Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

sekshoroscoop
4.632 keer bekeken

Sekshoroscoop September 2022

1 september 2022,

geschreven door

De aankomende overgang tussen de zomer en herfst brengt een hoop verandering met zich mee. Maar niet getreurd, een beetje verandering is goed! Stijg jij in september boven jezelf uit of moet je het juist wat rustiger aan doen en alles lekker over je heen laten komen? Je leest het in de sekshoroscoop van september!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Deze maand voel jij je geïnspireerd, Waterman. Dit is het moment om te reflecteren op je seksleven en ideeën uit te wisselen met je partner. Maak wat tijd vrij om op elkaar in te spelen én van elkaar te genieten. Bijvoorbeeld met een uitdagend, nieuw standje of een gewaagde, nieuwe plek!

Ook de single Waterman merkt dat zijn of haar libido in september weer stijgt. Of je nu masturbeert, of toch bij iemand in bed belandt, verlies het voorspel niet uit het oog. Haast je je naar de finishlijn, dan houd je er misschien wel frustratie aan over…

Geniet van het voorspel met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

Go, Vissen, go! Je ziet deze maand zoveel verschillende kansen, dat je het moeilijk vindt om een keuze te maken. Maar volg gewoon je onderbuikgevoel! Dat je in beweging blijft is op dit moment belangrijker dan andere mensen tevreden stellen. Bovendien is het aangeven van je voorkeur op dit moment écht niet hetzelfde als je schepen achter je verbranden.

Vissen in een relatie, laat je waardering weer eens op een bijzondere manier zien! Je bent goed op elkaar ingespeeld, maar dat betekent niet dat je partner niet nog steeds naar jouw liefde en bevestiging verlangt.

Bouw spanning met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

In de afgelopen periode ben je nog intiemer geworden met je partner, Ram, en dat is heel fijn! Maar het kan geen kwaad om af en toe weer even afstand te nemen, zodat je niet te afhankelijk van elkaar wordt. Wanneer je jouw partner weer ziet, kun je hem of haar verrassen met een sexy nieuwe outfit!

Single Ram, let op dat je niet alleen masturbeert om je lust te stillen! Het is niet alleen gezond om te variëren met verschillende vormen van stimulatie, het is ook véél lekkerder.

Elkaar warm maken met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Het is soms lastig om naar je liefde te communiceren waar je je druk over maakt, Stier, maar laat het even rusten. Hij of zij zal vanzelf merken wat je bedoelt. Het is goed dat je je zorgen kenbaar maakt, want dat laat echt zien dat je om je crush of lover geeft. Maar wees voorzichtig in het benadrukken van jouw mening, of je nu gelijk hebt of niet. Soms is het beter om iets zelf te ervaren. Houd je je nog even koest, dan word je tegen het einde van de maand (op heerlijke wijze) beloond 😉

Ontdek nieuwe hoogtes met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

In september ben jij compleet in harmonie met jezelf, Tweelingen! Als jij vorige maand jouw focus op masturbatie hebt gelegd, dan is jouw zelfontdekkingsreis naar een hoger niveau gestegen. Deze seksuele transformatie zet in september voort als jij lekker blijft ontdekken, of dit nou alleen of met een partner is. Neem je ontdekkingen mee tussen de lakens en laat je bedpartner alle hoeken van de slaapkamer zien. Jouw partner of scharrel weet niet wat die te wachten staat!

Pro-activiteit en initiatief nemen is natuurlijk super sexy, maar pas wel op dat je niet te veel je zin doordramt. Neem een stapje terug en communiceer met je partner over wat jullie fijn vinden, dan wordt jullie avontuur alleen maar spannender.

Vind spanning met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Er staat veel positieve energie op je te wachten deze maand, Kreeft. Het leven kalmeert na wat onstuimigheden en je hebt je rust teruggevonden. Probeer in dit momentum te blijven en zoek balans. Hou een oogje in het zeil voor je relatie als je deze hebt, want mogelijk ligt er wat tegenspoed in het verschiet. Onthoud: je hebt niet altijd alle touwtjes in handen en het is goed om ze eens in de zoveel tijd te laten vieren.

Een lange douche of warm bad is deze maand perfect om stress te verminderen en alles even los te laten. Neem een toy of je partner mee het warme water in en ontspan! Zo kun je alles heerlijk van je af laten glijden.

Ontspan met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

Leeuw, dit is jouw maand om risico’s te nemen! Neem de tijd om jezelf opnieuw te ontdekken en uit te drukken op seksueel gebied. Erken je potentie en zorg voor spetterend vuurwerk tussen de lakens. Doordat dit zo’n rustige maand is, heb jij alle tijd om energie in jezelf of je partner te steken en nieuwe dingen uit te proberen. Heb je nog een last-minute vakantie of weekendje weg gepland staan? Ga op avontuur en zoek spannende, nieuwe plekken om elkaar te ontdekken.

Kijk wel uit dat je niet al je energie in je relatie stopt. Hou ook genoeg energie voor jezelf over, zodat je niet opgebrand raakt. Het is altijd goed om wat uurtjes voor jezelf te nemen!

Ga op avontuur met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Nieuwe mensen, nieuwe ervaringen! Het zit met jouw intuïtie wel goed in september, Maagd. Vertrouw je onderbuikgevoel als je eropuit gaat, want als je single bent, is dit hét moment om op zoek te gaan naar een nieuwe scharrel of partner. Jij hebt liefde om te delen en ruimte om liefde te ontvangen.

Het is goed mogelijk dat als je een relatie hebt, deze een dipje krijgt. Pas op dat je je partner niet te veel controleert en je eigen interesses en wensen op de voorgrond plaatst. Luister en communiceer met je partner om misverstanden (in bed) te voorkomen.

Zoek spanning met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

Jij gaat lekker deze maand, Weegschaal! Je hebt energie voor tien en voelt een groot enthousiasme voor alles wat je doet. Ook ben je mentaal en fysiek in topvorm. Jouw bedpartner profiteert daar lekker van mee, waardoor jij een meer dan goede indruk achterlaat. Daar bovenop voel je je in september extra aangetrokken tot je partner of potentiële partners die je deze maand ontmoet, dus met dat libido zit het wel goed. Maak je maar vast klaar voor hete nachten

Pas wel op voor jaloerse gevoelens. Daar ben je deze maand namelijk vatbaarder voor dan normaal door jouw hoge energieniveau. Maar don’t worry! Met jouw enthousiasme geef jij deze maand overal makkelijk een positieve draai aan.

Spring in het diepe met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Ah, Schorpioen, jouw sociale vaardigheden zijn deze maand op een toppunt. Maak daar gebruik van! Je krijgt een enorme energieboost van de mensen om je heen. Als je single bent, is dit het ideale moment om alles uit het dateleven te halen. Als je een partner hebt, ga dan eens op een dubbeldate of plan samen een leuke activiteit. Heb je altijd al een keer iets met bondage of SM willen doen, of wil je gewoon je horizon verbreden op seksueel gebied? Dan is september de beste maand om hiermee aan de slag te gaan.

Maar pas wel een beetje op, want door jouw hoge energieniveau spring je het liefst meteen in het diepe. Dat is echter niet zo verstandig. Begin gewoon rustig bij het begin, dan wordt de ervaring alleen maar beter!

Lekker experimenteren met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

September wordt een enigszins chaotische maand voor jou, Boogschutter. Je raakt de balans een beetje kwijt tussen wat belangrijk is en wat juist niet, en het voelt allemaal nogal overweldigend. Hierdoor heb je de neiging om tijdens de seks al jouw energie te steken in het genot van je bedpartner, en blijf je zelf onbevredigd achter.

Wees niet bang om je bedpartner te vertellen wat je nodig hebt, en neem ook tijdens het masturberen ruim de tijd voor jezelf. Probeer eens een andere techniek of stimuleer andere erogene zones dan je gewend bent, eventueel met een sextoy om het makkelijker te maken. Variatie, aandacht en balans zijn de sleutels om van september toch nog een heerlijke en verrassende maand te maken!

Eindeloos genieten met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Er komen deze maand verleidingen jouw leven binnen, Steenbok. Maar dit zijn verleidingen die je misschien beter kunt weerstaan. Helemaal als je een partner hebt. Ben je single? Bedenk dan goed of deze verleidingen jouw tijd en energie wel waard zijn. Ze zullen namelijk niet allemaal even goed uitpakken.

Het is belangrijk dat je deze maand ook wat tijd vrij maakt voor jezelf. Bestel je favoriete eten, kijk je favoriete serie, ga uitgebreid in bad, verwen jezelf met je favoriete speeltje, of schaf een nieuw speeltje aan. Masturbatie is je beste vriend deze maand! Maar vergeet niet dat je ook lichamelijk contact met een ander persoon nodig hebt. Zoek daarom een goede balans tussen de seksuele connectie met jezelf en die met een (potentiële) partner.

Verleid jezelf met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van februari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop …
4.647 keer bekeken
4.905 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd wat de sterren zeggen over jouw seks- en liefdesleven? Lees hier de sekshoroscoop voor mei 2024 van EasyToys Magazine! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)​ Je kunt moeilijk aarden deze maand, Waterman. April stond al in het teken van zelfontwikkeling, maar dit is natuurlijk niet altijd…
4.905 keer bekeken