Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

4.471 keer bekeken

8 tips om je lange afstandsrelatie spannend te houden

18 november 2018,

geschreven door

Een lange afstandsrelatie kan eenzaam zijn, maar een lange afstand hoeft niet het einde van jullie seksleven te betekenen. Wij geven je 8 tips om een relatie op afstand spannend en sexy te houden.

1. Ontdek je fantasieën

Een lange afstandsrelatie biedt de perfecte gelegenheid om je diepste verlangens met elkaar te bespreken. Door de lange afstand zul je je makkelijker kunnen uitspreken, voel je minder druk en zul je elkaar minder snel veroordelen. Deel je spannendste fantasieën en neem je partner hier in mee. Wat zou je graag willen proberen als jullie weer samen zijn?

2. Pikante fotoshoot

Treed uit je comfort zone en kies verschillende setjes lingerie uit die je normaal niet zo snel zou dragen. Maak een paar spannende foto’s van jezelf in de mooiste setjes. Stuur deze sexy’s foto op naar je partner zodat hij zijn favoriet kan uitkiezen en bewaar dit setje voor de volgende keer dat jullie elkaar weer zien.

  • Geen producten gevonden

3. Schrijf een erotisch verhaal

Oefen je schrijfvaardigheden met een erotisch verhaal. De hoofdrollen zijn weggelegd voor jou en geliefde, verwerk je stoutste dromen er in. Alles is mogelijk! Dit zal je partner helpen de nachten zonder jou door en/of klaar te komen.

4. Spannend cadeautje

Koop af en toe een spannend cadeautje voor elkaar zodat de ander weet dat je aan hem denkt. Wat dacht je van een sexy lingeriesetje of een nieuw speeltje om uit te proberen? Ook een chocoladereep of een bloemetje doen het altijd goed 😉

5. Sexting

Stuur je partner opwindende berichtjes die doen herinneren aan jullie tijd samen en zullen doen verlangen naar meer. Bouw de spanning rustig en geleidelijk op. Vertel je partner wat je graag met hem/haar zou willen doen en maak het zo nu en dan visueel met een sexy foto.

6. Spannende opdrachten

Geef elkaar gedurende de week spannende opdrachten om uit te voeren. Hiervoor kun je zelf opdrachten bedenken zoals;  “draag geen ondergoed onder je rokje” tot “speel 5 minuten met jezelf op het toilet op werk en film het”.  Maar je kunt ook gebruik maken van een erotisch spel tijdens het (video)bellen waarbij je vragen aan elkaar kunt stellen zodat je op seksueel gebied meer over elkaar te weten komt.

7. Sex op afstand

Webcamsex kan op verschillende manieren worden ingezet om je lange afstandsrelatie spannend te houden. Zo kan bijvoorbeeld de één masturberen terwijl de andere toekijkt maar je kan ook allebei aan de slag gaan. Wil je het nog spannender maken? Maak gebruik van (interactieve) seksspeeltjes of geef een striptease weg!

8. Sextoys op afstand

Teledildonics zijn computergestuurde seksspeeltjes waarbij voelbare sensaties realtime tussen gebruikers kunnen worden uitgewisseld. Met behulp van een internetverbinding kunnen deze innovatieve seksspeeltjes met elkaar communiceren. Wanneer zij de vibrator streelt, inbrengt of in haar mond neemt voelt hij tegelijkertijd de sleeve van de masturbator pulseren en samentrekken. Wanneer de man met zijn speeltje heen en weer beweegt, kan zij het ritme en de snelheid van zijn slagen terug voelen in haar vibrator. Hoe ver jullie ook van elkaar verwijderd zijn, jullie kunnen je altijd met elkaar verbinden en de speeltjes overal ter wereld aansturen!

  • Geen producten gevonden

Heb jij nog een tip om je relatie op afstand spannend te houden? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.549 keer bekeken

Geschreven door

De paasdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat we weer aan leuke, stoute activiteiten kunnen beginnen. Ons favoriete spelletje? Eitjes zoeken uiteraard! Genieten wordt een eitje met onze eigen sex ei top 5. Of je nu op zoek bent naar een v…
3.549 keer bekeken