Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.281 keer bekeken

Sekshoroscoop Januari 2018

1 januari 2018,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van januari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Je zit wat minder goed in je vel deze maand. Jij en je partner zien elkaar wel, maar de intieme momentjes met je geliefde zijn wat minder frequent dan je misschien zou willen. De seks is oké, maar mist een beetje vuur en passie. Laat je werk deze maand daarom even voor wat het is en probeer zoveel mogelijk met je geliefde te ondernemen. Je zult zien dat leuke uitjes een positieve invloed hebben op jullie relatie. De energie die je hiervan krijgt, kan je weer kunt gebruiken om de stress tegen te gaan. Om de passie in de slaapkamer een beetje te laten terugkeren zou je bijvoorbeeld eens een nieuw standje kunnen proberen. Of zoek nieuwe plekken op om seks te hebben, om zo wat meer spanning in jullie vrijpartij te brengen. Wanneer je dit doet, zal het deze maand wel weer goedkomen met je seksleven!

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Sport jij normaal gesproken altijd met vrienden of kennissen? Dan is het in januari tijd om deze thuis te laten. Dan zouden er namelijk zo maar eens spannende dingen kunnen gaan gebeuren tijdens jouw work-out. Ook doe je er goed aan om deze maand wat langer op je werk te blijven hangen dan normaal. Wie weet loop je die leuke collega dan weer eens tegen het lijf. Waarschijnlijk zal hier geen relatie uit voortvloeien. Maar dat mag de pret niet drukken 😉

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

In januari staan fysieke relaties bij de Ram centraal. Je zal het lastig vinden om een diepere, emotionele connectie te maken met je (bed)partner. Op fysiek vlak gaat het je echter wel voor de wind. Blijf niet te lang tobben over het gebrek aan een emotionele band. Geniet juist van het fysieke en alle sensaties die hiermee gepaard gaan. Die emotionele connectie komt later dit jaar wel weer, samen met de warmere temperaturen. De single Ram doet zal geen romantische relatie vinden deze maand, maar wellicht wel een spannende scharrel voor in de slaapkamer.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Je bent wel eens creatiever geweest dan in januari het geval zal zijn. Trek het je niet aan, creativiteit valt niet te forceren. Na januari zal je creativiteit weer terugkeren, wees niet bang. Verwacht in januari geen hoogstandjes in de slaapkamer. Jouw seksleven zal niet onaangenaam zijn, maar het gebrek aan creativiteit zal ook hier parten spelen. Probeer je daarom te richten op wat je al kent en waar je goed in bent. Daar doe jij jezelf en anderen een groot plezier mee. Je bent geen robot die tot in de oneindigheid kan blijven presteren, je hebt tijd nodig om op te laden.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

In januari zul jij positiviteit en energie uitstralen. Deze positiviteit kun je ook goed gebruiken, deze maand zal namelijk zeer hectisch verlopen. Er lijkt geen einde aan de stroom onverwachtse gebeurtenissen te komen. Benader deze situaties positief en spontaan, dan zul je hier veel plezier aan gaan beleven. Vooral in de slaapkamer. Laat deze unieke kansen niet onbenut en geniet van alle verrassende ervaringen die hieruit voortvloeien. Zowel de single Tweeling als de Tweeling in een relatie kan een enerverende maand verwachten.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

2018 begint voor jou knallend, Kreeft! Letterlijk en figuurlijk, want jouw seksleven viert hoogtij! Je voelt een heerlijke nieuwe levensenergie door je stromen. Deze positieve vibe levert je ook nog iets op, vooral voor de single Kreeft. Aan het einde van deze maand staat een leuke verrassing te wachten. Let er wel op dat jij je beide benen op de grond houdt. Die extase en opwinding die door je lijf giert is natuurlijk super, maar let er wel op dat je niet te veel in de wolken blijft hangen. Probeer de realiteit niet uit het oog te verliezen, Kreeft!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw brult in januari! Je bent in januari beetje ondeugend begin deze maand en durft de stoute schoenen aan te trekken. Je zit goed in je vel en voelt je daardoor een stuk zelfverzekerder. Je vind het dan ook leuk om je partner een beetje uit te dagen en te plagen in de slaapkamer. Je durft wat meer dan anders. Verras je partner in een leuk lingeriesetje of probeer samen een nieuw standje uit. Of kies voor een rollenspel waarbij jij de touwtjes in handen hebt. Zo kun jij al je ondeugende plannetjes en fantasieën werkelijkheid laten worden.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Na een heftig Oud en Nieuw probeer je weer terug te keren naar de orde van de dag. Maar die leukerd met wie jij tijdens nieuwjaarsnacht het bed hebt gedeeld, blijft maar door je hoofd spoken. Laat je niet teveel afleiden, Maagd! Probeer je hoofd erbij te houden. De Maagd in een relatie beleeft deze maand veel intieme en passionele momenten met zijn of haar geliefde. Je voelt een diepe connectie en begint langzaam na te denken over de vraag of jullie toe zijn aan een volgende stap. Neem echter niet overhaaste beslissingen, mogelijk ga je daar spijt van krijgen.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Nu de dagen weer wat langer zijn, kom je langzaam uit die vervelende winterdip. voor jou om die negatieve spiraal deze maand helemaal te doorbreken. Door dingen te blijven ondernemen, wordt je langzaam weer je oude zelf. Je beschikt weer over meer energie en hebt ook weer wat meer zin om eropuit te gaan. Je partner geniet zichtbaar van de aandacht die ze afgelopen maand een beetje heeft moeten missen. Dat komt de seks zeker ten goede deze maand! Geen vluggertjes deze maand; maar lange en stomende sessies. Single Weegschalen zullen zich in januari een beetje eenzaam voelen en extra moeite stoppen in een nieuwe Tinder-date!  

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Schorpioen, doe een beetje rustig aan deze maand graag! Je hebt de neiging om een beetje bezitterig over te komen en kan je partner daarmee flink op de kast jagen. Ook al een beetje onzeker deze maand, dit mag geen vrijbrief zijn om je partner overal op te controleren. Je geliefde wil ook wel wat tijd voor zichzelf en kan het gevoel krijgen dat je hem of haar niet vertrouwd. Wanneer jullie alleen maar samen dingen doen heeft je partner ook geen tijd om jou een keer te missen. Wat je beter kunt doen is beschrijven waarom jij je onzeker voelt. Je partner zal je hierdoor beter begrijpen en misschien enkele onzekerheden voor je wegnemen. Praten met elkaar dus!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Januari belooft een waanzinnige maand voor jou te worden, Boogschutter! En een goed begin, is het halve werk, zegt men 😉 Voor de single Boogschutter staat deze maand in het teken van het beter leren kennen van een leuk nieuw contact. Dit kan nog wel eens serieus gaan worden… Pas wel op, want die stomende seks die je met hem/haar hebt, kan leiden tot valse verwachtingen. Ook de Boogschutter in een relatie begint het jaar goed. Jij en je partner komen groeien steeds dichter naar elkaar toe en proberen steeds meer nieuwe, grenzeloze dingen uit in de slaapkamer!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Een onaangename verrassing staat jou deze maand te wachten, Steenbok. Je voelt je afgewezen en onzeker en daardoor loop je het gevaar om jezelf kwijt te raken. Dit kan resulteren in roekeloos gedrag, vooral tijdens het nachtleven. Hier geniet je intens van, maar pas wel op dat je de risico’s voor ogen houdt. Zit je in een relatie? Dan staat jouw seksleven deze maand even op een lager pitje. Jouw aandacht ligt deze maand even heel ergens anders en dat kan leiden tot wat irritaties bij je partner. Probeer dit niet te negeren en kijk of het je lukt om de aandacht wat beter te verdelen.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand november? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman Time flies! We zitten alweer in de voorlaa…
8.031 keer bekeken
1.932 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van maart? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!…
1.932 keer bekeken