It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Sekshoroscoop November 2019

1 november 2019,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van november? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

De warmte in de slaapkamer houd jij nog even vast, want de betere tijden komen. Waar jij in oktober je vrije tijd nog alleen doorbracht, kom je in de maand november weer iets dichter bij elkaar. Je relatie geraakt uit de sleur en het warme gevoel komt weer naar boven! Dit is precies waar de Waterman naar op zoek is in deze koude maanden. Hetzelfde geldt ook voor de single Waterman, want jouw lichaam snakt naar twee warme armen. Dit zul je in november zeker vinden, maar probeer hier niet in door te slaan! De tijd van onderzoeken is voorbij en de tijd van doen is aangebroken.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

November zal niet geheel jouw maand zijn. In de voorgaande maanden heb jij al jouw energie verspilt aan nieuwe scharrels en de daarbij behorende bed activiteiten. Als single Vis is het daarom ook belangrijk om je rust te pakken deze maand, want dan kun je er in december weer volledig tegenaan. De Vissen in een relatie zullen zich deze maand gaan voorbereiden op de decembermaand. Dit gaat lukken doordat ze zich storten op het ontdekken van nieuwe standjes en dit combineren ze met de erotisch adventskalender. Jullie nemen alle tijd voor elkaar en hierdoor wordt jullie band alleen maar sterker. De relatie krijgt nieuw leven, want de vlam wordt weer aangewakkerd.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

De Ram is deze maand erg creatief. Jij en je partner beginnen nieuwe kanten van elkaar te zien. Zowel in de slaapkamer, als in jullie gesprekken. Hou dit gevoel vast! Het herfstweer is begonnen en biedt weer veel warmte binnenshuis. Het kan soms misschien wat teveel van het goede zijn, dus bewaak je grenzen. De single Ram staat een leuke verrassing te wachten. Dus trek erop uit, want het komt je niet zomaar aanvliegen. Wie weet kom je wel iemand tegen waarmee de vonken ervan af spatten.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Dit is dé maand om als single Stier je slag te slaan. Je loopt over van energie en je bent niet moe te krijgen. Tijd om er op uit te gaan! Je hoeft je zeker niet meteen aan de eerste de beste te binden. Sterker nog, het zal je goed doen om te ontdekken wat de vrijgezellenmarkt jou te bieden heeft. Ook de Stier in een relatie heeft veel energie deze maand. Pas wel op dat je jouw partner hier niet mee overvalt. Het zou kunnen zijn dat jouw libido een stuk hoger is dan die van je partner. Geen probleem, een paar fijne solosessies zullen de oplossing kunnen bieden.

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Tweelingen je zult je misschien wat afstandelijk voelen naar je partner toe, geef jezelf de ruimte die je nodig hebt. Je hebt het gevoel dat de passie ontbreekt, maar dit betekent niet dat het niet meer terug kan komen. Wees eerlijk over je gevoelens naar je partner toe. Single Tweelingen krijgen de kans om hun stoute schoenen aan te doen. Deze maand zullen jou wat spannende one night stands bieden en wie weet dat het misschien tot meer leidt.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

November zal wat onstuimig verlopen, Kreeft. Wees dus alert, want met jouw karakter kan je nog wel eens emotioneel reageren. Dit temperament kan leiden tot conflicten in je relatie. Blijf voldoende relativeren, dan zal jouw relatie de maand moeiteloos kunnen doorkomen. Het kan helpen om wat meer aandacht te besteden aan jullie seksleven. Hierdoor ga jij wat zekerder de winter in en zal de band met je partner nog sterker worden. Ook de single Kreeft moet waken voor over-reacties. Een leuk contact van de laatste periode kan uitbloeien tot iets voor de lange termijn, mits jij je emoties onder controle houdt.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Je maakt je druk over van alles en nog wat. Hierdoor bestaat het gevaar dat je er niet altijd bij bent tijdens de seks. Probeer de zorgen die je hebt te laten varen als jullie samen intiem worden. Alleen op die manier zal het lukken om echt van de seks te kunnen genieten. Door je gevoelens van onzekerheid uit te spreken, kan je partner hier beter rekening mee houden. En mocht je hoofd een keer niet naar seks staan, durf dan gewoon een keer ‘nee’ te zeggen! Singles ervaren deze maand minder energie om actief achter de liefde aan te gaan. De kans dat je een leuke scharrel of relatie materiaal aan de haak slaat, is daardoor iets minder groot.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De winter nadert en dat maakt je vatbaar voor stress, somberheid en spanning. Een goed moment om de ontspanning terug te vinden door voldoende tijd te besteden aan quality-time met je partner. Bezoek samen de sauna, breng een bezoek aan het theater of ga de natuur in. Je zal merken dat deze vorm van intimiteit leidt tot een meer ontspannen gevoel en meer actie in de slaapkamer. Win-win! De single Maagd krijgt te maken met wat tegenslag op dating-gebied. Treur niet te lang, want waar ergens een deur dicht gaat, zal er ergens anders een raam open gaan.

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Hoewel het weer buiten steeds kouder wordt, kan je in november een aantal warme, passionele nachten verwachten! Deze maand zit je lekker in je vel en verloopt de communicatie tussen jou en je partner bijna vlekkeloos. Dit is het ideale moment om open te zijn over jouw verlangens en fantasieën op seksueel gebied. De kans is dan ook groot dat jullie daar deze maand volop mee aan de gang gaan. Probeer ook te luisteren naar de wensen van je partner, waardoor hij of zij ook extra van de seks zal genieten deze maand. De single Weegschaal heeft over aandacht niet te klagen. Jouw enorme zelfvertrouwen kan deze maand de sleutel zijn voor wat gezelschap in bed!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Dit kan een hele goede maand worden, Schorpioen! Je hebt de neiging om extra uit te pakken in de slaapkamer. Seksspeeltjes worden uit het nachtkastje gehaald en je voelt de drang om meer aandacht aan het voorspel te besteden. Niet alleen wordt de seks hierdoor weer een tikkeltje spannender, jij en je partner zullen je ook meer verbonden voelen deze maand! De gevolgen daarvan zal je ook buiten de slaapkamer merken. De single Schorpioen geniet van een hoge aantrekkingskracht en heeft de dates voor het uitzoeken. Het is aan jou om hier werk van te maken!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

De dagen worden korter en de dagen grauwer. Gelukkig ben jij totaal niet vatbaar voor winterdipjes, maar profiteer jij juist van deze periode. Hoe somberder de dagen worden, hoe meer jij geniet van de intimiteit binnenshuis met je partner. Ook jouw seksleven staat na een rustige periode weer in de lift! Maak de donkere avonden extra spannend met een erotisch bordspel en een hoop romantiek. De single Boogschutter ervaart nieuwe energie, waardoor hij meer zal openstaan voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Dat is maar goed ook, want wie weet zal binnenkort een interessant persoon jouw pad kruisen…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Het plezier dat je in oktober beleefde, zet je deze maand weer door. Onder de lakens worden de avontuurtjes alleen maar beter, warmer en wisselender. De seksspeeltjes die je hebt aangeschaft de afgelopen jaren komen weer naar boven en voelen als nieuw aan voor je lichaam. De single Steenbok zal deze maand zijn dateleven verder uitbreiden en wellicht de ware vinden waarmee hij de feestdagen door zal brengen. Het seksleven van de steenbok heeft de balans weer teruggevonden en dat zal je merken in je relatie. Het voorspel heeft van de afgelopen weken heeft zijn vruchten afgeworpen. November is jullie maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.075 keer bekeken

Geschreven door

Nu we zo veel thuis zitten en niet naar de club of het terras kunnen, kan het zijn dat je een paar dingen mist. Namelijk, flirten en spannende dates. Maar daar hebben wij een paar leuke oplossingen voor bedacht. Met deze tips kan je jouw flirt game n…
4.075 keer bekeken