door NaughtyNick

Sekshoroscoop Juli 2021

2 juli 2021 door NaughtyNick

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand juli? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Hey Waterman! Het is maar goed dat de mondkapjesplicht van de baan is, want jij kan niet wachten om na deze lange periode van eenzaamheid iedereen te zoenen. Je hebt geluk, want door jouw zelfverzekerde uitstraling slaan velen een zoen van jou niet af. Vergeet niet die ene leuke persoon in je achterhoofd, de kans is erg groot dat ook hij/zij/hen voor jouw charmes valt deze maand. Hete periodes komen er aan, let je wel een beetje op dat jouw hart niet écht in vuur en vlam gaat staan?

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Aan sociale contacten voor jou geen gebrek deze maand, Vissen. Net als Waterman heb jij een aura om je een hangen die menig persoon enorm aantrekt. Wanneer je single bent kan je hier natuurlijk lekker van genieten, maar pas wel op wanneer je een monogame relatie hebt. De verleiding kan soms te groot worden en dit gaat zorgen voor grote problemen. Focus je op jezelf en waar jij je goed bij voelt, dan kom jij de maand helemaal goed door.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

De kroegen mogen dan wel weer open zijn, jij zal deze maand vooral op jouw bank spenderen. De energie is ver te zoeken en je hebt nergens zin in. Het is echt niet erg om een bepaalde periode wat minder te doen maar let er wel op dat je hier niet in blijft hangen. Een spreekwoordelijke peper in dat mooie achterwerk kan al wonderen doen; wanneer je wel lekker de deur uit gaat, kan het maar zo zijn dat je een persoon tegenkomt waarmee je een fijne en duurzame (vriendschappelijke) relatie mee aan gaat.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

De maand juli geeft jou enorm veel energie, waardoor je veel dingen gedaan krijgt. Dit heeft een positieve invloed op jouw humeur en zelfvertrouwen en dat blijft zeker niet onopgemerkt. De kans is groot dat je regelmatig complimentjes van je omgeving ontvangt en ook je partner zal jouw verhoogde aantrekkingskracht niet kunnen weerstaan. Wil je het al een tijdje ergens anders doen dan in de slaapkamer of wil je met andere dingen experimenteren tijdens de seks? De kans is groot dat deze maand een paar fantasieën gaan uitkomen…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Juli is helaas niet je sterkste maand wanneer jij een relatie hebt. Je kan je zo nu en dan eenzaam voelen wanneer je bij je partner bent. Toch staat er ook wat bijzonders te gebeuren, een verrassende ervaring in de slaapkamer bijvoorbeeld. En dat kan ervoor zorgen dat jij uiteindelijk wel je relatie weet te verdiepen aan het einde van de maand. Ben je single? Dan beleef jij passionele one-night-stands, mits je hier voor open staat. Let op, een nieuwe vlam kan uitbloeien tot iets moois!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Lieve Kreeft. Het staat in de sterren geschreven dat jij aan vakantie toe bent. Je hebt een druk eerst half jaar gehad en nu is het tijd om te ontspannen. Dat doe jij het best in een exotische omgeving bij het water, samen met je partner. Geniet van de relaxte sfeer, het goede leven en elkaar. Je zult zien dat jullie seksleven daar ook baat bij heeft. Jullie worden op vakantie weer close en genieten van de intimiteit. Probeer dit thuis ook vast te houden. Ben je single? Dan is de kans op een avontuur en flirt in het buitenland deze maand heel groot!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw gaat een drukke maand tegemoet in juli. Je wilt ontzettend graag op vakantie maar het lijkt er maar niet van te komen? Heb je het te druk op je werk of met je studie? Dan is de kans ook groot dat je liefdesleven even op een lager pitje staat. Dat is helemaal niet erg voor een keer! Geef je over aan je werkzaamheden en vink de taken af die je moet doen. In je vrije uurtjes besteed je tijd aan je partner. Ga iets leuks doen met elkaar en dan zul je zien dat de seks vanzelf volgt.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Jij en je liefje komen deze maand voor een paar lastige keuzes te staan. Op relationeel gebied moeten er een paar knopen doorgehakt worden, maar jij hebt alles nog niet duidelijk voor ogen. Durf te vertrouwen op je partner en pieker niet teveel of je wel op de juiste manier bezig bent. Probeer positief te blijven ook al loopt niet alles gelijk op rolletjes. Als het jou lukt om flexibel met een aantal nieuwe situaties om te gaan, komt alles aan het eind van de maand weer op zijn pootjes terecht.

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Onder invloed van de maan zullen jouw emoties versterkt worden. Dat wil zeggen: Al jouw emoties. Dus ook je gevoelens van lust en die de beestachtige sensatie van opwinding. Maar ook gevoelens van angst en zelfs depressie kunnen om de hoek komen kijken. Wat je vooral niet moet doen is in paniek raken. Voel wat je lichaam wil dat jij voelt en snel zal je ervaren dat alles beter is. Om oude wonden te laten helen, moet je eerst de pijn voelen er erkennen. Maar om je gedachten af te zetten van de minder leuke gevoelens, probeer je te focussen op de positieve dingen. Dus die beestachtige drang naar seks! Seks is een geweldige manier om je gedachten te verzetten en jezelf even helemaal te laten gaan. Doe dat dus vooral.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Ben jij recent in contact gekomen met iemand die veel controle heeft over jou? Dat kan zijn op het gebied van werk, maar ook in je relatie. Misschien een nieuwe sekspartner die zich erg dominant gedraagt in de slaapkamer? Zolang jij het fijn vindt hoef jij je geen zorgen te maken, maar pas op dat je niet te veel controle verliest. Daarnaast heb jij het verdiend om jezelf te verwennen of lekker verwend te worden. Dus investeer in een mooi, nieuw seksspeeltje of zorg dat je (seks)partner jou lekker alle hoeken van de kamer laat zien. Je verwennen hoeft niet per se met seks trouwens, het kan ook een mooie nieuwe outfit zijn, een horloge of handtas? Zolang jij (en je portemonnee) er maar blij van worden.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Jij hebt soms een minder conventionele manier van denken en doen en niet iedereen in je omgeving kan dat waarderen. Maar blijf bij je standpunten, normen en waarden. Wat jij denkt en doet is prima, daar hoef je niks aan te veranderen. Je kan deze maand nog wat meer weerstand dan anders merken, maar blijf sterk. Jij verlangt al tijden naar echte ontspanning of een lekker feest. Nu is de tijd om dat te doen (houd wel de corona regels in de gaten). Een feestje kan je ook vieren met zijn twee… of zelf alleen. Als je begrijpt wat wij bedoelen 😉 Tijdens de seks hoef je niet te denken aan de meningen van anderen maar kan je helemaal opgaan in het moment en je eigen gedachten. Geniet daar van.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Dankzij gebeurtenissen van de afgelopen periode heb jij meer zelfvertrouwen gekregen. Dit zorgt ervoor dat jij nog aantrekkelijker bent geworden en niet meer bang bent om de eerste stap te zetten. Je hebt het gevoel dat je nu eindelijk echt de beste versie van jezelf kan zijn. Dus pak wat je pakken kan en leef! Schaam je nergens voor en doe waar jij zin in hebt. Die ene persoon eindelijk mee uit vragen, jouw ultieme seksuele fantasieën tot werkelijkheid brengen, die tatoeage of piercing zetten: Nu is de perfecte tijd! Maar let wel op dat je niet te veel van jezelf vraagt in deze periode. Het voelt misschien of je vol energie zit, maar die energie is niet onuitputtelijk.

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid