Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.559 keer bekeken

Sekshoroscoop Februari 2024

1 februari 2024,

geschreven door

Rozenblaadjes, chocolade en lange, romantische nachten tussen de lakens… Valentijnsdag staat weer voor de deur met een bos bloemen en de belofte van spetterende orgasmes. Schiet Cupido zijn liefdespijl in jouw roos? Ontdek het in de sekshoroscoop!

 

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

 

Sterrenbeeld waterman

Waterman, het is de maand van de liefde en voor jou betekent dit rozengeur en maneschijn! De gevoelens van januari ontpoppen zich en je ervaart je liefdesleven een stuk intenser dan je misschien van jezelf gewend bent. Jij zet in februari een heuse roze bril op en loopt op wolken door het leven heen, dus dit is hét moment om er werk van te maken.

Steek tijd en energie in het zoeken van een liefdespartner of in de relatie met je huidige partner. In plaats van een date op Valentijnsdag, ga er juist een weekendje tussenuit om jullie connectie te versterken. Ontdek samen nieuwe, spannende dingen in de slaapkamer, zodat jullie hoogtepunten boven die roze wolken uitstijgen!

Zet een roze bril op met…

 

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

 

Sterrenbeeld Vissen

 

Het jaar begon met spetterend vuurwerk, Vissen, maar februari zal ten opzichte van januari een stuk kalmer worden. Je hebt beperkte energie en het is belangrijk dat je dit verdeelt onder je verantwoordelijkheden en geliefden die er écht toedoen. Als single is deze maand daarom niet het juiste moment om te beginnen met daten. Maar geen zorgen, de lentekriebels komen wel.

Als je een relatie hebt, laat je dan verwennen door je partner. Focus op elkaar, jullie (seksuele) gezondheid en doe het iets rustiger aan in de slaapkamer. Masseer elkaar zonder de erogene zones aan te raken of houd een heerlijke make-out sessie zonder dat het leidt tot seks. Vind elkaar in kleine intieme momenten.

Laat je in de watten leggen met…

 

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

 

Sterrenbeeld ram

Ram, je hebt niet zo’n zin in al die toeters en bellen rondom Valentijnsdag. Dat is niet erg, want liefde hoeft ook niet altijd publiekelijk bekend te worden gemaakt. Maar als je een partner hebt, kan hij of zij het wel waarderen als je iets romantisch onderneemt achter gesloten deuren. Alleen jij, je partner en hete momenten in de slaapkamer.

De seksuele vonken zullen er dan ook vanaf spatten! Je relatiestatus maakt daarbij niet zoveel uit, want jij ontdekt net zoveel solo als je met een partner zou doen. Een nieuw speeltje, een nieuwe masturbatietechniek of seksstandje… dát is waar jij je energie insteekt. En laten we heel eerlijk zijn: daar kan geen enkele doos chocola tegenop.

Wakker het vuur in jezelf aan met…

 

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

 

Sterrenbeeld stier

Februari sta jij ontzettend stevig in je schoenen, Stier! Jouw zelfvertrouwen stijgt explosief, wat gaat zorgen voor knallende hoogtepunten. Als je single bent, sta je open voor de liefde en het zou zo maar eens kunnen dat jij een nieuwe vlam vindt op een datingsapp of tijdens een sociale gelegenheid. Je bent zeker niet de enige die op zoek is tijdens de Valentijn-periode!

Of je nou een relatie hebt of een scharrel, verras je partner met sexy lingerie of seksspeeltjes. Het initiatief dat je neemt, heeft een positief effect op jouw seksleven. Vergeet natuurlijk niet met je (bed)partner te communiceren wat hij of zij fijn vindt, maar met jouw onweerstaanbare charmes kan er weinig fout gaan!

Neem initiatief met…

 

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

 

Sterrenbeeld tweelingen

Je weet even niet zo goed welke kant je op moet, Tweelingen, en dat is helemaal oké! Ja, al dat wikken en wegen kan weleens vermoeiend zijn en al die onzekerheid kan zorgen voor enige frictie tussen jou en je geliefde. Maar je keuzes in februari kunnen jouw persoonlijke leven flink beïnvloeden, dus forceer jezelf niet om knopen zo snel mogelijk door te hakken en schepen achter je te verbranden.

Single of relatie, jouw Valentijnsdag wordt er eentje vol seksuele spanning. Laat negatieve gedachten los en zorg alvast dat je takenlijstje af is, want je zult afleidingen willen beperken 😉

Ontsnap uit de dagelijkse sleur met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

 

Sterrenbeeld kreeft

Je bent lekker op dreef, Kreeft! Doordat je je openstelt voor nieuwe ideeën en activiteiten ga je in februari volop genieten. Zo neem jij je date of lover mee op avontuur en hebben jullie een enorme boost in libido, wat zich op verrassende plekken zal uiten…

Pas wel op dat je jezelf niet volledig uitput, want in de loop van de maand kun je wat tegenslagen verwachten op professioneel vlak. Het is van belang dat je genoeg energie, tijd en ruimte overhoudt om daar handig mee om te gaan. Kortom: geniet, maar blijf op je hoede!

Only good vibes met…

 

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

 

Sterrenbeeld leeuw

Wees voorzichtig dat je jezelf niet overwerkt, Leeuw. Ondanks dat je hier en daar een pauze pakt, kom je nog niet echt tot rust! Daarbij komt dat de mensen om je heen niet de aandacht krijgen die je ze eigenlijk zou willen geven. Dus, zet die telefoon eens op stil en richt je op het hier en nu.

Jouw (potentiële) lover zal jouw gezelschap extra op prijs stellen deze maand. Zorg dat je niet alleen even belt, maar jezelf echt beschikbaar stelt voor ze. Op de lange termijn zul jij daar ook het meeste plezier uithalen!

Een liefdevol gebaar met…

 

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

 

Sterrenbeeld maagd

Voor veel mensen was januari aan de trage kant, Maagd, maar jij hebt echt stappen gezet. Door je doelen nauwkeurig op een rijtje te zetten en met een heus actieplan te komen, ben je in een prettige flow terechtgekomen. En daar mag je best trots op zijn!

Al die positieve veranderingen zorgen ervoor dat jij stralen en die positiviteit verspreid zich binnen je sociale kring. Geen beter moment om op een spannende date te gaan, of om je partner mee te nemen in een ondeugend rollenspel.

Ga nog verder met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

 

Sterrenbeeld weegschaal

Je hebt een prima start van het jaar gehad, Weegschaal. Toch merk je dat de stress er een beetje begint in te sluipen. Je bent vaker moe en af en toe zelfs wat prikkelbaar. Dat is helemaal niet erg, maar neem wel iets meer rust. Het is nog volop winter, dus het is niet meer dan natuurlijk om een stapje minder te zetten deze maand.

Zoek de ontspanning vooral in de slaapkamer, want daar weet jij wel raad met jezelf en/of je partner! Heb je het gevoel dat er dingen zijn die je nog moet bespreken met je (bed)partner of date? Dan is februari misschien niet de beste maand om dat te doen. Stel het dus nog heel even uit totdat je weer helemaal in balans bent.

Vind ontspanning met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

 

Sterrenbeeld schorpioen

Lekker bezig, Schorpioen! Jij zit lekker in je vel, kan een goede balans vinden en ook tussen de lakens zit het wel goed 😉 Hou dat vast! Februari is de perfecte maand om nieuwe intieme connecties te maken en je bestaande relaties te verdiepen. De band met je partner is sterker dan ooit tevoren of je hebt een goede klik met je date. Wat jouw situatie ook is, alles gaat je voor de wind. Vergeet niet om hier lekker van te genieten. Je verdient het!

Het kan zijn dat er iemand in je omgeving jaloers op je wordt en die jaloezie ook duidelijk laat blijken. Alles gaat jou immers gemakkelijk af en dat straal je uit. Maar geen zorgen, gooi je charme in de strijd en diegene staat zo weer aan jouw kant.

Maak een diepe connectie met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

 

Sterrenbeeld boogschutter

Je hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen te pakken, Boogschutter. Hou dat vast! Met jouw daadkracht en overtuiging kun je deze maand veel bereiken. Mensen willen graag bij jou in de buurt zijn, dus als je graag nieuwe mensen wil ontmoeten, is dit je kans!

Je kunt wat kleine frustraties tegenkomen in je relatie deze maand, maar onthoud dat niemand perfect is en dat je partner de beste bedoelingen heeft. Als het geen big deal is, probeer het dan los te laten. Ben je single? Oordeel dan niet te snel tijdens een eerste date. Niemand is de beste versie van zichzelf als zenuwen een rol spelen. Zijn er geen onoverkomelijke afknappers? Geef je date dan in ieder geval nog een tweede kans.

Laat je verwachtingen los met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

 

Sterrenbeeld steenbok

Je zit in rustig vaarwater deze maand, Steenbok. Geniet er lekker van! Het kan soms een beetje voelen als stilte voor de storm, maar laat je niet afleiden door deze gedachte. Je bent gewoon lekker bezig, dus je mag trots op jezelf zijn.

Zit je in een relatie? Dan is februari is de ideale maand voor jou om de volgende stap in je relatie te nemen. Je partner zal waarderen dat je jullie relatie weer een stapje verder wil brengen. Ben je single? Dan kan het zijn dat je soms even niet zo goed weet welke kant je op moet in je dateleven. Geen zorgen, je hebt alle antwoorden al! Volg gewoon je onderbuikgevoel en dan kies je vanzelf de juiste weg.

Volg je intuïtie met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.749 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van oktober? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hie…
2.749 keer bekeken