Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

hoe moet je vingeren
37.050 keer bekeken

Dit zijn de allerbeste tips om je lover te verrassen én te verwennen!

18 januari 2022,

geschreven door

Cadeaus zijn niet alleen leuk om te krijgen, ze zijn ook leuk om te geven! Misschien is je partner verrassen zelfs wel één van de leukste dingen in een relatie. Maar, misschien heb je helemaal geen inspiratie voor een goed cadeau. Er zijn ontzettend veel manieren om je geliefde te verrassen en in dit artikel geven wij jou de allerbeste tips om je partner blij te maken. 

Een verrassing hoeft niet altijd een erotisch tintje te hebben, toch? Op zowel seksueel vlak als het niet seksuele gebied zijn er flink wat opties. In dit blog geven we je enkele voorbeelden zodat jij je kan buigen over dit onderwerp. Wie weet krijg je een gedachtespinsel waar je U tegen zegt en waarmee je je partner lekker kan verrassen! Wees fris met je ideeën en houd je relatie steamy.

Dress to impress

Lingerie

Oké, je ziet er altijd leuk uit. Maar een kleine upgrade kan nooit kwaad, toch? Zie je jezelf al de slaapkamer in wandelen in een doorschijnende catsuit? Je partner zal al lang en breed op bed liggen en zijn ogen zullen jou gegarandeerd volgen. Voordat je iets aanschaft kun je natuurlijk ook even in je eigen garderobe snuffelen. Vaak heb je nog wel iets hangen wat je prima in de slaapkamer kunt gebruiken. Denk aan een blouse of overhemd (van je partner), deze kun je dan bijvoorbeeld dragen zonder een beha en/of string!

sexy lingerie blouse

Striptease & lapdance

Als je toch wel een mooi lingeriesetje hebt aangeschaft, gaat die waarschijnlijk ook weer uit! Je kunt je ontzettend snel ontdoen van het mooie setje, maar waarom maak je het niet iets spannender door er een show van te maken? Combineer je lingerie met wat mooie hakken, jarretels en hoge kousen. Dit kun je zelfs al onder je kleren aantrekken zodat je vanuit het niets kunt beginnen aan een verleidelijke striptease! Als je helemaal wilt uitpakken kun je een lekker ouderwets R&B nummer opzetten en je sexy moves laten zien. Zet hem neer op een stoel, neem de touwtjes in handen en verwen hem met een lapdance!

Een diner… met jou als toetje

Over het algemeen ben jij toch al het grand dessert, toch? Geef bij je partner aan dat jij vanavond voor het eten zorgt. Het is dan misschien wel handig om te zorgen dat er niemand anders thuis is of langs gaat komen. Trek één van je mooiste outfits aan (pas op voor spetters) of ga volledig naakt, en kook de sterren van de hemel. Liefde gaat tenslotte door de maag! Aangezien jij het toetje bent, kan je na het hoofdgerecht gelijk door naar de slaapkamer om jezelf als dessert te serveren. Bon appetit!

TIP! Regel wat slagroom, chocoladesaus en ijs om eventueel van elkaar af te eten 😉

lustopwekkend koken

  • Geen producten gevonden

Masseer hem overal

Massagetechnieken

Er zijn net zoveel soorten massagetechnieken als dat er landen zijn en daarom is een goede massage geven echt een kunst. Maar niet getreurd, er zijn ook onwijs veel hulpstukken en massages die je wel gewoon thuis – zonder oefening – kunt uitvoeren! Zeg vaarwel tegen ‘even de schouders masseren‘ en ga aan de slag met iets meer actie. Dit is niet alleen voor hem fijn, maar ook voor jou.

Masseren met massagekaarsen

Het klinkt misschien heel gek, warm kaarsvet over je lichaam laten vloeien, maar het is misschien nog wel fijner dan gewone massageolie. Het voordeel van een massagekaars is dat het warm is; dit voelt al snel beter aan dan een koude olie of gel. Hoe zit het dan met brandwondengevaar? Nou, als je de kaarsen veilig gebruikt is er niks aan de hand. Het smeltpunt van een massagekaars ligt rond de 30°C en dat is net iets lager dan jouw lichaamstemperatuur.

Let op! Lees altijd de instructies op de verpakking van de massagekaars!

Daarnaast hebben massagekaarsen een heerlijke geur en een voedende werking op de huid! Zorg altijd dat je goed voorbereid bent om zo goed en zo verantwoord mogelijk gebruik te maken van massagekaarsen! Onthoud in ieder geval één ding heel goed; gebruik het kaarsvet niet als glijmiddel! Verder zou je het hele lichaam kunnen masseren; een massagekaars heeft een gemiddelde brandduur van 36 uur, dus je hebt genoeg tijd voor een intieme massage.

Masseer zijn perineum

Niet alle mannen houden van een vinger of een toy die hun anus betreed, logisch. Maar je kunt de prostaat ook van buitenaf stimuleren door middel van het perineum! Het gebied tussen de anus en het scrotum noemen we het perineum en hier komen ontzettend veel zenuwuiteinden bij elkaar. De prostaat bevindt zich enkele centimeters boven het perineum. Als je dit plekje voorziet van een goede perineummassage, is de sensatie goed te voelen voor hem! Sommige mannen kunnen zelfs klaarkomen van prostaat stimulatie.

Met bijvoorbeeld de We-Vibe Verge kun je vanaf de buitenzijde prima de prostaat stimuleren, maar dit zou je ook kunnen doen met een kleine vibrator. Wil je het eerst zonder toys gaan proberen? Dan kun je het perineum ook masseren met wat glijmiddel of massageolie.

Varieer in bed

Af en toe een variatie in bed is niet verkeerd! Denk aan een nieuw standje of een leuke sextoy, maar je kunt ook een spannend rollenspel uitzoeken of het voorspel verlengen. Dat laatste kan al op korte termijn een groot verschil maken. Het voorspel kun je ook weer combineren met een massage, maar een blowjob, vingeren en beffen valt ook onder het voorspel. Er is zoveel mogelijk qua voorspel om je partner te verwennen.

Eerder wakker?

Wanneer jij eerder wakker bent dan je partner, kan je jouw lieve slaapmutsje natuurlijk nog steeds heel goed verrassen. Kus je lover wakker en kruip héél voorzichtig onder de dekens en geef hem of haar een fantastische orale bevrediging! Naar alle waarschijnlijkheid is je partner nog nooit zó lekker wakker geworden.

ochtendseks

Doe het net even (ergens) anders

Seks in de slaapkamer kan op den duur gaan vervelen, want wees eens eerlijk, het is soms best eentonig. Verplaats de vrijpartij eens naar de bank, tafel, stoel of misschien wel de gekste plek in huis! Of experimenteer met meerdere standjes. Maar vrijen in het openbaar is by far het meest spannende om te doen! Bijvoorbeeld als je je partner oraal bevredigt op een plek waar jullie betrapt zouden kunnen worden, very exciting!

Denk van tevoren na over een locatie en neem alles mee wat je nodig hebt voor buitenseks. Of maak er een romantische picknick van die ‘spontaan’ omslaat in iets erotisch! Andere opwindende plekken kunnen natuurlijk ook heel erg goed… denk aan pashokjes, liften, toiletten of beddenzaken. The sky is the limit! Je partner zal het enorm gaaf vinden!

Investeer in een koppeltoy

Stimulatie voor jullie allebei…

Een toy voor soloseks is erg leuk om samen te gebruiken, maar een koppeltoy is velen malen leuker en is er speciaal voor gemaakt! Er zijn zo veel verschillende soorten waar jullie samen – gelijktijdig – van kunnen genieten. Een duo vibrator is hiervan het meest bekende speeltje. Deze kun je gebruiken tijdens de seks en geeft stimulatie voor allebei. Je brengt ‘m eenvoudig in en bij penetratie zal deze toy gewoon blijven zitten!

Stimulatie voor haar…

De meeste duo vibrators zoals bijvoorbeeld de Satisfyer Partner, We-Vibe of Lelo Tiani 3, stimuleren meerdere intieme delen van het lichaam. Zowel de clitoris wordt gestimuleerd als de vagina en de G-spot. Eigenlijk lijken alle duo vibrators redelijk op elkaar, want ze kunnen vrijwel allemaal met één uiteinde worden ingebracht en het andere uiteinde leg je op de clitoris. Natuurlijk zit het verschil ‘m in de prestaties, structuur en functies. Er zijn ook modellen die alleen bedoeld zijn voor uitwendig gebruik, deze spreiden over het algemeen de schaamlippen en vibreren rondom de clitoris.

“Zowel de clitoris wordt gestimuleerd als de vagina en de G-spot.”

Stimulatie voor hem…

Ja, zelfs de heren kunnen ook naar een andere dimensie worden gebracht met een duo vibrator. De vibraties stimuleren vrijwel allemaal de testikels of het perineum, maar er zijn ook modellen die de volledige penis stimuleren. Doordat de gehele schacht wordt gestimuleerd door vibraties, geeft dit een verrassend aangenaam gevoel voor de man.

Sexting!

Perfect voor koppels

Het is niet de eerste keer dat we sexting benoemen, en waarschijnlijk ook niet de laatste keer, want sexting is perfect voor koppels! En geef eens toe; het is ontzettend leuk en helemaal niet moeilijk! Sexting kan op veel verschillende manieren en het is de kunst om te ontdekken welke het beste bij jullie beide past.

sexting

Doe eens kinky

Spanning is altijd goed

Een beetje spanning in de slaapkamer is altijd fijn en misschien wel net zo lekker als casual seks! Bouw het rustig op met je partner. Dus wanneer hij het niet verwacht start jij met iets nieuws, iets compleet onverwachts. Maak het lekker kinky! Verleg jullie grenzen en ga verder dan dat je gewend bent. Als je partner hier voor open staat zal hij het ongetwijfeld super leuk vinden! Het begrip ‘kinky zijn’ is erg breed en verschilt enorm per persoon, maar het komt er wel op neer dat je iets spannends doet! Iets met out of the box denken en er gewoon voor gaan.

Enkele tips om kinky te zijn

Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om je partner naakt op te wachten, met enkel hoge kousen, laarzen of hakken aan in de slaapkamer. Zorg dat je partner volledig zicht heeft op je hele lijf en laat hem even wachten tot jullie op actie overgaan. Bind je partner eventueel vast aan het bed en geef een kleine show weg waarbij je jezelf aanraakt. Of bevredig jezelf (en je partner) als ‘ie vastgebonden is.

Fantasie is key

Natuurlijk zou je jezelf ook kunnen laten betrappen terwijl je jezelf bevredigt. Gegarandeerd dat je partner niet van je af kan blijven als dat gebeurt! Combineer dit eventueel met een rollenspel of een spannende fantasie die je al jaren hebt. Of prikkel je fantasie en zintuigen door  samen naar een stripclub te gaan of bezoek een erotisch feestje.

“Geef alle controle uit handen en laat je partner de touwtjes in handen nemen.”

Zoals je begrijpt zijn er behoorlijk wat manieren om kinky te zijn! Dit zou je kunnen doen met speciale toys voor kinky seks, maar dit is geen must. Laat je fantasie op de loop gaan. Geef desnoods alle controle uit handen en laat je partner de touwtjes in handen nemen! Ga er samen of alleen helemaal voor! Je partner will love it en als jullie elkaar voor de volle 100% vertrouwen zal jij er zelf ook enorm veel plezier aan beleven. Zo zijn jullie allebei aangenaam verrast!


Heeft dit artikel jou geïnspireerd om je partner te verrassen? Beschrijf het moment in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.365 keer bekeken

Geschreven door

Jij ziet een sexy exemplaar in de kroeg. Wát een lijf, wát een uitstraling, man oh man, deze móet jij mee naar huis nemen. Jullie raken aan de praat en jij doet alles om de persoon in kwestie te versieren. Vertel jij dan af en toe een leugentje…
1.365 keer bekeken