Vroeg toegang tot onze Black Friday deals? Log in en ontvang 15% EXTRA korting!  🔥

Sekshoroscoop Augustus 2019

1 augustus 2019,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van augustus? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Jouw laatste zomermaand geniet jij van alle adrenaline dat je van de zon krijgt! Deze kracht en moed benut je zeker tijdens de seks, maar ook met familierelaties gaat het geweldig. Je hoeft je nergens zorgen over te maken deze maand als Waterman. Het gaat in augustus gewoon goed, en misschien zelf wel beter dan goed. De kans dat je een spannende nieuwe liefde tegen gaat komen is reëel, dit geldt tevens voor de Waterman die in een relatie zit. Met al je adrenaline, kracht en moed is het maar een kwestie van tijd voordat je deze nieuwe liefde zal veroveren. Maar probeer niet te overmoedig te worden, want als je te ambitieus bent zal deze maand hoogstwaarschijnlijk met een gebroken hart eindigen.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Vissen zullen gaan stralen deze maand! Een positieve periode is aangebroken en alles waar je je zorgen over maakt zal spontaan worden opgelost. De energie kun je hierdoor investeren in het versterken van je huidige relaties en in het creëren van nieuwe banden. Mensen kunnen bij jou aankloppen met hun problemen en dit zullen ze dan ook zeker doen deze maand, geef ze een luisterend oor. Probeer wel om deze problemen niet mee te nemen naar de slaapkamer, hier zal je bedpartner flink op afknappen. Laat deze problemen dan ook waar je ze hebt gehoord, daarmee bewaar je de harmonie in de slaapkamer en zal de seks deze maand meer dan geweldig zijn.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

De Ram in een relatie is deze maand heel spontaan en roekeloos als het op seks aankomt. Je hebt een voorkeur voor bijzondere plekken om het te doen. Buiten, in een pashokje of ergens in een auto langs de weg. Je partner begrijpt in eerste instantie niet zo goed hoe die er mee om moet gaan, maar uiteindelijk zal het jullie relatie nieuw leven inblazen. Ook de single Ram heeft deze maand een behoorlijke seksdrive, waarbij lust belangrijker is dan de liefde. Geniet van de seksuele aantrekkingskracht die jij deze maand om je heen hebt en laat je door niemand tegenhouden.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Bij de Stier is het alles of niets deze maand. Jij hebt behoefte aan ruige, heftige seks waarin je zoveel mogelijk negatieve energie kwijt kan. Je kan daardoor wat dominant uit te hoek komen. Hierdoor zullen nieuwe deuren worden geopend op het gebied van seks. Wat een klein beetje dominantie wel niet teweeg kan brengen 😉 Singles zijn eveneens gericht op seks, of dat nu met jezelf is of met iemand anders. Je bent deze maand in voor nieuwe dingen en probeert gehoor te geven aan spannende fantasieen.

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De Tweelingen in relatie gaan deze maand een aantal mooie momenten beleven met hun partner. Je hebt sterk de behoefte om je partner te verwennen en te verleiden. Dit zorgt ervoor dat jullie relatie op een heel nieuw level komt. Afgelopen tijd het gevoel dat de sleur erin zat? Dat zal deze maand heel anders zijn! Ook in de slaapkamer durf je het initiatief te nemen, waardoor jullie ook daar elkaar op een andere manier leren kennen. Je zult meer genieten van de seks en durft jouw wensen en verlangens uit te spreken. Voor de single Tweelingen staan er deze maand ook mooie momenten te wachten. Op een onverwachte plek zul jij een heel speciaal persoon treffen die jou op een andere manier naar het leven zal leren kijken.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Komende maand heb je de neiging om je wat theatraler op te stellen, Kreeft. Laat je dus niet te veel leiden door je emoties, want daarmee doe je meer kwaad dan goed. Het is goed om je uit te drukken en je grenzen aan te geven in een relatie, maar probeer ook rekening te houden met de gevoelens van je lief. Grote kans dat je anders een wig drijft tussen jullie. De single Kreeft krijgt komende maand heel wat aandacht van potentiële lovers. Dit zorgt voor een heerlijke ego-boost, maar houdt je hoofd wel een beetje koel. Er kan een fijne liefde ontstaan, mits je niet te hard van stapel loopt en je verwachtingen laag houdt.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Leeuw, deze maand kom je eindelijk in wat rustiger vaarwater terecht. Misschien heb je door alle stress van de laatste tijd je partner onbewust iets te weinig aandacht gegeven. Verras je partner met een leuk kleinigheidje om te laten zien dat je de ander waardeert en liefhebt. Met een leuk seksspeeltje om tijdens de seks te gebruiken of een likbare bodypaint sla je twee vliegen in één klap. Je partner zal het gebaar waarderen en jullie hebben iets om naar uit te kijken in de slaapkamer! De Single Leeuw geniet deze maand van een hoge aantrekkingskracht en legt daardoor makkelijk contact.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Kijk uit met wat je zegt, Maagd. Je hebt de neiging om een flapuit te zijn, wat meestal niet zo verkeerd is. Maar soms is “eerst denken, dan doen” wel de juiste aanpak om de hobbels in je relatie te passeren. Kies bij discussies met je partner weloverwogen de juiste woorden, om onnodige escalaties te voorkomen. Je zal merken dat dit uiteindelijk positief zal uitpakken! De single Maagd staat een turbulente maand te wachten. Je voelt een drang naar avontuur, maar je bent er nog niet helemaal over uit hoe en waar je dat avontuur het beste kan zoeken. Ga wat vaker de deur uit en pak eens lekker uit tijdens het stappen. Avontuurtjes komen je dan vanzelf aanwaaien.

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Weegschaal, het is tijd om wat meer te ondernemen in je relatie. De afgelopen tijd ging alles misschien wel iets teveel vanzelf. Op de bank samen een filmpje kijken is leuk, maar voor jullie relatie is het goed als jullie zo nu en dan samen iets leuks ondernemen. Ga bijvoorbeeld een dagje samen naar een schiereiland of zoek een leuke wandelroute uit. De energie die jullie hier van krijgen zal het vuurtje in de slaapkamer weer als vanouds laten oplaaien. De Single Weegschaal heeft deze maand geen zin in scharreltjes of one night stands. Je zal alleen actie ondernemen wanneer je iemand tegenkomt waar je een serieuze relatie mee kunt beginnen. Het wordt tijd om dingen wat serieuzer aan te pakken!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Deze maand ervaart de Schorpioen enorm veel seksuele energie. Hierdoor zoek je veel toenadering bij je partner. Let wel op dat je niet te hard van stapel loopt. Overdaad schaadt immers. Alleen maar vluggertjes zorgen ervoor dat jullie seks minder intens en speciaal aanvoelt. Het is daarom beter om extra uit te pakken tijdens de seks, dan puur voor kwantiteit gedaan. Heb je een lang gekoesterde fantasie? Bespreek deze dan met je partner en wie weet is er een kans dat jij deze fantasie in vervulling kan laten gaan. Je zult zien dat jij je energie uitstekend kunt ventileren op deze manier!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Er staat jou een harmonieuze maand te wachten, Boogschutter! Na een onrustige periode in je relatie, waren jij en je partner daar ook wel aan toe. Houd deze positieve vibe vast, want jullie seksleven profiteert er ook enorm van. Jullie kunnen niet van elkaar afblijven en duiken dan ook regelmatig de slaapkamer in. Het mag duidelijk zijn: jullie seksleven viert hoogtij! De single Boogschutter komt voor een lastige keuze te staan. Hoewel je het erg leuk en spannend hebt met een scharrel, weet je niet zeker of dit het wel helemaal is. Ook al wordt je goed bevredigd door deze bedpartner, probeer hem of haar niet aan het lijntje te houden. Dat levert anders gegarandeerd drama op.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

De maand augustus is de perfecte maand om te dromen. Het kan goed zijn om te dromen over nieuwe standjes, seksspeeltjes of misschien wel nieuwe bedpartners! Op deze manier kun je er achter komen welke richting je wil nemen in het leven. Vooral als je momenteel als Steenbok in een relatie verkeerd is het heel belangrijk om te dromen en na te denken deze maand. Ga op zoek naar jezelf, maar blijf toch in je vertrouwde thuishaven bij je partner. Houd het bij dromen. Hetzelfde geldt voor de single Steenbok, die zal zich meer gaan focussen op serieuze dromen zoals een droombaan, droomvakantie of een droomprins(es). De kansen liggen voor het oprapen, maar hij moet ze wel durven nemen. Maak jezelf kenbaar en toon wie je echt bent. Dit zal je helpen om nieuwe relaties op te bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

De liefde is iets heerlijks, dat weten wij bij EasyToys TV ook. In Linda’s Love Lounge bespreekt Linda de Munck samen met een bekende gast over alle aspecten die in de liefde om de hoek komen kijken. In de tweede aflevering is Danique Hogguer te ga…
1.436 keer bekeken