Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

7.079 keer bekeken

8 verrassende tips die jouw seksleven een boost geven

13 december 2018,

geschreven door

Experimenteren doet niemand moeilijk over, toch? Sterker nog, het geeft je seksleven een dikke vette boost! Wij hebben de 8 beste sekstips voor jullie verzameld. Ga er even lekker voor zitten (of liggen) en laat jullie verbeelding de vrije loop!

1) Het lichaam opwarmen

Niks is fijner dan de warme adem van je partner op je lichaam. Van je nek en oren tot aan je tepels, de warmte die uit de mond van je partner komt kan enorm opwindend zijn. Je kunt ook een eenvoudige erotische massage toepassen op verschillende lichaamsdelen om die op te warmen. Daarnaast is je partner waarschijnlijk de enige die geluid maakt in de slaapkamer en er zijn mensen die dit als erotisch ervaren. Denk de volgende keer aan deze tip, next time you go down under!

Warm het lichaam van je partner op met een erotische massage

2) Lights off

Nee, niet de film. Probeer het echt eens! Houd de gordijnen dicht en laat lichten in de slaapkamer eens uit. Met een kleine lichtbron zoals een minizaklamp of een massagekaars kun je je partner over je lichaam leiden. De bedoeling is dat je partner dan met zijn tong en lippen de aangewezen plekken aanraakt op een erotische manier. Start bij de oren, ga verder naar de nek, dan door naar de tepels en ga vervolgens alle gewenste plekken af met het licht.

3) Gezamenlijk masturberen

Masturberen in je relatie is misschien wel één van de grootste taboes. Dat het nergens voor nodig is hebben we al eens eerder beschreven, maar ga ook eens samen masturberen. Het kan namelijk voor jullie allebei super opwindend zijn als je voor de ogen van je partner met jezelf speelt! Masturbeer op dezelfde manier zoals je het altijd doet, maar dan met je partner in de buurt.

Het is super opwindend als je met jezelf speelt voor de ogen van je partner!

4) Eentonigheid is een bitch

De geijkte plek om seks te hebben is doorgaans wel de slaapkamer of de bank, maar dat kan zomaar je seksleven om zeep helpen. Het wordt op ten duur ontzettend saai! Probeer het daarom eens op andere plekken dan waar je normaal seks hebt! Bijvoorbeeld als je net boodschappen hebt gedaan. Je kunt in de auto snel een vluggertje inlassen. Het idee hierachter is dat je een nieuwe ervaring gaat ervaren en en deze weer gaat doorzetten in de slaapkamer! Er zijn ontzettend veel plekken waar je heel snel en onopvallend een seksuele handeling kunt doen, je moet het alleen durven.

5) Sleep elkaar over de finish

Mannen komen nou eenmaal sneller klaar dan vrouwen. Er zijn natuurlijk snufjes om het orgasme uit te stellen, denk aan een crème of een cockring. Maar kom je zelfs met zulke hulpmiddelen nog eerder klaar dan je partner? Help hem of haar dan over de finish! Al heb je totaal geen kracht meer in je lichaam, neem de verantwoordelijkheid voor het orgasme van je partner. De beste manier om dit te doen is om je partner oraal, met je handen of een fijn seksspeeltje te verwennen.

Maar kom je zelfs met zulke hulpmiddelen nog eerder klaar dan je partner? Help hem of haar dan over de finish!

6) Net als in de film

Zit je wel eens samen met je partner film te kijken op de bank? Top! In de meeste films komen heerlijke erotische scènes voor. Tijdens (of na) de film kun je je partner precies vertellen wat je wel en niet fijn vindt aan die sexy beelden. Wees zo gedetailleerd mogelijk en denk echt aan alles als je je fantasie over de fragmenten beschrijft. Neem geen blad voor de mond en ga er voor! Een toontje lager zingen kan later wel. Naderhand kan je die spannende vrijscène feilloos nabootsen met je lover! Dat kan natuurlijk in de slaapkamer, maar een andere plek is wel zo spannend.

7) Laat je lichaam spreken

Eigenlijk is seks onwijs makkelijk. Je doet het altijd goed zolang je maar aanwezig bent en je open staat voor de ander. Probeer eens te stoppen met nadenken over de vraag “Doe ik het wel goed?”. Als partners moet je daar niet mee (blijven) zitten en het gewoon uitspreken. Op deze manier wordt de seks alleen maar beter! Sta open voor nieuwe sensaties en de verlangens van elkaar.

Probeer eens te stoppen met nadenken over de vraag “Doe ik het wel goed?”

8) De kleine dingen

Cliché hè? Als koppel samen tijd door brengen kan al voor enige opwinding zorgen. Door de meest eenvoudige handelingen kan je in de mood for sex komen. De gelukkigste stellen kunnen zich al lichtelijk opgewonden voelen zonder dat ze echt iets onwijs seksueels doen. Door voetje te vrijen onder de tafel in het restaurant merken sommigen het al. Het gebeurt maar heel kort en dan stopt het weer. Het hoeft niet gelijk uit te draaien op een vrijpartij op het toilet. Zie het als een voorspel wat de hele dag kan duren en ’s avonds tot het hoogtepunt komt door de kleine dingen van overdag.

Pas jij deze sekstips van ’t weekend toe? Of heb je nog aanvullingen op de lijst? Laat het ons weten in de reacties!

4 reacties

  1. Goeden dag .

    Ik heb een vraag hebben jullie toevallig nog tips voor mannen met een priaprisme ?
    Er staat zo weinig op internet.
    Dus dacht wie weet .

    Mvg JR

    1. Dag JR,

      Als de erecties korter dan 4 uur aanhouden, dan is het gebruik van pijnstillers voldoende. Proberen te plassen of een warm bad nemen kunnen eveneens helpen. Bij erecties die langer dan 4 uur aanhouden is het nodig om je huisarts te raadplegen. Hij of zij kan je dan doorverwijzen naar de uroloog, die ervoor kan zorgen dat het bloed uit de zwellichamen wordt gehaald.

      Groet,
      Talitha

    1. Hi Nick! Wij proberen zo’n algemeen mogelijk publiek te bereiken, het kan dus voorkomen dat je tips leest die je vaker hebt gehoord!
      Als je zoekt op ’tips’ (klik hier) dan kom je erg veel tips/tricks tegen. Wie weet kan een ander artikel jou verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Quick question; hoe vaak ben jij aangesproken op een datingsapp met een slechte openingszin? Of meerdere openingszinnen? Zowel mannen als vrouwen hebben niet veel te verliezen op een datingsapp. De meeste mensen die je online tegenkomt, zie of spreek…
5.828 keer bekeken