Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.281 keer bekeken

Sekshoroscoop Juni 2018

1 juni 2018,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Je bent erg energiek en ondernemend deze maand Waterman! Gebruik een beetje van die energie om te investeren in je relatie. Door leuke uitjes met je partner te organiseren, is de kans is groot dat jullie deze maand een nieuwe gemeenschappelijke passie ontwikkelen. Je zult merken dat het vuur in de slaapkamer hierdoor weer wordt aangewakkerd. De seks is ouderwets goed en jullie proberen nieuwe dingen uit tijdens de seks. Ook singles ervaren een toename aan energie, wat zeker zal helpen bij het vinden van een nieuwe scharrel/liefde!

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Oei, jij loopt deze maand constant achter de feiten aan. Het maakt niet uit hoe hard jij je best doet, het lukt je niet om alle ballen hoog te houden. Dat is geen ramp, maar kan wel voor veel frustraties zorgen. Wees lief voor jezelf en stel je verwachtingen bij, dat is de beste manier om met deze frustraties om te gaan. Ook je gezondheid heeft het zwaar deze maand. Zorg goed voor jezelf en blijf niet te lang met klachten lopen, maak op tijd een afspraak met je huisarts.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Aan zelfvertrouwen geen gebrek deze maand, Ram! Maar laat het niet naar je hoofd stijgen, je zou namelijk een tikje arrogant kunnen worden. Neem je partner niet voor lief, laat aan je partner merken dat jij haar of hem waardeert. Dit zal je relatie veel goed doen. De single Ram heeft veel pech, geen nieuwe liefde voor jou deze maand. Ondanks je zelfverzekerdheid lukt het je niet om de ware te vinden. Laat de teleurstelling je niet te veel worden, later in het jaar zal het voorspoedig gaan. Richt je energie in plaats daarvan op jezelf en je eigen seksualiteit. Leer jezelf beter kennen, zodat je later ook beter lief kunt hebben.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Niemand is verliefder dan jij, deze maand. Het maakt niet uit hoe lang je al samen bent met je partner, je bent tot over je oren verliefd. Wanneer jullie elkaar zien, voel je de vlinders fladderen in jouw buik. Geniet van dit heerlijke gevoel, Stier. Je hebt het verdient. Ook de vrijgezelle stier kan vlinders verwachten deze maand. En wel vanuit een heel onverwachte hoek. Blijf dus alert, Stier. Dit zou zomaar de liefde van jouw leven kunnen zijn. We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat deze verliefdheid voor een spectaculair seksleven gaat zorgen in juni.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Jij hebt deze maand een goed humeur, Tweelingen! Je straalt zoveel positieve energie uit, dat het werkt als een magneet. Leuk voor de single Tweelingen, maar lastiger voor Tweelingen in een relatie. Laat je niet verleiden tot overhaaste beslissingen. Het kan een goed idee lijken, maar zet je huidige relatie niet op het spel. Wanneer je de verleiding weet te weerstaan zul je beloond worden in de slaapkamer. Wie weet met dat ene ding wat je al zo graag eens uit zou willen proberen.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Je voelt je deze maand wat rusteloos, Kreeft. Zal dit te maken hebben met je seksleven, die een beetje gewoontjes lijkt te worden? Het is tijd om eens wat nieuws te proberen! Bespreek dit met je partner, maar breng het positief. Zo voorkom je het idee dat je nu niet tevreden zou zijn. Als single Kreeft is dit ook een goed moment om je eens te verdiepen in nieuwe manieren om seksueel bevredigt te blijven. Neem er lekker de tijd voor, want de mogelijkheden zijn heel divers! Haastige spoed, is zelden goed 😉

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Je kunt je deze maand om verschillende redenen een beetje onzeker voelen. Je kunt moeilijk omgaan met afwijzingen en bent soms een beetje in jezelf gekeerd. Onthoud dat je partner zich door jouw gedrag ook onzeker kan voelen. Praat met elkaar en probeer, hoe onzeker jij je ook mag voelen, je twijfels niet voor je te houden. Later in de maand kruip je meer uit je schulp en de relatie met je partner ook verbeteren. De single Leeuw is aan het jagen deze maand en heeft de prooien voor het uitzoeken. Het mag misschien niet allemaal relatiemateriaal zijn, maar een leuke scharrel is ook prima toch?

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De sterren liegen er niet om: juni zal op seksueel vlak niet jouw beste maand worden. Een onverwachte gebeurtenis neemt veel tijd en energie in beslag, waardoor jouw zin in seks behoorlijk zal kelderen. Is niet erg, Maagd. Maar blijf wel met je partner communiceren om teleurstellingen en problemen te voorkomen. Heb geduld, want die lust komt vanzelf wel weer als de rust is wedergekeerd. De single Maagd krijgt deze maand een flinke waarschuwing uit onverwachte hoek. Laat je hier niet teveel door afleiden, anders kan dat nog vervelende gevolgen met zich meebrengen.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Je voelt je deze maand af en toe wat minder verbonden met je partner. Jij en je geliefde hebben allebei jullie eigen leventje, waardoor het niet altijd lukt om samen dingen te ondernemen. Probeer de momenten die je samen hebt daarom extra speciaal te maken. Versier het bed bijvoorbeeld met rozenblaadjes of douche in de avond weer een keertje samen. Dit soort kleine dingetjes kunnen ervoor zorgen dat jij en je liefje deze maand weer dichter naar elkaar groeien. Singles missen de energie zich op een nieuwe relatie te storten. Volgende maand beter!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Het loopt allemaal net wat anders dan je gewend bent. Je hebt de beste bedoelingen, maar het lijkt net alsof alles wat je onderneemt in het water valt. Het is niet onlogisch als je je hier wat onzeker en geïrriteerd over voelt. Pak je momenten om te ontspannen en voorkom dat je jouw partner niet te veel lastig valt met je frustraties. Neem de tijd om lekker intiem te zijn met je partner en geef extra aandacht aan het voorspel. Halverwege de maand keert de rust weer terug en zal alles weer lopen zoals je gewend bent. De single Schorpioen gaat actief op zoek naar potentiële kandidaten en de kans is groot dat dit deze maand wat oplevert!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Er hangt wat irritatie in de lucht. Boogschutter. Jouw relatie staat wat onder spanning en jij en jouw partner lijken het lastig te vinden om de juiste flow terug te vinden. Het is een goed idee om terug te gaan naar de basis. Probeer daarom eens een erotisch spel, zodat jullie elkaar (opnieuw) leren kennen. Ook op seksueel gebied. Dit zal later deze maand absoluut zijn vruchten gaan afwerpen. Als single Boogschutter voel je je ook wat rusteloos. Neem even wat meer tijd voor jezelf. Als je weer wat lekkerder in je vel zit, zal je dit ook meer uitstralen. En dat trekt alleen maar meer positiviteit aan!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Wauw Steenbok, deze maand belooft veel goeds. Een positief bericht doet jouw zelfvertrouwen zoveel goeds, dat dat ook een positieve invloed heeft op jouw relatie en seksleven. Je voelt je zelfverzekerd en straalt dat uit. Kortom: je gaat gewoon heel lekker. Als single Steenbok heb je ook zeker niet te klagen. Je krijgt genoeg aandacht, zowel in de online als offline wereld. Kijk wel uit voor te véél aandacht: straks zie je door de bomen het bos niet meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.629 keer bekeken

Geschreven door

Wat hebben de sterren voor jou in de planning staan? Misschien wordt je in 2018 eindelijk van je single bestaan verlost. Of wellicht zetten jij en je partner wel een volgende stap in jullie relatie. Er gaat vast weer een hoop gebeuren het komende jaa…
2.629 keer bekeken
5.063 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! …
5.063 keer bekeken