Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.689 keer bekeken

Er zijn 4 manieren van vreemdgaan. Wist jij dit?!

11 mei 2021,

geschreven door

Wat is vreemdgaan? Hier heeft iedereen natuurlijk een andere mening over. De een vindt het pas echt vreemdgaan al het gaat over fysieke handelingen, terwijl de ander flirten misschien al not done vindt? Maar wist jij dat experts 4 manieren van vreemdgaan onderscheiden? Wij leggen ze voor je uit.

Maak je eigen regels

Het gaat allemaal om afspraken maken en nagaan wat jij nog vindt kunnen. Misschien hebben jij en je partner wel duidelijke afspraken gemaakt. Misschien houd je alles geheim. Vreemgaan doen we nooit bewust om onze partner te kwetsen, vaak is er een onderliggende oorzaak. Ga jij of gaat je partner vreemd, probeer dan achter de oorzaak te komen.

#1 Fysiek vreemdgaan

Dit is waar de meeste van ons in eerste instantie aan denken als we het woord ‘vreemdgaan’ horen. Het gaat hier om zoenen of andere seksuele handelingen met iemand anders dan je partner. Voor veel mensen de ergste vorm van bedrog en vaak een reden om de relatie te beeïndigen. Maar is fysiek vreemdgaan wel de ergste vorm? Tijdens een dronken bui toegeven aan je lusten en achteraf enorme spijt hebben is misschien wel minder erg dan maanden een emotionele band met iemand anders onderhouden, toch?

“Maar is fysiek vreemdgaan wel de ergste vorm?”

#2 Emotioneel vreemdgaan

Als jij verliefde of seksuele gevoelens voor iemand anders hebt. Dit betekent dat je vaak aan iemand anders denkt en eigenlijk graag bij die persoon wil zijn. Je bespreekt belangrijke gebeurtenissen eerder met deze persoon dan met je partner. Je voelt een sterke connectie en bent in je hoofd vaak met die ander bezig. Jullie hebben fysiek nog nooit iets gedaan wat niet mag, maar je weet wel dat jullie relatie niet eerlijk is tegenover je partner. Waarschijnlijk wordt er ook heel wat geflirt. Tijdens emotioneel vreemdgaan, gaat de relatie met je partner waarschijnlijk minder soepel. Je stoort je sneller en voelt je minder aangetrokken.

vreemdgaan

#3 Seksuele fantasieen hebben over een ander

Je fantasie zit in je hoofd, het is jouw geheim dus je partner hoeft hier niks van te weten. Af en toe fantaseren over een ander dan je partner is natuurlijk helemaal niet erg. Maar zodra jij veel fantaseert over dezelfde persoon die ook nog eens uit je directe omgeving komt… dan kan het gevaarlijk worden. Helemaal als je niet alleen fantaseert maar ook dingen doet om diegene vaker te zien. Als je dan tijdens de seks met je partner aan die andere persoon denkt moet je je afvragen of jouw fantasieen nog wel netjes zijn.

“Af en toe fantaseren over een ander dan je partner is natuurlijk helemaal niet erg”

#4 Sneaky op social media

Is de relatie met je partner helemaal goed maar moet hij/zij niet in je dm’s kijken? Yep, dan ben jij aan het social media cheaten! Er wordt heel wat op los geflirt, gekletst, misschien wel af en toe een fotootje gestuurd. Jij denkt misschien dat het geen vreemdgaan is omdat je alleen online kletst en weet dat je nooit fysiek af zal spreken met die persoon. Maar ga na wat jij ervan zou vinden als je partner dit zou doen?

Welke vorm van vreemdgaan vind jij het ergste?

5 reacties

  1. Zij appte dag en nacht maandenlang met een tango kennis. Stuurde mijn liefdevolle fotos van haar aan hem door, nota bene naast me zittend, op weg naar huis! Ik zag de apps, ze bleef ontkennen, dan verdraaien, tot ik de apps liet zien. Toen woedend dat ik gekeken had. Toen kreeg ik de gekrenkte narcist! Nog jaren doorgeploeterd, maar de BODEM was eruit, de bodem van het vertrouwen.

  2. social midia cheating, fishing, gaslighting, ik den dat ik drie in één had, ik leerde een man kennen op faceboek een medium zo zei hij.ik had hem om raad gevraagd. na een tijdje begon hij zelf contact te zoeken met mij , lieve woordjes koosnaampjes en o zo begrijpend.
    hij zei dat hij me healings en reiki zou geven en dat ik me voor hem moest openstellen.van het ene moment op het andere werd ik heel opgewonden en kreeg meerdere orgasmen na elkaar. ik begreep mezelf niet meer , kende mezelf zo niet en wist niet waar deze gevoelens vandaan kwamen.dit is zo een hele tijd verder gegaan avond na avond.ik heb vaak de verbinding met deze man willen verbreken want voelde mij hier steeds slechter bij doch kon het niet, na drie jaar verbrak hijzelf het contact en bleef ik achter met een ongelooflijke pijnlijke leegte. nu na bijna een jaar is de pijn nog niet weg het lijkt wel een rouwproces.nu ben ik aan de weet gekomen van nog andere vrouwen die hetzelfde met deze man beleefd hebben, in dezelfde periode, wat ik nog van de man te weten ben gekomen is dat hij sex verslaafd is en op deze manier vrouwen naar zich toe trok. Ik wil van deze invloed van deze man af geraken en heb al van alles geprobeerd oa Hypnose.Mensen zeggen dat ik dit weer moet laten ongedaan maken , de energetische verbinding moet laten verbreken(wat ikzelf al maanden probeer) door een ander medium maar dat vertrouw ik niet meer, die man is bij me binnen gedrongen en ik kan dit alleen maar omschrijven als energetische aanranding

  3. Ik vind het ergste als je partner al maanden met iemand anders aan het appen is en dingen met hem bespreekt en niet met jou. Helemaal wanneer je door ziekte geveld bent. Waar blijft dan de belofte in goede en slechte tijden, waar ja op gezegd is. Zo intens gemeen. Dan ook nog voor de toekomst afspraken met hem maakt en belooft met hem mee te gaan. Dan sta je plots in de kou. Ziek en wel.

    1. Beste Winnie,

      Wellicht is het fijn om eerst met je vrouw te bespreken wat jouw behoeften zijn en wat je op dit moment mist. Je geeft hiermee je vrouw ook de kans om aan te geven waarom zij geen seks meer wil. Misschien komen jullie gezamenlijk tot inzichten en oplossingen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.197 keer bekeken

Geschreven door

Naast een fijne vrijpartij, is het bed in de slaapkamer natuurlijk ook bedoeld om lekker samen met je lief richting dromenland te gaan. En wist jij dat we allemaal aan een soort  ‘slaap’ body language doen? De manier waarop jij en je lief samen slap…
5.197 keer bekeken