focussen op jezelf. De ware zul je deze maand namelijk niet tegen het lijf lopen. En dat is helemaal prima, want een beetje vrijheid is precies wat jij nodig hebt om lekker te gaan genieten deze maand. Go with the flow en september zal in al je behoeften voorzien.

Heerlijk spelen met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

Waar jij vorige maand nog lekker met de stroom meevaarde, gaat het in september allemaal wat moeizamer, Vissen. Verplichtingen en constant veranderende plannen zorgen bij jou voor een hoop stress en negativiteit. Het is daarom belangrijk dat je deze maand goed voor jezelf zorgt en je prioriteiten goed op een rijtje hebt.

Als je een partner hebt, ga dan voor lange, sensuele sessies in de slaapkamer. Zo zorg je ervoor dat je de verbinding met je partner niet kwijtraakt en je tegelijkertijd goed kunt ontspannen, zodat je alle stress veel makkelijker aankunt. Ben je single? Zoek jouw genot en plezier dan niet te ver weg, maar blijf bij je oude, vertrouwde netwerk. Wie weet, misschien stond de persoon naar wie je naar op zoek bent al die tijd al gewoon recht voor je neus!

Zoek de verbinding met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

In september zit jij heerlijk in je vel, Ram. Je voelt je zelfverzekerd, energiek en optimistisch. Wat deze maand ook gaat brengen, jij kan het wel aan. Sterker nog, je hebt er zin in!

Ben je single en op zoek naar de liefde van je leven? Dan is dit het moment! Kijk goed om je heen en sta open voor nieuwe mensen en ervaringen. Dat kan namelijk nog wel eens tot aangename verrassingen leiden. Als je in een relatie zit, dan zul je deze maand nog meer voldoening uit het samenzijn met je partner halen. Niet alleen op seksueel vlak, maar ook daarbuiten. Samen dingen ondernemen zorgt voor extra verbinding tussen jullie en maakt jullie relatie alleen maar sterker.

Ga de uitdaging aan met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Na een geweldige maand vol passie en genot, zul je het in september wat rustiger aan moeten doen, Stier. De vermoeidheid sluipt er een beetje in nu de herfst voor de deur staat. En af en toe ben je ook wat somber gestemd. Maar dat is niet erg! Want met een beetje extra aandacht van je partner (of jezelf) in de slaapkamer, draai jij die negativiteit eenvoudig weer om in positieve energie!

Luister goed naar je lichaam en geef het wat het nodig heeft. Zit je een beetje in een sleur wat betreft jouw routine tussen de lakens? Zorg ervoor dat je wat nieuws probeert om dit te doorbreken. Hou het lekker simpel, want zelfs een kleine verandering kan al een grote positieve impact hebben!

Verwen jezelf met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

Na een volle, maar ontspannende zomer ben je weer helemaal opgeladen om terug aan de bak te gaan. Dit is absoluut te zien, Tweelingen, want al jouw harde werk zal z’n vruchten afwerpen. Op werkgebied of educatie, maar ook je gezondheid en liefdesleven zullen érg spannende resultaten met zich meebrengen.

Het is een erg harmonieuze maand voor jou, zolang je agenda maar niet té veel van het goede wordt. Als je het gevoel hebt dat je te veel op je bordje hebt liggen, dan kan een wellness weekend wonderen verrichten. Plan deze met je partner, familie of vrienden om lekker tot rust te komen. Tijdens zo’n relaxweekend zou er ook nog wel eens een vonk over kunnen slaan tussen jou en je partner, of met een nieuw persoon als je single bent…

Ga aan de bak met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Kreeft, jouw spectaculaire streak aan positiviteit zet zich voort binnen én buiten de slaapkamer. Na een fantastische zomer wil je niets liever dan dit voortzetten en daarom zal ook september gevuld zijn met leuke uitjes en dates. Daarnaast is jouw communicatie-game on point, dus discussies? Die zijn zo opgelost als jij in de buurt bent.

Je hebt deze maand veel de behoefte om bij je partner te zijn of te daten om op zoek te gaan naar deze nabijheid van een geliefde. Knuffelen, seks en quality time is voor jou extra belangrijk. Maar vergeet ook niet aan jezelf te denken tussen het knuffelen met je partner of scharrel door. Blijf dicht bij jezelf en doe de dingen die jou goed laten voelen.

Samen knuffelen in bed met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

De liefde staat op een laag pitje in september, Leeuw. Je aandacht was zodanig veel verspreid over meerdere mensen, activiteiten en uitjes, dat je partner wat tijd voor zichzelf nodig heeft. Als single waren alle dates gezellig, maar er is eigenlijk niks permanents uitgekomen. Maar geen zorgen, het is helemaal niet zo erg om jezelf te verwennen.

Ook in september mag jij de aandacht op jezelf richten! Ga lekker sporten of ontdek nieuwe seksuele voorkeuren. Als je in een relatie zit, groeien jullie richting het einde van de maand weer naar elkaar toe, met spicy resultaten in de slaapkamer. September zal daarom niet stressvol zijn, dus geniet lekker van je ontdekkingsreis.

Jij bent prioriteit met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Maagd, je bloeit helemaal op, want dit is tenslotte jouw seizoen. Je weet wat je wil en geeft duidelijk je grenzen aan. Hoewel dit voor wat discussies kan zorgen, is het belangrijk dat je voet bij stuk houdt en blijft communiceren om duidelijk te maken wat jij nodig hebt.

In september ben je erg sociaal. Als je in een relatie zit, dan ondernemen jij en je partner allerlei leuke en spannende activiteiten. Je legt je partner compleet in de watten en hierdoor heb je zelf ook een erg bevredigende maand 😉 Als je single bent, ben je er klaar voor om weer lekker te daten. Met succes! De ware zou zo maar eens op je pad kunnen komen.

Bloei op met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

In de loop van september zul je jezelf weer helemaal terugvinden, Weegschaal. Dit heeft vooral te maken met het omarmen van je eigenschappen, ook als je deze bestempelt als ‘tekortkomingen’. Voel je niet verplicht om jezelf altijd en overal van je beste kant te laten zien! Heb je effe geen zin om jezelf open te stellen en het initiatief te nemen, dan mag dat gewoon.

Dit geldt niet alleen voor de single Weegschaal, maar ook voor de tortelduifjes onder jullie. Durf de controle los te laten en je te begeven in het hier en nu. Die nodige rust zal zorgen voor nieuwe energie, om te besteden tussen de lakens of waar je ook maar wilt!

Rust in je hoofd met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

In september voel jij je sexy en gewild, Schorpioen. En daar was je wel weer aan toe! Houd je niet in en maak optimaal gebruik van het moment om jouw fantasieën uit te leven! Je weet hoe uitdagend het kan zijn om je bedpartner te pleasen; hoog tijd dus om de rollen om te draaien. Laat je in de watten leggen met een uitgebreide erotische massage of betrek je favoriete toy erbij om tot een ongekend orgasme te komen.

Single Schorpioen, tijd om op zoek te gaan naar iemand die geïnteresseerd is in méér dan alleen je uiterlijk. Zoek iemand die jou waardeert voor wie je bent en verspil geen energie aan mensen die psychologische spelletjes spelen.

Durf te dromen met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Ondanks dat je een hele goede periode achter de rug hebt, Boogschutter, ben je in september toe aan een change of pace. Neem even een moment om uit de dagelijkse routine te stappen en voel je daarvoor niet schuldig! Je staat altijd voor je partner of crush klaar, dus het is niet meer dan normaal om erop te vertrouwen dat hij of zij zich best even zonder jou redt.

Zowel de single als de Boogschutter in een relatie voelt zich deze maand geïnspireerd om grote verandering(en) aan te brengen in het leven. Laat je eindeloze twijfels los en ga voor waar jij diep vanbinnen naar verlangt. Je zult zien dat jouw passie aanstekelijk werkt!

Je vuur aanwakkeren met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Steenbok, deze maand krijg jij aandacht van alle kanten! Enerzijds lijkt dit geweldig, anderzijds betekent dit dat als je op zoek bent naar een diepe en hechte relatie, je een keuze te wachten staat. Verdeel jij je liefde namelijk over meerdere bedpartners, dan is de kans groot dat het oppervlakkig blijft. Heb jij een speciaal iemand op het oog? Wie geeft jou echt vlinders in de buik…?

Zit jij al in een geweldige relatie, laat aandacht uit onverwachtse hoeken dan niet naar je hoofd stijgen en besteed juist meer tijd aan je partner. Jaloezie ligt op de loer! Niets wat een reeks hete en passionele vrijpartijen niet kan oplossen 😉

Vier de liefde met…

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid