Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.615 keer bekeken

Hoe lang duurt het voorspel en hoe lang penetratie?

15 augustus 2016,

geschreven door

Soms zit je met twijfels of vraag je je af of de seks tussen jou en je partner wel gaat zoals het hoort. Uiteraard is seks voor iedereen anders. Maar we kunnen wel een antwoord geven op de vraag hoe lang het voorspel bijvoorbeeld gemiddeld duurt. Dat je er langer of korter over doet, betekent niet dat je abnormaal bent of raar. Iedereen heeft seks op zijn eigen manier namelijk. Daarnaast is het ook nog eens zo dat als het op voorspel aankomt, mannen het vaak niet eens nodig hebben. Door hun visuele instelling of door hun hoofd als seksorgaan te gebruiken zijn ze heel snel opgewonden. Mannen zijn meesters om zich zelf op te winden. Daarnaast is pijpen en beffen is in mijn ogen geen voorspel. Het heet ook voorSPEL. Dus spelen met elkaar. Voorspel is meer het spel dat schuilt achter elkaar opwinden. Dat kan plaats vinden in de vorm van mentale opwinding, door elkaar te plagen en uit te dagen bijvoorbeeld.

Neem tijd om vrouwen op te winden tijdens het  voorspel

Vrouwen integendeel hebben niet zo een visuele instelling, raken dus niet opgewonden als zij hun partner in het blootje zien. Ook zijn veel vrouwen niet goed in om zich zelf op te winden met hun gedachtes. Uitzonderingen toegestaan. De vrouwelijke seksualiteit wil beleving ervaren. Daarom hebben vrouwen vaak meer voorspel nodig. Hierdoor raken zij ontspannen en dit is nodig om opgewonden te raken. Te snel overgaan na de stimulatie van de clitoris laat haar niet optimaal in haar opwinding komen. Daarom adviseer ik juist veel voorspel. Haar plagerig aanraken, haar aanvoelen. Of het spel van een tikkeltje dominantie. Met haar spelen. Dit mag makkelijk 20 minuten duren.

voorspel

Hoe lang moet penetratie dan duren?

Vaak denken mannen dat vrouwen het heel belangrijk vinden om heel lang gepenetreerd te worden, sommige vrouwen vinden dit wel belangrijk maar velen vinden het spelen met elkaar, de tijd vooraf en de connectie belangrijker. En zou je als man wat moeite hebben met te snel klaar te komen tijdens de penetratie zijn er mogelijkheden om dit te veranderen. Of trucjes te leren waardoor je tussendoor even kan stoppen en iets anders te doen waardoor je de vrouw in haar genot houdt, dan valt het niet eens op dat je stopt met de penetratie 😉 Dus er is geen tijd aan verbonden hoe lang penetratie moet duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Seksueel fit worden? Daarbij helpen we je graag, dus hebben we de beste artikelen, tips en oefeningen voor je op een rijtje gezet. Let’s get physical met de EasyFit verzamelblog! Als we het hebben over seksuele fitheid, dan bedoelen we echt niet per se een sixpack, perfecte billen…
12 keer bekeken