Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.868 keer bekeken

Sekshoroscoop September 2017

1 september 2017,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van september? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!|

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Je kunt deze maand wat onzekerder over je bedprestaties zijn dan anders, maar wees niet te hard voor jezelf. Zolang jij de nodige passie en aandacht in jullie liefdesspel brengt, is er niks aan de hand. Je bent tevens in staat deze maand wat nieuwe dingen te proberen op erotische vlak. Dat kan verschillen: nieuwe standjes, rollenspel, soft sm of anale seks. Maar houd er rekening mee dat het misschien niet lukt of dat één van jullie het niets vindt. Wees niet teleurgesteld als dat zo is. Er komt wel weer iets anders op jullie pad om te proberen. De single Waterman trekt nieuwe liefdes aan deze maand. De kans is wel groot dat de emotionele aantrekkingskracht groter is dan de lichamelijke in het begin.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Je bent er deze maand niet helemaal bij met je hoofd, waardoor jij en je partner soms een beetje langs elkaar heen leven. Je geniet hierdoor ook nog eens minder van de seks en hebt minder vaak zin om het te doen. Durf dit aan te geven aan je partner en ga vooral niet tegen je zin in seks hebben. Halverwege de maand kom je weer in wat rustiger vaarwater en zal je behoefte naar seks ook weer toenemen. Doordat je partner een tijdje wat minder aan zijn of haar trekken is gekomen zal de seks ook een stuk uitbundiger zijn. De goede seks zorgt ervoor dat ook de laatste restjes stress je lichaam verlaten.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Je emoties en gedrag wordt deze maand erg beïnvloed door de personen die dicht bij jou staan. Hoe graag jij andere mensen wilt helpen, probeer je niet teveel te laten meesleuren in negatieve gedachtes van anderen. Dit kan jouw humeur sterk beïnvloeden en leiden tot kleine ruzietjes met je partner. Goede seks kan voor een hoop positieve energie zorgen. Durf daarom uit te pakken en trakteer jezelf of je partner op een sexy lingeriesetje of vindt andere manieren om wat meer te experimenteren in de slaapkamer. Misschien een seksspeeltje?

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

In september is jouw libido hoger dan normaal waardoor je eigenlijk elk moment van de dag wel te porren voor seks. Je partner zal hier in het begin van de maand wel in mee kunnen met jouw hoge seksdrift, maar zal jou ook wel eens moeten teleurstellen. Je hebt wat minder zin in een uitgebreide vrijpartij en bent meer op zoek naar vlugge seks om je lustgevoel te stillen. Hierdoor kan ook je partner weleens met een teleurgesteld gevoel achterblijven. Die overdaad aan vluggertjes kan ervoor zorgen dat de seks wat minder speciaal aanvoelt. Probeer in dat geval de vluggertjes iets extra’s te geven door je partner te trakteren op een striptease of een spannend lingeriesetje.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

In september voelen jij en je partner elkaar enorm goed aan. Je zit goed in je vel, voelt je fysiek sterk en ervaart een sterkte toename van seksuele energie. Je hebt vaker zin in seks en tijdens de daad durf jij je helemaal te laten gaan. Je durft zelf het initiatief te nemen, maar je vindt het ook fijn om af en toe even de touwtjes uit handen te geven. Door je zelfverzekerde uitstraling is de kans groot dat jouw partner extra zijn best wil doen om jou tevreden te houden in de slaapkamer. Maak er gebruik van en durf je fantasieën met je partner te delen. De kans dat ze eindelijk in vervulling is groot deze maand!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Deze maand is er genoeg ruimte voor erotiek. Je fantasie speelt een grote rol in je seksleven. Je bent in staat je partner op nieuwe manieren te pleasen. Maar ook wanneer je solo gaat met masturbatie kom je niets te kort. Juist omdat het vuur in jou deze maand hevig brandt, is het raadzaam er genoeg tijd voor vrij te maken en er lekker van te genieten. Ook de single Kreeft heeft niets te klagen. Wanneer je flirt, zal dat absoluut niet onopgemerkt blijven. De kans bestaat dat jij deze maand de liefde van je leven tegenkomt. Pas op, aan het einde van de maand kun je veeleisend worden in bed. Dit zal de ander niet altijd kunnen waarderen.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Liefde en romantiek zijn deze maand belangrijk voor jou, waardoor je zoveel mogelijk intiem met je partner probeert te zijn. Je wil het hem of haar zoveel mogelijk naar de zin te maken en te verwennen. Doe dit met een uitgebreid voorspel of kruip ’s avonds eens lekker dicht tegen hem of haar aan. Kijk uit dat je niet te bezitterig overkomt en gun je partner ook wat tijd voor hem of haar zelf. Teveel op elkaars lip zitten is ook niet goed. Lukt je dit dan is de kans groot dat jullie dichter naar elkaar toe groeien en misschien zelfs wel een volgende stap in jullie relatie kunnen zetten. Singles hebben zin om zich te binden en zullen actiever op zoek gaan naar een nieuwe liefde.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Jouw seksleven kan prima uitpakken deze maand, maar let er wel op dat je er mentaal ook bij blijft als je seks hebt met je partner. Je kan in september de neiging hebben om tijdens intieme momenten aan andere (dagelijkse) dingen te denken. Je zult in ieder geval niets te kort komen als het om seks gaat. Let wel op, er zijn ook anderen – naast je partner – die graag het bed met je willen delen. Ben je een single Maagd? Dan zal er deze maand weinig seks op je pad komen. Je kunt je lustgevoelens bevredigen door zelf eens te experimenteren met wat je lekker vindt. Koop bijvoorbeeld een (nieuwe) sextoy voor jezelf en raak delen van je lichaam aan die je normaal niet zo snel zou aanraken.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Heb je een partner dan staan er een aantal spannende gebeurtenissen in september op het programma. Je hebt een onweerstaanbare uitstraling op je partner waardoor hij of zij moeiteloos meegaat in al jouw erotische plannetjes. Zorg wel dat je jouw wensen op seksueel gebied eerst uitspreekt, omdat jouw omgerende gedrag je partner soms ook kan afschrikken. Door open te zijn wordt de kans op een succes avontuur aanzienlijk vergroot. Singles hebben een verhoogde aantrekkingskracht en daardoor een grote kans om iemand tegen te komen met dezelfde interesses.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Aan seksuele gevoelens heb jij deze maand geen tekort. Maar je hebt de neiging om er geen tijd voor vrij te maken. Zo kan school, werk of je gezin veel aandacht van je eisen. Je hoeft daar niet per se iets mee te doen, want later in de maand zal dit vanzelf gaan en krijg je meer tijd om met erotiek bezig te zijn. Je hebt kans dat je tijdens de seks ongemerkt iets over je grens heen gaat door je heftige lustgevoelens. Zit hier niet al te veel mee, het is niet altijd verkeerd om je grenzen zo nu en dan te ontdekken. De single Schorpioen is tevens erg seksueel in september. Er zullen zeker een aantal gegadigden zijn die het bed graag met je delen, maar houd wel rekening met wat de ander wil en niet wil. Houd de controle over je lust.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Jij bent deze maand niet bang voor avontuur op erotisch vlak. Zo haal je er bijvoorbeeld plezier uit om stiekem in het openbaar seks te hebben of durf jij je partner te verrassen in een spannend (rollenspel)pakje. Je aantrekkingskracht is voor je partner duidelijk voelbaar en dat zorgt voor een hoop passievolle vrijpartijen. Later in de maand zakt dit avontuurlijke af en is de kans groot dat je liever weer op de traditionele manier seks hebt. De single Boogschutter is sneller op zoek naar intimiteit dan passie in de maand september. Het zal niet makkelijk zijn dat te vinden bij iemand, maar er zijn zeker wel personen die het met je aan durven te gaan. Let erop dat je hem of haar niet afschrikt met je sterke emoties.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Je kunt deze maand erg onverschillig zijn op seksueel vlak. Alleen wanneer je partner je vleit en versiert, kun je zin ontwikkelen om naar de slaapkamer te gaan. Als het zo ver komt, is de seks spannend en bevredigend. Ook durf je nieuwe dingen te proberen, maar houd wel rekening met je grenzen en die van je partner. Later in de maand komen er – naast seksuele – ook romantische momenten. Een lekker etentje, fijne massage of een goed gesprek kan uitmonden in geweldige seks. De single Steenbok heeft grote kans iemand te ontmoeten die qua karakter lijkt op jou. Wanneer het met deze persoon tot seks komt is de kans groot dat jij precies weet hoe je hem of haar moet pleasen. En dat kan ook voor jou zeer opwindend zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

923 keer bekeken

Geschreven door

Happy Halloween! Wij hebben onze heksenhoeden opgezet, de glazen bol afgestoft en de sterren om griezelig advies gevraagd over jouw sterrenbeeld. Ben jij een gevaar tussen de lakens? Lust jij je partner wel rauw? En wat laat jouw bloed écht koken?…
923 keer bekeken